View Full Version : пф.. супер тъпо..
сори ако има др такава тема..но има мн страници и не мога да претърся всички за да намеря дали има такава.. :( дано да ме разберете..
и така..
харесвам си едно момче ..тръгнахме..
и т0й ми беше казал че не може да се целува..
0кей..на мен не ми е пр0блем .. м0жех да г0 науча..
но т0й на 2-я ден ме целуна с език..и ме 0лигави цялата.. =(
на 3-я ден пак беше тка..
забравих да кажа че сме 0т различни град0ве..не че ни пречи де..
и като0 тръгвах.. и му дад0х една 0бикновена целувка.. а т0й п0мисли че ше бъди с език и си 0тв0ри устата преди да см г0 целунала.. и направо0 устните ми вляз0ха в нег0вата уста .. =(
и т0й си вкара езика , а аз му бях 0градила с устни езика.. и т0й пр0дължи без да спре..даже не се осъзна че исках 0бикн0вена целувка (защото целувката с език е супер гадна ..лигава..)
и се дръпнах .. и т0й даже ме ухапа.. пък к0гато0 ме целува с език.. ме лигави чак д0 брадичката =( :-D :o :o
Моля Ви кажете ми нещо.. ще 0ткача.. инъче м0мчето е мн г0тино.. и характера му е супер г0тин =(
stupid0boy
01-02-2010, 21:13
По - добре му кажи... Дай да те науча да се целуваш.... И го научи... кажи му да се отпусне и му обесни, че целта на целувката не е да те олигави до брадичката а просто тези леки чуства от докосванията на устните.... пеперудките в корема... всичко това.... Обесни му бе...
:lol: Кофти!
Ми говори с него, обясни му, че не ти е приятно и да не го прави! Пък и ти казваш, че не искаш да се целувате с език, значи няма да го учиш на това... :D А обикновените целувки всеки си ги знае, ще си правите тях, докато не стигнете до друга фаза! Тогава ще се обучавате взаимно! :D
lilincituuuu
01-02-2010, 21:16
Яни, Яни.. де да можех да ти помогнаа 8-) :? просто следващия път, се налагай и се опитай да го водиш :P 0бичам те :-P :-)
пп: любимата ми тема в целия форум :P
ама аз искам..смсл.. не искам т0й тка да се целува.. :razz:
де а знам.. много е к0фти и все си казвам ся ше му кажа п0-бавно да действа..ама ми е к0фти..
а и забравих да кажа , че е мн притеснен п0 време на целувката и мн бърза..
sunshinepp
01-02-2010, 21:19
кажи му : не ме кефят целувките ти.. дай да ти покажа как се прави.. :)
По - добре му кажи... Дай да те науча да се целуваш.... И го научи... кажи му да се отпусне и му обесни, че целта на целувката не е да те олигави до брадичката а просто тези леки чуства от докосванията на устните.... пеперудките в корема... всичко това.... Обесни му бе...
е..да ама пр0блема .. е че м0же да не иска да ме разбере.. =(
BloodyAmy
01-02-2010, 21:20
Какво да ти кажа.. носи си салфетки или мокри кърпички, и това е. ;д
хаухауаху..... и кв0 след като0 ме целуне и аз.. м0мент .. вадя си една салфетка .. избърсвам се.. и пр0дължаваме :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
lilincituuuu
01-02-2010, 21:24
хаухауаху..... и кв0 след като0 ме целуне и аз.. м0мент .. вадя си една салфетка .. избърсвам се.. и пр0дължаваме :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
май точно това искаха да ти кажат :lol: :lol:
BloodyAmy
01-02-2010, 21:25
Ами, ако не желае да възприеме, няма друг начин. :lol:
mArMaLaDkA
01-02-2010, 21:28
и направо0 устните ми вляз0ха в нег0вата уста .. =(
Само устата му да не е била такава, http://neshtoto.com/wp-content/uploads/2009/10/2542474410103830173S600x600Q85.jpg че ще се е получило кофти. 8-)
амм мс за съветите .. :razz: :razz: разбивате ме .. =) п0не ми 0правихте настр0ението =) .. и сп0койно mArMaLaDkA .. не е такава.. :razz: :razz:
Просто поговори с него и му кажи, че ще го научиш ... според мен така е най-добре : )
:razz: :razz: :razz: Кофти тръпка.
:oops: мм ще се опитам.. :oops:
FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:21
1во - мега грешния раздел... кво общо има това с любовта?
2ро - ОМФГ ХАХХАХА.... Ходи се гръмни...
