PDA

View Full Version : Удоволствието се губи..?

BigFakeSmile
01-02-2010, 09:24
Проблемът ми е, че при последните около 10 полови контакта с приятеля ми сякаш...ми се губи удоволствието. Не е като да го няма въобще, но е твърде за кратко. Приятелят ми няма вина, не веднъж съм свършвала..но напоследък е друго..има малко удоволствие в началото..а по-късо спираме, защото ме боли.(искам и да поясня, че чувствата ми към него са същите, така че не е това причината) Аз съм зодия рак, а който познава такива хора знае колко са чувствителни. Когато правя секс влагам адски много чувства, това са много интимни моменти, по скоро ще се възбудя повече от допира и топлината на голото му тяло, отколкото от друго. А и напоследък той много бърза...а аз искам по-дълга любовна игра, но за това вече ще си говоря с него. Всичко ми е на психологична основа, ако има и дори малък проблем...отразява се в секса....чувствам се виновна като се налага да спрем, защото ме е заболяло..преди не беше така..(а има и една веоятност да се получава така, защото го правим всеки ден, с малки изключения)[/b]

anichka12345678
01-02-2010, 09:54
Проблемът ми е, че при последните около 10 полови контакта с приятеля ми сякаш...ми се губи удоволствието. Не е като да го няма въобще, но е твърде за кратко. Приятелят ми няма вина, не веднъж съм свършвала..но напоследък е друго..има малко удоволствие в началото..а по-късо спираме, защото ме боли.(искам и да поясня, че чувствата ми към него са същите, така че не е това причината) Аз съм зодия рак, а който познава такива хора знае колко са чувствителни. Когато правя секс влагам адски много чувства, това са много интимни моменти, по скоро ще се възбудя повече от допира и топлината на голото му тяло, отколкото от друго. А и напоследък той много бърза...а аз искам по-дълга любовна игра, но за това вече ще си говоря с него. Всичко ми е на психологична основа, ако има и дори малък проблем...отразява се в секса....чувствам се виновна като се налага да спрем, защото ме е заболяло..преди не беше така..(а има и една веоятност да се получава така, защото го правим всеки ден, с малки изключения)[/b]защото го правим всеки ден, с малки изключения)-напълно нормално е да те заболява при толкова ,често секс ,все пак колкото и да се протъркваш.Започва да става еднообразно и се губи цялата тръпка.Дайте си почивка поне един месец ,след това изобщо няма да се чувстваш така.То не става да се ебете като зайчи и да питаш що те заболява.

jumpin
01-02-2010, 09:57
Проблемът ми е, че при последните около 10 полови контакта с приятеля ми сякаш...ми се губи удоволствието. Не е като да го няма въобще, но е твърде за кратко. Приятелят ми няма вина, не веднъж съм свършвала..но напоследък е друго..има малко удоволствие в началото..а по-късо спираме, защото ме боли.(искам и да поясня, че чувствата ми към него са същите, така че не е това причината) Аз съм зодия рак, а който познава такива хора знае колко са чувствителни. Когато правя секс влагам адски много чувства, това са много интимни моменти, по скоро ще се възбудя повече от допира и топлината на голото му тяло, отколкото от друго. А и напоследък той много бърза...а аз искам по-дълга любовна игра, но за това вече ще си говоря с него. Всичко ми е на психологична основа, ако има и дори малък проблем...отразява се в секса....чувствам се виновна като се налага да спрем, защото ме е заболяло..преди не беше така..(а има и една веоятност да се получава така, защото го правим всеки ден, с малки изключения)[/b]защото го правим всеки ден, с малки изключения)-напълно нормално е да те заболява при толкова ,често секс ,все пак колкото и да се протъркваш.Започва да става еднообразно и се губи цялата тръпка.Дайте си почивка поне един месец ,след това изобщо няма да се чувстваш така.То не става да се ебете като зайчи и да питаш що те заболява.

Кратко точно и ясно казано майна 8) 8-)

radybt
01-02-2010, 11:41

Глупости на таркалeта :D Имам приятелки с който съм супeр близък и ми споделят всичко-Правят секс с гажетата си абсулютно всеки ден даже понякога по няколко пъти пък не им се губи нищо : ))
90%мисля ,че проблема е друг!

Hilary_
01-02-2010, 12:08
Сама го каза проблема е в мислите ти ... поговори с него за това, което искаш да прави, изяснете се на тази тема .. разнообразете малко нещата .. не съм много познавач в тази област и за това не мога да ти кажа точно с какво може, но до колкото знам .. смяна на позите, различен подход при любовната игра (щом искаш да е по - дълга нека стане така), да не бърза толкова към съществената част .. много са начините! Успех ..

anichka12345678
01-02-2010, 14:49

Глупости на таркалeта :D Имам приятелки с който съм супeр близък и ми споделят всичко-Правят секс с гажетата си абсулютно всеки ден даже понякога по няколко пъти пък не им се губи нищо : ))
90%мисля ,че проблема е друг! Не съм съгласна ,просто различните хора обичат различно количество секс и явно авторката на темата не е толкова сексуална и просто трябва да си поговори с момчето и да се разберат и да го правят ,когато и дватата го искат максимално.Това ,че ти с твойта приятелка сте взаимно сексуални,неузначава ,че всички са така.

