View Full Version : aве случайно дочух?
anichka12345678
01-02-2010, 15:49
Значи случайно в час по физкултура дочух разговора на две "уж опитни курвета'' :D ,макар ,че са ми съученички и едната вика на другата ,че не можела да усети кога приятеля и свършва и че не се било усещало ,кога ще свършва :D :D ,а другата и вика ,че се усещало в позата ,когато момичето е на ездаческа поза :D или с уста.Незнам какви са тия логики,но аз до такава степен съм упознала момчето с,което съм ,че винаги разбирам кога е момента във всяква поза и с уста също.И според мен момчето като стигне до там му е най-корав и като свърши му спада.А вие как мислите?
HouseMusicBoy
01-02-2010, 15:55
АВЕ мисля , че се подиграваш на твойте съученички - кфи били нам си ко ... пък ти дори не можеш да пишеш майка му стара " аве случайно до | чух ?
wtf ... не се смей на другите ми вземи са поопай малко
anichka12345678
01-02-2010, 16:05
АВЕ мисля , че се подиграваш на твойте съученички - кфи били нам си ко ... пък ти дори не можеш да пишеш майка му стара " аве случайно до | чух ?
wtf ... не се смей на другите ми вземи са поопай малко ем до няква степен може и да звучи като подигравка ,но целта всъщност е ,че искам мненията ви .
HouseMusicBoy
01-02-2010, 16:07
ок :) значи лично аз като свърша от кура ми излиза сперма и след кратко време ми спада :) за 2 сесия ми е нужно малко време :)
anichka12345678, а на мен малко ми звучиш като неграмотна комплексарка. ;)
anichka12345678
01-02-2010, 16:22
anichka12345678, а на мен малко ми звучиш като неграмотна комплексарка. ;) Не мисля ,че се определям като комплексарка :(
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
anichka12345678, а на мен малко ми звучиш като неграмотна комплексарка. ;) Не мисля ,че се определям като комплексарка :(
Ама аз го мисля. Отвори ако ти е останал някой учебник по български отпреди да се ограмотиш. ;)
anichka12345678
01-02-2010, 16:30
Ама аз го мисля. Отвори ако ти е останал някой учебник по български отпреди да се ограмотиш. ;) аве мисли квот искаш баси ,толкова не можете да пишете по -темите :( :( :-x :-x
Ама аз го мисля. Отвори ако ти е останал някой учебник по български отпреди да се ограмотиш. ;) аве мисли квот искаш баси ,толкова не можете да пишете по -темите :( :( :-x :-x
Дам, типично като всеки друг започваш сега с клишетата, завърващи на "баси" и всичките подобни (ебати, егати, бати и т.н.), за да звучиш тежко. Аз наистина си мисля, каквото искам. По темата трудно мога да ти кажа, защото съм момче, а тя е накак безсмислена. То и аз всеки ден дочувам хиляди неща, ако само 1/10 от тях пусна като теми, какво правиме?!?!
Мисля, че темата е тъпа и с нищо никому полезна. Освен това мисля, че е време да се заключи по точка 11 и ти предлагам да спреш с бизнес проучванията си в раздела и да се отдадеш на оргазма от българската граматика и правописна норма. ;)
А вие как мислите?
Трудно ми е да намеря точната дума, за да определя какво представлява темата ти .. повярвай ми и да я намеря НЕ ИСКАШ да знаеш .. 8)
mOBSCENE
01-02-2010, 16:50
И к`во викаш на 12 годинки си? :lol:
anichka12345678
01-02-2010, 16:52
И к`во викаш на 12 годинки си? :lol: ми нем на 18 и просто исках да видя кво мислите по темата ,ама все тая ....
И к`во викаш на 12 годинки си? :lol: ми нем на 18 и просто исках да видя кво мислите по темата ,ама все тая ....
Ти питаш за сто теми какво мислиме... Някакси изглежда тъпо отстрани. Да не говорим, че си супер неграмотна. По-добре пусни една тема с всичките ти въпроси и "дочувки", а не да флуудиш форума. :)
aloveyou
01-02-2010, 17:55
Мисля, че темата е тъпа и с нищо никому полезна. Освен това мисля, че е време да се заключи по точка 11 и ти предлагам да спреш с бизнес проучванията си в раздела и да се отдадеш на оргазма от българската граматика и правописна норма. ;)
Той като го крие у "пичката" как искаш да усетят свършил ли е не е ли като не го виждат
АМАН
На моя не спада,свършва и както е дигнал самолета отива и се изцежда у банята и после е мек,ама не за дълго...
seduction1mplex
01-02-2010, 20:45
Усеща се,да.Тряа да си дроб пиян,че да не разбереш.И не слушай всички твои съученички кви абсолютни простотийки каканижат.
