View Full Version : за една любов
muramega
01-01-2010, 21:49
Така, запознаме се преди две годинки..през едната година той ме гонеше кафета,дискотеи какво ли не...аз не бях влюбена в него...
но се влюбих и почнах постоянно да го търся,направо го задушавах и мисля че още е така
в крайна сметка тръгнахме...но той не беше същият,нямаше го желаниото за нищо,,..въпроса ми е какво да правя,аз знам че ме обича,защото не би де занимавал 2 години с момиче,което не изпитва чувства към нея,към мен! сега се скарахме,понеже ми изневери с една..какво бихте направили вие!Но не бих го зарязала
:-o
PurpleDream
01-01-2010, 21:53
мани мани... нищо не разбрах... бих си оправила правописа, ако бях на твоето място
0nem0retIme
01-01-2010, 22:06
Емии,доколкото разбрах от много неграмотно написаното,той ИЗОБЩО не те обича.Да,преди ти е тичал след гъза,ама вече му е писнало.Сега вече не му пука за теб.
Ем щом не би го зарязала защо тогава ни питаш? :-o
Защото ние ще ти кажем точно това да направиш! ;)
Все пак ти е изневерил,а мъжете по принцип ,когато изневеряват им липсва нещо,затова го търсят при друга ;]
мила моя , нямам представа какво да ти кажа.
1 . какво значи - той ми изневери? не в буквалния смисъл. т.е какво точно е направил?
2 . чудя се дали е толкова влюбен в теб след като е направил такова нещо.
3 . гонил те е 2 години и когато сте тръгнали , ти си му омръзнала.
и ти не си виновна , а той , защото е тъпак и като начало мъжете са идиоти. не му се връзвай и го зарежи. Всяка загуба е трудна , но живота е прекрасен и няма смисъл да влагаш толкова усилия ,за да запазиш това между вас. Ако успееш да запазиш бла бла ....... , има възможност пак и пак и пак да те излъже. не си заслужава! :) :) :)
май вече не те обича.. съжалявам хD
muramega
01-01-2010, 22:31
знам,какво му лепсва и защо търси други...просто чувствам че той ми е живота, а не полагам усилия............
Все пак ти е изневерил,а мъжете по принцип ,когато изневеряват им липсва нещо,затова го търсят при друга ;]
+1 и аз съм на това мнение.
Осен ако той е бил пиян и не е знаел какво прави
muramega
01-01-2010, 22:40
+1 и аз съм на това мнение.
Осен ако той е бил пиян и не е знаел какво прави
Бил е пиян. Повече от сигурна съм! Моя братовчедка е била там..
Ами тогава седнете поговорете(нямам в предвит викаите трошете чупете крещете),а поговорете като големи хора какво толкова може да стане ако поговорите като възрастни хора. Това,че в някой песни(филми) чупат трошат крешат и накря си лягат правят каквото си правят и на другия ден нищо не се е случило не въжи в реалния свят. Така всичко ще се изясни дали ще продължите или не. Знам какво е да ти изневери някой,но почти всички правят първото което им дойде на ум а ТОВА Е ДА СЕ РАЗВИКАТ БЕЗ ДОРИ ДА ИЗСЛУШАК КАК КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО.Гнева може да те е заслепил всички ни заслепява в първия момент,но после се усещаме чак когато вече врата се е затворила, а тишината е останала за да набюдава. Поговорети и не го казвам само на теб, а и на всички други тук. Мъже,жени всички. Пред бога сме равни,но не и пред наще очи. УСПЕХ :) :) :)
ivcheto0o
01-02-2010, 06:55
Емии,доколкото разбрах от много неграмотно написаното,той ИЗОБЩО не те обича.Да,преди ти е тичал след гъза,ама вече му е писнало.Сега вече не му пука за теб.
остави мом4ето както сама каза го заду6ава6.....
sexa_na_kompleksa
01-02-2010, 06:59
Според мен вече чувствата му към теб са изчезнали. И това, че е бил пиян, когато ти е изневерил, според мен, няма никакво значение. Изневявара си е изневяра. Алкохолът не е никакво оправдание.
sladUr4U
01-02-2010, 15:09
Емии,доколкото разбрах от много неграмотно написаното,той ИЗОБЩО не те обича.Да,преди ти е тичал след гъза,ама вече му е писнало.Сега вече не му пука за теб. и аз така викамм..
jeniya89
01-02-2010, 15:12
Не се занимавай с него!
Човек, който те игнорира или ясно ти дава знак, че не си пада по теб, аз на твое място не бих преследвал. ;)
UltraBlueHool
01-02-2010, 15:43
Имах подобен случай.Преследвах едно момиче дълго време , накрая се отказах от нея , отдръпнах се тотално и ролите се обърнаха , тя почна да ме преследва и т.н. , но вече не изпитвах същото към нея ...