View Full Version : Имам огромен проблем моля помогнете ми
go6o0802
01-01-2010, 21:10
харесвам едно момиче от почти година запознахме се предложих и веднаж но тогава не се познавахме много добре и тя ми отказа а сега след повече от 6 месеца сме по близки почти всеки ден сме заедно а тя има приятел с който са напът да скъсат а аз я обичам толкова много...но най-лошото е че двама други приятели също много я харесват а на мен малко ми трябва да отида да и кажа че я обичам и затова искам да питам какво да правя
0nem0retIme
01-01-2010, 21:28
Поговорете.
lilincituuuu
01-01-2010, 21:39
ако наистина я обичаш, според мен трябва да си поговориш с нея, да и кажеш това, онова.. може и тя да те харесва и ако скъсат със сегашния си приятел.. туко виж си си я хванал ти :)
Просто отиди и го кажи!
Недей да мислиш толкова много какво да и кажеш,защото,когато и го кажеш от сърце без да си подготвял некви речи е по-хубаво. :grin:
А и щом сте заедно може би тя само това чака да и признаеш,че изпитваш нещо към нея! :P
Пробвай нищо не губиш. :) :)
Просто отиди и го кажи!
Недей да мислиш толкова много какво да и кажеш,защото,когато и го кажеш от сърце без да си подготвял некви речи е по-хубаво. :grin:
А и щом сте заедно може би тя само това чака да и признаеш,че изпитваш нещо към нея! :P
+1 :-D :-D :-D Кефиш ме добри съвети даваш особено този "Недей да мислиш толкова много какво да и кажеш,защото,когато и го кажеш от сърце без да си подготвял некви речи е по-хубаво. "
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/
d3sincet0y
01-02-2010, 00:11
КАЖИ ИИИ!!! Ако те отхвърли-губи момче, което я обича-нейн проблем...
Gigi1302
01-02-2010, 01:19
Това, което каза на нас и го кажи на нея. Ще е доста по-резултатно.
stupid0boy
01-02-2010, 01:29
Не мисли за твойте приятели а и го кажи.... Може да е с теб а не с приятелите ти, нали така... !
ivcheto0o
01-02-2010, 06:53
Просто отиди и го кажи!
sexa_na_kompleksa
01-02-2010, 06:55
Кажи й за чувствата ти, но в никакъв случай не я питай "Искаш ли да станем гаджета?" !
FromAutumToAshes
01-02-2010, 06:58
Не мисля, че има к'во да губиш ;)
Говори .. говорииииииии .. хората за това имат усти!!!
SmilezZz
01-02-2010, 08:42
Поговорете..И най-важното изобщо не се притеснявай 8)
simometal
01-02-2010, 09:40
Ако не го кажеш няма да станете гаджета почти сигурно а като кажеш какви чувства изпитваш към нея ще си новото гадже казвам ти
харесвам едно момиче от почти година запознахме се предложих и веднаж но тогава не се познавахме много добре и тя ми отказа а сега след повече от 6 месеца сме по близки почти всеки ден сме заедно а тя има приятел с който са напът да скъсат а аз я обичам толкова много...но най-лошото е че двама други приятели също много я харесват а на мен малко ми трябва да отида да и кажа че я обичам и затова искам да питам какво да правя
:shock: баси ка6ата
Просто отиди и го кажи!
Щом я обичаш и сподели чувстата си, трябва да се бориш за човека който обичаш :)
xXxsyndromexXx
01-18-2010, 14:41
Просто отиди и го кажи!
точно казано :)
oNthEmaX
01-18-2010, 18:50
вероятно ще ти каже "аз си мислех че сме само приятели?" , а ти си толкова обсебен от това момиче че ще оплескаш нещата, пробвай с друга и забрави тази