Влез

View Full Version : Любовта или секса

RavenEye
01-02-2010, 11:29
(znam 4e trqbva da se pi6e na kirilica v tozi forum ama kirilicata me poludqva i 6te pi6a na latinica)

Zdraveite
Vaprosat mi e edin vapros... koito taka i se kanq ot mnogo vreme da spodelq ili da pitam nqkoi za savet no taka i ne go napravih ... taka4e anonimno iskam da pitam v tozi forum
Ot pove4e 2-3 godini sam si slojil o4ite na 2 momi4eta , ednata se znaem po dalgo vreme , ne sme gajeta no az razbrah 4e e obicham o6te ot kogato se zapoznahme (moje i da ne vi e poznato 4ustvoto kakvo e no ima takova...) , a drugata se znaem ot po malko vreme neq prosto q haresvam i iskam da i go tura : P : P :P
i 2te sa gotovi.. ili pone bqha do skoro da mi varjat kakto se kazva
samo4e taikato te se poznavat i si govorat mn s koqto li ot 2te da go stanem gajeta ednata momentalno 6te go izdranka na drugata (taka varvqt klukite po sveta nali znaete :P , ot ka6ta do ka6ta )
samo4e v poslednite dni te mn po4naha... da se *izkurvqvat* toest... abe znaete kvo imam predvid , i mislq 4e ako ne deistvam skoro i 2te 6te gi izguba
v predvid 4e i 2te sega sa mi v karpa varzani ama i utre moje tva da se promeni strelqite saveti

Ta vapros mi e... na koe da zaloja , na sexa za ili na lubovta
Bye Bye... 6e vlezna pak skoro da vida otgovori

gia_sena_mono
01-02-2010, 11:31
:-s Хормони!

jumpin
01-02-2010, 11:32
Епа как ще мразиш да пишеш на родния си език е.И мен много такива като теб ме дразнят ама какво да се прави шанс,майна 8) Докато не напишеш темата на кирилица няма да ти отговоря :)

AlokiNn
01-02-2010, 11:34
Секс.. От личен опит 2 години е много дълго време не си заслужава.. Тя не те обича както ти нея.. Ще тръгнете ще я заобичаш още и ще те зареже.. С другата поне няма да ти пука толкова

RavenEye
01-02-2010, 11:37
ebasi kategori4niq otgovor deto mi dade aloki....
kak taka ne e obi4am , kvo kazva6 4e hormon mi e promil mozaka li :D
ne mi se vqrva

RavenEye
01-02-2010, 11:40
prosto mi kaji na koq ot 2te da razdarpam peru6inata i da stava kvoto e pisano... [/img]

Hilary_
01-02-2010, 11:42
мен ме подлудява латиницата .. :o

AlokiNn
01-02-2010, 11:42
Говоря ти че - Момичето което обичаш от 2 години явно не те обича, защото ти я обичаш от 2 години, което означава , че си и давал поне някакви знаци, на които тя не е отговорила. Това означава че ти изпитваш нещо много по-силно и по-дълго в любовен план,а тя просто те харесва. И ок ще тръгнете заедно , но всичко ще свърши и ще бъде в твой - защото мисля че ти все през тези 2 години си целял друго.

За второто момиче - мисля че е по-добре , защото ти я харесваш тя те харесва нищо по-задълбочено , връзка която може би се крепи само на сексуална основа - ако нещо не ти харесва сте до там ;)

Едвам се разбрах , но като цяло
с 1вото момиче - Ти я обичаш тя те харесва
с 2ото момиче - Ти я харесваш тя те харесва

BigFakeSmile
01-02-2010, 11:44
Аз бих избрала любовта, както ти я наричаш. Едно е да има там няква, която само да е*еш (с извинение), съвсем дуго човек, на който да разчиташ, да се доверяваш и т.н.

AlokiNn
01-02-2010, 11:46
Аз бих избрала любовта, както ти я наричаш. Едно е да има там няква, която само да е*еш (с извинение), съвсем дуго човек, на който да разчиташ, да се доверяваш и т.н.Но 1 е да обичаш а от другата страна да не те обичат.. да искаш 1 да получаваш друго - точно за това му препоръчвам другото момиче

RavenEye
01-02-2010, 11:47
Hubu sq... za 2roto momi4e dobre taka e tq prosto iska da se opava na tam nasam 6toto neq q znam 4e prez poslednite 2 godini baq gi e lapala ama za 1voto ti kazvam 4e mn dobre znae 4e az q obi4am i ot 2 god me 4aka da kaja ne6to az nikoga ni6to ne sam i kazval kvo o4akva6?

MakeMeLaugh
01-02-2010, 11:47
И нас ни полудява, но се стараем.

Не ти ли е малко неудобно всички да ти отговарят на Кирилица и да си чупят пърстите, а ти да се правиш на нагъл.. хм