AceXe
01-02-2010, 15:30
Всяко нещо, което е прекалено, губи сладостта си. :)

hahavteen
01-02-2010, 16:03
Хммм и при мен е така последните няколко пъти и е ужасно... :( Не че ме боли но по някое време спирам да усещам каквото и да било камо ли да изпитвам удоволствие. Той се старае толкова много а аз дори не съм и близко до свършване. Не се виждаме всеки ден и наистина ми липсва.. Фантазирам за секса с него и го намирам за адски секси но като се стигне до секс просто... :-o
Говорихме, говорихме и нищо не помага...
Според мен е защото имам скоро изпити а и доста задачи за които ме е страх че няма да имам време...Освен това и с парите съм зле... Уж не мисля за тези неща когато съм с него но явно подсъзнателно си ми влиаят...Ние с моя приятел няма да се виждаме до февруари месец (чак след изпитите) и се надявам тогава всичко да си е пак както преди. Според мен е добре да си дадете и вие малко време. Не е задължително да не се виждате изобщо но не правете секс. Може като се виждате просто да се галите, целувате, възбуждате но да не стигате до секс (ако той много настоява му направи орална любов но мисля че е по-добре ти да не се насилваш да правите секс). Освен това правете нови неща заедно. Излизайте по-често с компания, ходете на диско, на кино, на разходки...
Надавям се всичко да се оправи. Успех :)

anichka12345678
01-02-2010, 19:09
Хммм и при мен е така последните няколко пъти и е ужасно... :( Не че ме боли но по някое време спирам да усещам каквото и да било камо ли да изпитвам удоволствие. Той се старае толкова много а аз дори не съм и близко до свършване. Не се виждаме всеки ден и наистина ми липсва.. Фантазирам за секса с него и го намирам за адски секси но като се стигне до секс просто... :-o
Говорихме, говорихме и нищо не помага...
Според мен е защото имам скоро изпити а и доста задачи за които ме е страх че няма да имам време...Освен това и с парите съм зле... Уж не мисля за тези неща когато съм с него но явно подсъзнателно си ми влиаят...Ние с моя приятел няма да се виждаме до февруари месец (чак след изпитите) и се надявам тогава всичко да си е пак както преди. Според мен е добре да си дадете и вие малко време. Не е задължително да не се виждате изобщо но не правете секс. Може като се виждате просто да се галите, целувате, възбуждате но да не стигате до секс (ако той много настоява му направи орална любов но мисля че е по-добре ти да не се насилваш да правите секс). Освен това правете нови неща заедно. Излизайте по-често с компания, ходете на диско, на кино, на разходки...
Надавям се всичко да се оправи. Успех :) . Излизайте по-често с компания, ходете на диско, на кино, на разходки...
Надавям се всичко да се оправи. Успех :)- съмнявам се ,че знаят за какво става въпрос ,след като всеки ден само се ебат.

GangbangGirl
01-02-2010, 19:11
Пробвай с някой друг,може гаджето ти да е некадърник

hahavteen
01-02-2010, 19:34
Излизайте по-често с компания, ходете на диско, на кино, на разходки...
Надавям се всичко да се оправи. Успех :)- съмнявам се ,че знаят за какво става въпрос ,след като всеки ден само се ебат.

Е че и аз всеки ден правех секс с бившия ми и си ми беше хубаво и не се губеше нито тръпката нито удоволствието. :-o Според мен не е задължително да е от това. Въпреки това няма да им навреди да се опознаят на по друго ниво и да си направят хубави спомени.

anichka12345678
01-02-2010, 19:51
Излизайте по-често с компания, ходете на диско, на кино, на разходки...

Е че и аз всеки ден правех секс с бившия ми и си ми беше хубаво и не се губеше нито тръпката нито удоволствието. :-o Според мен не е задължително да е от това. Въпреки това няма да им навреди да се опознаят на по друго ниво и да си направят хубави спомени. ми то щот нищо не се е губило то за това ти е бивш .99 % съм сигурна ,че при тях е именно това проблема,че го правят всеки ден.

hahavteen
01-02-2010, 20:21
ми то щот нищо не се е губило то за това ти е бивш .

Всъщност ми е бивш по ред други причини а не заради секса. Даже деня преди да се разделим го правихме и и двамата останахме повече от доволни. :-o Да правиш секс всеки ден не винаги е проблем! Иначе в техния случай може и да е.. Не мога да преценя. Тя не казва че не изпитва желание за секс а че не получава удоволствие както до преди няколко дни. Тоест ако променят нещо (например ако любовната игра е по-дълга както й се иска) проблем няма да има.