View Full Version : Въпрос ,който ме притеснява
Значи доколкото прочетох само по време на овулация ,може да се забременее...а тя трае 1-2 дена....следователно само в тези 2 дена от цикъла може да се забременее?
Мм притеснена съм тъй като приятелят ми свърши ДО мен в леглото ..беше с презерватив..но все пак не съм сигурна дали го е махнал достатъчно старателно ! А като смятам тъй като цикълът ми е редовен ...има вероятност да съм била в овулация ...ии нещо да е паднало докато е свалял през-ва ! Закъснява ми с 4 дена и смятам да купувам тест! Плс очаквам сериозни отговори ..без спам
Какво значи "свърши ДО мен в леглото" лежал е до теб и е свършил? Върху теб? В теб?
Успокой се .. нищо не е станало.. но нито 1 от форума не може да ти каже на 1230123% Ако толкова те е страх купи си 1 тест направи си го и ще разбереш че темата тук няма смисъл :)
Лежа до мен ! Ноо все пак се притеснявам от тва дали е свалил през-ва достатъчно добре! Без тва си мисля че спрематозоидите трябва да попаднат достатъчно навътре в мен за да се стигне до забременяване! Нз !
ledenakrasota
01-02-2010, 13:27
До колкото знам по всяко време може да се забременее,а най-голяма е вероятността по време на овулацията.А не,че само тогава се забременява :-o
Ако нямаш 18г. е нормално да ти прескача понякога :) От стрес,сваляне на килограми и такива.Все пак си направи теста :)
Е значи няма от какво да се притесняваш. Това ако не го е свалил добре...ако нещо някъде по теб е капнало щеше да усетиш, пък и да е шанса пак е мн малък, както каза AlokiNn щом толкова се притесняваш купи си един тест, 3 4 лева е, да ти минат тезанията.
Според мен сексуалната ти култура не е много на ниво :?
Вземи попрочети някой друга статия за секса,оплождането на яйцеклетката и прочие :?
По темата:Няма да ставаш майка,спокойно :?
Ако свърши докато говорите по телефона пак ли ще питаш дали си бременна?
Същия е отговорът на въпроса дали е станал гаф... ;)
Ако не е свърши в теб няма шанс да си бременна.....а иначе може да се забременее по всяко време но шансът е най-голям по време на овулация,а иначе защо те притеснява как е свалил презерватива???
gogo4o4o
01-02-2010, 14:55
Ако не е свърши в теб няма шанс да си бременна.....а иначе може да се забременее по всяко време но шансът е най-голям по време на овулация,а иначе защо те притеснява как е свалил презерватива???
+1
Ми защото май си изцапа ръката ....!
revolver
01-02-2010, 15:10
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Веч ми избива на смях на тия теми :razz:
anichka12345678
01-02-2010, 15:19
Значи доколкото прочетох само по време на овулация ,може да се забременее...а тя трае 1-2 дена....следователно само в тези 2 дена от цикъла може да се забременее?
Мм притеснена съм тъй като приятелят ми свърши ДО мен в леглото ..беше с презерватив..но все пак не съм сигурна дали го е махнал достатъчно старателно ! А като смятам тъй като цикълът ми е редовен ...има вероятност да съм била в овулация ...ии нещо да е паднало докато е свалял през-ва ! Закъснява ми с 4 дена и смятам да купувам тест! Плс очаквам сериозни отговори ..без спамспокойно щом не е свършил в теб едва ли баш при махането на презерватива ще е имало проблем .Сигурно на 90 % от момичетата им се случва да им закъснява по-някога.Не винаги закъснението е от бременност,може дори и от времето да е .Според мен е излишен теста,но за твое успокуение си направи.
Gigi1302
01-03-2010, 19:20
Накратко, не си бременна. Ако все пак се притесняваш, направи тест.
Ми хора, тестът е отрицателен ама ми закъснява вече 1 седмица...чудя се дали да не направя още един !
hahavteen
01-05-2010, 09:10
Може да се забременее единствено по време на овулация. Яйцеклетката не може да бъде оплодена ако не е готова за това!!! :? Въпроса е че е трудно да се определни кога е овулацията (особено ако цикъла е нередовен) и не се знае колко дълго ще оживеят сперматрозоидите. Това е единствената причина да се казва че се забременява по всяко време. :?
Не вярвам да си бременна. Сперматозоидите не могат да летят или да се телепортират.
vaseto0o
01-05-2010, 09:12
Не можем да ти кажем, сама си прецени дали има шанс, дали после като е имал на ръката си те е пипал и т.н. дали като е свършил не те е опръскал между краката :D
angel_girll
01-05-2010, 09:14
само едно ще ти кажа стреса на който в момента сама се подлагаш... с това да мислиш, че си бременна е достатъчен предтекст да ти закъснява... още повече при това променлизо време навън също си оказва влияние... просто се успокой спри да го мислиш, не си бременна. Знам че не е лесно просто ей така да се успокоиш преживявала съм го... Няма как да си бременна ама наистина вземи прочети някоя образователна статия на тема секс и оплождане
Боже ,колко съм изчела тези днии.. и знам ,че шанса да съм бременна е почти нулев, но все пак притеснението си остава.... ! :? Мм пък и дори да не съм 7 дена си е бая време...може да се дължи на хормонален дисбаланс !
hahavteen
01-05-2010, 09:48
Боже ,колко съм изчела тези днии.. и знам ,че шанса да съм бременна е почти нулев, но все пак притеснението си остава.... ! :? Мм пък и дори да не съм 7 дена си е бая време...може да се дължи на хормонален дисбаланс !
Аз ли да ти кажа дали имаш хормонален дисбаланс?! Иди на лекар момиче! Цикъла не е нещо маловажно особено след като започнеш да водиш полов живот!
Няма вероятност да си бременна,но след като ти закъснява толкова си купи втори тест за пълна сигурност! :) Аз ако бях бих направила така.Все пак,според мен се притесняваш излишно.За твое добро - по-добре недей! :)
mishanimishani
01-05-2010, 11:44
при мен има подобен проблем само че не ми закъснява а ме е страх защото гаджето ми сфърши точно до мен и след това продължихме.. и нз ако е останало нещо по него дали е възможно ...
:(
Sunny_stz
01-05-2010, 12:53
Абе няма страшно!!!Важното е да не свършва В ТЕБ!!Иначе за другото няма проблеми.И да... прочети малко повече литература за секса!!!
Magic_Girl
01-05-2010, 13:35
Първо за 4 дена не може да стане ясно дали си бременна! Това го повтарям за не знам кой си път. Второ свършил е на леглото, не в теб. Трето нормално е от променливото време да ти закъснее. На всеки се случва. Ако обаче не се е измил добре и пак сте го правили може да си и бременна.
Red_Hair
01-06-2010, 20:11
сперматозоидите немогат сами да си намират пу*тки за влизане ако беше така,всички които правят чикии по света,и се изпразнят сперматозоидите щяха да тръгнат на дъълаг път и щяха да си намират някъде да влязат и така хората щяха да са 1 000 000 000 000 000 000 000 000... :razz:
ThedramaQueen
01-06-2010, 20:41
хахаа :D повечето мислят, че не е ебавка...
ако все пак не е :oops: : ДО теб викаш е свършил... амм, мисля, че следващата такава тема ще е: гаджето ми свърши в другата стая докато се самозодоволяваше. После кихна. Дали съм забременяла по въздушно-капков път? Една приятелка ми каза, че е възможно... Очаквам сериозни отговори!