View Full Version : sooooooooo...?
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-01-2010, 23:15
ся...не знам дали раздела е праавилен..ама от части това е свързано с любовта...искам да знам,дали момчетата се плашат..от как да се изразя...от директните момичета..от такива,които са по-груби по някога,с цел да кажат това което мислят...смисъл..момчетата някви по-свитички и покорни ли предпочитат,..sorry че ви занимавам,ама ми стана интересно да разбера ;дд
:lol:
lilincituuuu
01-01-2010, 23:19
тука май сам0 момчетата имат думата 8-)
01-01-2010, 23:24
в моите теми няма да има полова дискриминация...приемам мнения и от двата пола :lol:
има ги всякакви и момичета и момчета
Момчетата по точно ще отговорят
ThePowerOfLove
01-01-2010, 23:39
Въпросът ти е глупав. Не можем да ти кажем дали така ще се харесаш на момчето, което искаш. Всеки си има различен вкус и може би си пада по различни момичета. Просто не търси отговора тук. Ако се интересуваш някой конкретен какво харесва - питай го.
;)
01-01-2010, 23:46
ne se int ot nikoi konkreten..proto mi stana int da razbera 8-)
Шътъп енд кът юрселф опен уайл собинг...
stupid0boy
01-02-2010, 01:33
Лично аз... не
FromAutumToAshes
01-02-2010, 07:04
Е за мен лично не :D
sexa_na_kompleksa
01-02-2010, 07:06
Абе... бъди естествена! ; ) Има момчета ... и момчета. (:
ManiaSpiritY
01-02-2010, 17:16
Според мен предпочитат умереното най-вече - нито да й изтръгваш думите с ченгел ,нито да говори прекалено прямо . :)
Абе хора, не разбрахте ли, че момичето не пита, за да може да стане такава, каквато момчетата харесват. Просто й е интересно. Както и на мен...... Аз доколкото знам повечето момчета обичат момичета, които не си отварят много устата и само кимат. :-D Така съм чувала. Повечето момчета са на мнението, че едно момиче трябва повече да мълчи и да не й знае много устата.
Ама все пак кажете вие .. ? 8-)
purpledawn
01-02-2010, 17:28
и на мен ми е интересно да разбера :D
но по принцип всякакви ги има ..
Честно казано аз обичам директните момичета и тези, които си държат на своето. Вярно е, че понякога ще възникват конфликти, но така би ми било сто пъти по-интересно, отколкото за всяко нещо да се съгласява с мен безрезервно или както другите се изразиха - да кима за всяко нещо.
purpledawn
01-02-2010, 17:36
Честно казано аз обичам директните момичета и тези, които си държат на своето. Вярно е, че понякога ще възникват конфликти, но така би ми било сто пъти по-интересно, отколкото за всяко нещо да се съгласява с мен безрезервно или както другите се изразиха - да кима за всяко нещо.
и аз харевам такива момчета ^^
Wrathchild
01-02-2010, 18:01
Аз съм от 'нетраещите си'. Ми, не съм имала проблем с тази моя черта.
Незнам аз съм буен тип и харесвам такива като мене :D немога да ги наре4а груби но по диви 8-)
Ми виж сега - представи си, че си момче (да, без цици и с един морков между краката дето става твърд като влезеш в дискотеката)
кое би предпочела -
момиче, което като я пернеш в устата, ще млъкне и ще разбере, че е прекалила
или
момиче, което като я пернеш в устата, ще изкрещи, ще те прасне в носа и ще те направи за смях пред спечените ти френдчета
?
Отговори пронто :D
Предпочитам тези, които са директни. Не разбирам от намеци, шикалкавения и подобни простотийки. Казва ми какво иска директно в очите, без да ми увърта 10 минути.....
lilincituuuu
01-03-2010, 00:49
Според мен директността е хубава черта у момичетата, щом момчетата нямат смелост, тряа поемаме нещата в свои ръце, а това ще стане само, ако притежаваме тази черта.. така че на момчетата, които се плашат от нея, да им теглим по една майна, а? 8-)
Честно казано..зависи от момчето ! Има момчета,които оценяват дирекността.. има момчета,които пък я мразят!Затова зависи всичко от момчета,е и от теб де,все пак трябва да имаш смелостта да му кажеш всичко :) :) :)
На мен не ми трябва разглезена путчица която не знае какво иска. Казва какво мисли директно, не да гадая......
Wrathchild
01-03-2010, 01:05
И аз се чудя защо повечето жени са си наумили, че мъжете имат екстрасенски способности и могат да отгатнат какво си мислят?
soul1199
01-03-2010, 11:07
Според мен предпочитат умереното най-вече - нито да й изтръгваш думите с ченгел ,нито да говори прекалено прямо . :) :grin:
suantito
01-03-2010, 11:10
Има една стара поговорка "Два остри камъка брашно не могат да мелят" така е и при връзките по свитите момчета им трябва по нахакани момичета а на по нахаканите момчета по скромни момичета. За да могат да се допълват :-o
Жената трябва да има мнение , да умее да изразява себе си . Да ти прави кеф не само на слабините ,но и на мисловните процеси . Всякакви момиченца без собствено мнение аз ги избягвам , пък покорните ме ужасяват . Тя какво е плужек или човешко същество ?! :-o