ПП:Тва за доколко си си опознала партньора няква реклама ли беше? :-)
vaseto0o
01-02-2010, 22:03
Аничка кво искаш майна БГ форум питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъпа такива е българския манталитет :D
avtoeksport
01-02-2010, 23:08
ха има ги всякакви
от има момичета който като ги еб*ш нищо не усещат какот искаш да ги лашкат са дълво :D
ми може и да лъжат !? :grin: 8) не им вярваи какво разправят на лево на десно :lol: :-P :oops:
KandidatZaSlava
01-04-2010, 09:22
С какво се боцкате, бе :S
hoooodyhoooooo
01-04-2010, 15:49
Защо винаги всички се заяждат с Анито :) Ани, голям магнит си за хорската агресия :P
Та иначе - ми казвали са ми, че винаги правя една и съща физиономия, и че е много сладка (рекламата :razz: ), пък и то се усеща, все пак ускоряваш ритъма, дишаш учестено...усеща се :-)
anichka12345678
01-04-2010, 20:31
Защо винаги всички се заяждат с Анито :) Ани, голям магнит си за хорската агресия :P
Та иначе - ми казвали са ми, че винаги правя една и съща физиономия, и че е много сладка (рекламата :razz: ), пък и то се усеща, все пак ускоряваш ритъма, дишаш учестено...усеща се :-) Ми може би защото не са като мен и не им стиска да са достатачно откровенни и всичко ,което не са пробвали не е нормално.
Reaper93
01-04-2010, 21:20
Не ми приличаш на 18 :? http://anitogb.aha.bg/photo.php?photo=50494
По темата: иди им покажи на тези двете кое е най-опитното курве в класа. Няма да се излагаш я.
Баси
Еми според мен все по някъв начин тряя усетите когато свърши било по по различно охкане или ако рязка смяна на начина как го прави бе немое да не се усети ... дали са '' курви '' или не все ше разберат а и ако са сами ше си знаят аз незнам ти що питаш ... но все пак .. иначе според мен се усеща... както каза потребителя hoooodyhoooooo при повечето е така ... най вече усмивката е незнам дали при всички е сладка обаче но я има оох..
ПП:Някой беше казал че след като свърши малко време тряя докат вдигне ''самолета'' пак ... има и други случай дет ме свършиш ама желаеш ли го възбуден ли си така де надървен на някой и не спада :lol: :-D
Magic_Girl
01-05-2010, 12:38
Тези въобще не са правили секс мога да ти кажа. :D
anichka12345678
01-06-2010, 14:59
Не ми приличаш на 18 :? http://anitogb.aha.bg/photo.php?photo=50494
ми нито си първия или първата не ти знам пола ,които казва ,че не изглеждам на толкова.
anichka12345678
01-06-2010, 15:01
По темата: иди им покажи на тези двете кое е най-опитното курве в класа. Няма да се излагаш я.
Баси хм това ,че имам известен опит не ме прави курва :x :( ,просто ми направи впечатление това и се чудих има ли и други ,които не усещат ,кога момчето ще свърши .
Значи случайно в час по физкултура дочух разговора на две "уж опитни курвета'' :D ,макар ,че са ми съученички и едната вика на другата ,че не можела да усети кога приятеля и свършва и че не се било усещало ,кога ще свършва :D :D ,а другата и вика ,че се усещало в позата ,когато момичето е на ездаческа поза :D или с уста.Незнам какви са тия логики,но аз до такава степен съм упознала момчето с,което съм ,че винаги разбирам кога е момента във всяква поза и с уста също.И според мен момчето като стигне до там му е най-корав и като свърши му спада.А вие как мислите?
Тези двете са девствени,не знам дори и на картинка дали са го виждали!
anichka12345678
01-06-2010, 16:25
Тези двете са девствени,не знам дори и на картинка дали са го виждали! хм едвали ,но не е и невъзможно. :-D
BePoHuKa
01-06-2010, 16:43
Мисля, че темата е тъпа и с нищо никому полезна. Освен това мисля, че е време да се заключи по точка 11 и ти предлагам да спреш с бизнес проучванията си в раздела и да се отдадеш на оргазма от българската граматика и правописна норма. ;) :razz: Браво, браво!
:razz:
lenito_sf
01-07-2010, 08:10
Що като ви питат нещо и вие веднага почвате да обиждате човека и да му натяквате какъв тъп комплексар е .. :?
Форума е за въпроси ..ако ви се струват тъпи, просто не отговаряйте :)
по темата .. сори не мога да ти отговоря, нямам на идея :д
BigFakeSmile
01-07-2010, 10:38
дайте едно свястно мнение де
и аз винаги усещам кога ще свърши...нормално си е
при тях може би не е така,защото често сменят партньорите..знам ли..?
summerlove66
01-07-2010, 12:39
Хаха :) ..
Аз лично усещам, когато е в устата ми :) ..
Wikzinka
01-07-2010, 15:48
Аз винаги разбирам .... може би защото съм опознала доста добре партниора си :)
BoQnChooo
01-07-2010, 15:57
аве хора кви сте вие такива веднага нападате момичето просто пита а вия още малко ша я изядете що пита толкова :-x успокойте нервите малко ве !!!!!!
аз пък си мисля че си на 11
fire_magic
01-07-2010, 18:15
искаше, ама все тая?? абе я се еби баси тапата коза
WhiteOneBG
01-08-2010, 00:48
anichka12345678 - тва от 1вия ти пост е глупост :D
Също така не забравяй че на едно момче може да му е АДСКИ ТВЪРД , но въпреки тва да му спадне и да не е свършил. Има и тая опция. Най лесно се проверява - докът му духаш пробвай да му го захапеш леко , предполагам изражението на лицето му ще е безценно :D:D:D
Много сте задръстени, темата не е въпрос: какво мислите за авторката.. Пфф..
hamilcar
01-08-2010, 09:48
Въпроса в темата е безмислен според мен. Също така има прекалено много flood.