View Full Version : Кученца
Извинявам се ако темата се повтаря или има зададена информация относно моето питане :)
Здравейте съфирумци ,, наскоро с най-добрата ми приятелка намерихме 5-6 кученца в кашон до блока ни и приятелката ми реши да си вземе едно от тях .. Слепичко е още и преди 2 дни му падна пъпната връв .. Че питането ми е относно хората които се интересуват и са добри в областта на животните (кучетата) да ни помогнете спрямо определянето на породата .. Знам ,, ще кажете че от малко не може да се определи ,, но който има разни мнения за това да пише . .Очаквам ви ..
Ето и снимка [от интернет ]] .. Защото в момента нямам снимка на въпросното кученце ,, но тези са аблосютно същите без разлика :) http://images.ibox.bg/2009/02/09/ihofi/519x389.jpg
gia_sena_mono
01-02-2010, 10:29
А те нямат ли си майка,че са самички ? :(
А те нямат ли си майка,че са самички ? :(
Ами те са изхвърлени буквално ! Не можем да намерим майката и така .. На една седмица е въпросното кученце ,, но е в добро състояние :) Дори доволно ,, като изключим че е далеч от майка си ..
Ssimonka
01-02-2010, 11:55
Горките кученца.. :( ами аз мисля че не са породисти..но може и да греша.. :?
DollDaggaBuzzBuzz
01-03-2010, 10:54
като поотраснат,ще е малко по-лесно да определя
направи им още снимчици :) btw много са сладурски :)
Neftochimic
01-03-2010, 11:04
едва ли са породисти 8-)
смес... докато не поотраснат абсурд да можеш да разбереш г/д на каква "порода" са 8-)
Ми според мен са улична превъзходна.
Btw ами тези останалите кученца си нямат дом. :(
По- добре пуснете обява в нета, и ги подарете на грижливи стопани.
Вече се погрижихме . .на топличко са и се хранят обилно .. иМат нова мама ;d която ги прие към останалите си дечица :)
Вече се погрижихме . .на топличко са и се хранят обилно .. иМат нова мама ;d която ги прие към останалите си дечица :)
Браво!
Благородна постъпка. Да са живи и здрави всичките. :)
st3f1too
01-05-2010, 07:56
Миличките :( дано са живи и здрави :)
Мисля, че ако ги заведете на ветеринар, той би могъл да определи ?!
А и не би ли трябвало попринцип да си ги заведете на преглед?
Neopitom3na
01-06-2010, 19:15
ох колко сладкоо..
:-) имане, ако го заведете на ветеринар той ще ви каже какво е :)
Мисля, че ако ги заведете на ветеринар, той би могъл да определи ?!
А и не би ли трябвало попринцип да си ги заведете на преглед?
Ами да ,, но е твърде малко .. На 2 седмици .. Ние сме се консултирали с ветеринар и каза че трябва след 1-вия месец да го заведем ,, за да му сложат ваксина ,, да му се направи паспорт и да се определи какво е .. Но поради любопитството ми реших да пусна темата за да разбера долу-горе каква порода е и колко ще порасне .. :)
PiruBloodz
01-08-2010, 17:10
кученцата от снимката изглеждат като бернско пастирско куче, но едва ли тези, които сте намерили имат порода
DeathxFairy
01-08-2010, 17:48
Добре сте направили, че сте ги взели :)
prettytweety
01-22-2010, 18:24
Добре сте направили, че сте ги взели :)
За голямо съжаление точно кученцето което си запазихме за нас умря :cry: Всички останали са живи и здрави и са питбули :))
Съжалявам за кученцето...Но как разбрахте че са питбули...В България има само питоподобни... :D
Amazingskill
03-07-2010, 01:53
кученцата от снимката изглеждат като бернско пастирско куче, но едва ли тези, които сте намерили имат порода
Дам на bernese mountain dog прилича, но не ми се вярва да има много от тях в Българиа :) Още повече на улицата...
Съжалявам за кученцето...Но как разбрахте че са питбули...В България има само питоподобни... :D
Ами оказа се че се запознах с човека който ги взе всички останали и те поотраснаха и като ходили на ветеринар определили породата : ]
danibebi
04-01-2010, 19:37
Много сладки кученца :) а какво стана с другите кученца..ти взе ли ги?
danibebi
04-01-2010, 19:46
сори,не бях прочела всички коментари :) радвам се за кученцата,много са хубафки.. :-) :-)
Кученцата са много готини, а на теб и твоите приятели едно голямо Браво! за благородната постъпка. :)
nymphadora
04-01-2010, 21:27
Много добре сте направили!Но се чудя защо са ги хвърлили вместо да ги продадат,или раздадът..
Forest_girl
04-01-2010, 21:55
Много добре сте направили!Но се чудя защо са ги хвърлили вместо да ги продадат,или раздадът..
Защото са изроди... и ние бяхме намирали изхвърлени кученца преди години...
Браво и от мен, че кте ги взели :)
оооо не ужасс
.... как може да прибирате някви пумиярчета от улицата :shock:
колко ниско трябва да си :?
оооо не ужасс
Аууу принцесата .. И теб да те изхвърлят на улицата и ти ще искаш да те приберат , на всеки трябва да се даде 2-ри шанс : ] И те душички носят .. :)
А на всички останали благодаря : ]
y0urhottie
04-16-2010, 10:14
оооо не ужасс
тъй като гледам ти си по ниско паднала.Че и морално деградирала ;)