Влез

View Full Version : Какво да правя?

fakeSmileX
01-02-2010, 11:09
Предварително казвам - знам, че постъпих глупаво и заслужавам упреците на всички ви. Преди около половин година бях влюбена в едно момче, но нещо не се получи, макар че и той ме харесваше. Писали сме си 2-3 пъти оттогава, но просто 'какво правиш, как си'. На 31-ви срещу 1-ви му звъннах, ей така - да го чуя, да го поздравя. Беше с приятели и ме пита дали правя секс, а аз съм девствена, но го излъгах. Той каза, че ще ми се обади да се разберем да се видим, като каза, че е само за секса. Снощи ми писа по скайп, питах го защо лятото ме заряза без нищо да каже и отвърна, че просто съм малка и не съм можела да му дам това,което някое по-голямо момиче може. И то си е вярно. Разбрахме се, че неделя ще му пиша, за да се разберем кога да се видим, защото сега съм във Варна. Обаче не знам какво да правя,както казах аз съм девствена все още, а той не знае. Също така не желая той да ми е първия, при положение, че е само за спането. Но не знам как да се измъкна, какво да правя?

veselin69
01-02-2010, 11:11
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

myNameIsImmortal
01-02-2010, 11:13
Обаждаш му се и казваш:
"Съжелявам, но сега е мой ред да те зарежа, защото не можеш да ми дадеш това, което може да ми даде едно по-голямо момче!"

След което му затваряш и го забравяш ;)

Lincheto
01-02-2010, 11:17
Ами първо готова ли за тва?

Ти искаш да ти е първия, но той иска просто секс. Ми ако се влюбиш повече?
Най-добре не го прави.

Zarity
01-02-2010, 11:19
Обаждаш му се и казваш:
"Съжелявам, но сега е мой ред да те зарежа, защото не можеш да ми дадеш това, което може да ми даде едно по-голямо момиче!"

:razz: Е тва му кажи!

myNameIsImmortal
01-02-2010, 11:25
Обаждаш му се и казваш:
"Съжелявам, но сега е мой ред да те зарежа, защото не можеш да ми дадеш това, което може да ми даде едно по-голямо момче!"

:razz: Е тва му кажи!

момче*

0nem0retIme
01-02-2010, 11:36
Обаждаш му се и казваш:

Да! Определено това трябва да направиш.

btw,ти добре ли си,бе? Как може да се чудиш дали да му откажеш при положение,че ти самата не искаш?! И как може изобщо да си приела ''поканата'' първоначално?

:?

ivcheto0o
01-02-2010, 11:36
Обаждаш му се и казваш:

или просто му кажи истината това не е не6то срамно,особено като не иска6 да си с него :)

kombarka
01-02-2010, 11:57
Обаждаш му се и казваш:

Точно така! =D> Като по филмите.. 8-)

sunshinepp
01-02-2010, 12:11
Обаждаш му се и казваш:

ТОВА е ! :-) :)

kombarka
01-02-2010, 12:31
Всички цитирахме едно и също мнение... :razz: :razz: :razz:

sunshinepp
01-02-2010, 12:32
Всички цитирахме едно и също мнение... :razz: :razz: :razz:

:lol: :razz: след като го написах и аз го забелязах. . :shock: :lol: :grin:

gabiiTu
01-02-2010, 12:41
Ами първо готова ли за тва?

Ти искаш да ти е първия, но той иска просто секс. Ми ако се влюбиш повече?
Най-добре не го прави.
:)

awerw
01-02-2010, 13:46
Сега 6ти кажа какво 6те стане .Зна4и той 6те дойде 6те види 4е си детственна и или 6те разпори яко :-D или 6те си замине и на дали някога 6те те потърси пак :( и ти ве4е си му казала да идва да те пори ся кво да те успокояваме тези сайтове www.Spodeli.net или .com и www.Lichno.net са да сподели6 и да те успокояват.

Gigi1302
01-02-2010, 16:29
Ами няма да те упреквам, след като и сама си осъзнала грешката си. Не се захващай с това, защото само ще страдаш. Кажи му, че не искаш да се занимаваш с него и толкова.

sssladuranka
01-02-2010, 17:30
измъкни се или с товам което всички по-долу цитираха, или почни нещо да моташ да овърташ от типа "миии аз сега не мога...миии болна съм...миии имам да уча....мии обещах на приятелите да се видим...." и 2та начина са малко гаднички, но и чрез 2та момчето ще разбере за какво иде реч :D

lilincituuuu
01-03-2010, 01:13
Не, не и не! Ако не си готова за това, недей. Той те иска само за секса, а щом е така, знай, че повече нищо нататък, и после пак ти си прецаканата! :?

girlche
01-03-2010, 01:18
Ти да не си зле?!? Сори за въпроса , ама той ясно ти е показал и казал,че е само за секса!! :shock: :shock: Недей излиза с него,излъжи го, че имаш някаква работа! :o Най-много като се видите да ти предложи да правите секс , а ти като0 му откажеш ,да те замъкне някъде в няк0я тъмна уличка и да те изнасили!Това е моето мнение!Недей излиза с него! :x

moon_flower
01-03-2010, 10:15
Писали сте си по скайп,той ти е казал да се уговорите в неделя и ти си се съгласила с това,при положение,че не искаш нищо?
Ти за какво изобщо ще се уговаряш да излизате,просто не му пишеш и готово..омг..

soul1199
01-03-2010, 10:43
Обаждаш му се и казваш:

След което му затваряш и го забравяш ;) =D> =D> =D>

mOBSCENE
01-04-2010, 17:04
а на колко си? :)

izlishna
01-04-2010, 17:08
Звъниш му и му казваш:Съжелявам! Не искам да имам нищо общо с теб! Сега е мой ред да те зарежа, защото ти не можеш да ми дадеш това което искам (не само секс, а и любов) и му затваряш и да не те занимаа :)

mOBSCENE
01-04-2010, 17:32
Звъниш му и му казваш:Съжелявам! Не искам да имам нищо общо с теб! Сега е мой ред да те зарежа, защото ти не можеш да ми дадеш това което искам (не само секс, а и любов) и му затваряш и да не те занимаа :)

дам :)

PuFfyy
01-05-2010, 14:22
Обаждаш му се и казваш:

И аз така мисля :D

m1nik
01-05-2010, 14:39
Можеш да режеш краставици нали?

..и това го можеш..зае*аваш го..просто е :( :(

babyjoinmeindeath
01-06-2010, 11:20
Абе той се ебава с теб ! Дори и да спиш с него на следващия ден ще е разказал на всички... Кво ще е тва момче ти да му се обадиш просто за да го чуеш а той да ти каже "секс правиш ли?" Лелееее и ти му се връзваш... Метни му майните и го остави ...