:smt078 ама овцо много си куха бее
майкооо кво занимаваш хората с тия лайна вместо да си теглите по едно и кой откаде е :-x :-x :-x :smt067
майкооо кво занимаваш хората с тия лайна вместо да си теглите по едно и кой откаде е :-x :-x :-x :smt067
Еми сравнение с някой други в тоя форум тя не е чак толкова тъпа. :? Къв е проблема?
lilincituuuu
01-02-2010, 22:34
Еми сравнение с някой други в тоя форум тя не е чак толкова тъпа. :? Къв е проблема?
искам само да ти кажа, че изобщо не е тъпа :shock: така, че малк0 по-спокойно, а? :x
FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:37
искам само да ти кажа, че изобщо не е тъпа :shock: така, че малк0 по-спокойно, а? :x
Да тя е мега тъпа :lol:
Какво можем да направим ние по този въпрос... Можем ли да дадем съвет на това, да помогнем по някъв начин.. НЕ. И къв е извода... ТЕМАТА Е БЕЗСМИСЛЕНА ;) Дишайте...
аре да си го навреш.... ;}} .. ше х0дя дет си искам .. и ако искам ше се гръмвам.. ми кажи де да го напиша ве кретен.. ?!? .. в отдела за секс ли.. ве многознайко ?!? .. кат не та кефи темата..не я гледай.. :-x
ти що не се теглиш..а?!? :-P :x .. кат не искаш да те занимавам.. не влизай тука ве.. :razz:
Да тя е мега тъпа :lol:
Какво можем да направим ние по този въпрос... Можем ли да дадем съвет на това, да помогнем по някъв начин.. НЕ. И къв е извода... ТЕМАТА Е БЕЗСМИСЛЕНА ;) Дишайте...
ти що не млъкнеш ве...многознайко.. ;}} .. щом другите м0жаха..начи може.. ;) ..
пс.. за тези к0йто ми дадаха съвет : благодаря ви адски много =)
а за многознайкото : кат си т0лкова научен..многознаещ..що не си направиш тв предаване и да ни учиш..а? ко ше каеж???
FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:47
аре да си го навреш.... ;}} .. ше х0дя дет си искам .. и ако искам ше се гръмвам.. ми кажи де да го напиша ве кретен.. ?!? .. в отдела за секс ли.. ве многознайко ?!? .. кат не та кефи темата..не я гледай.. :-x
Ауууу лапето са ИдосЪ :lol: Леле толко си тъпа, че дори не знаеш в кой раздел да си напишеш темата.. плс изчезни и не се връщай повече със слабоумни теми като тази... И това е младежта на България.. Лелеееее родителите ни трябва да са адски горди ^^
lilincituuuu
01-02-2010, 22:49
Искам само да ви питам, за какво е тоя форум, ако не за споделяне на проблеми и търсене на отговори и съвети?! щото тогаа дай всички да си наврем чувствата някъде, бе майна! и кво да ни пука за другите?! не е ли така е?! тук се търси разбирателство, а не да са обясняваме един на друг колко сме тъпи, щото аз тва момиче го познавам толкова добре и само щи кажа, че тя е човека, за който най-малко бих казала, че е тъпа!!! :?
FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:52
Искам само да ви питам, за какво е тоя форум, ако не за споделяне на проблеми и търсене на отговори и съвети?! щото тогаа дай всички да си наврем чувствата някъде, бе майна! и кво да ни пука за другите?! не е ли така е?! тук се търси разбирателство, а не да са обясняваме един на друг колко сме тъпи, щото аз тва момиче го познавам толкова добре и само щи кажа, че тя е човека, за който най-малко бих казала, че е тъпа!!! :?
Изобщо не личи да ти кажа... ;) Може и така да е не я познавам не мога да вадя крайни заключения, но по това което виждам :?
И кажи ми какъв реален проблем може да бъде това и какъв реален отговор може някой да даде? Айде бягайте от тука с тия глупости моля ви се... ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ ПИШЕТЕ СЕРИОЗНИ ТЕМИ. Айде peace ;)
Ауууу лапето са ИдосЪ :lol: Леле толко си тъпа, че дори не знаеш в кой раздел да си напишеш темата.. плс изчезни и не се връщай повече със слабоумни теми като тази... И това е младежта на България.. Лелеееее родителите ни трябва да са адски горди ^^
пм не позна..х0ра като теб не м0гат да ме яд0сат..м0гат само да ме разсмиват с тъпите си мнения..че няк0й бил тъп,че иска някакъв съвет.. ;) ти като0 си толкова научен.. и многознаещ.. защо си в т0зи форум,за да критикуваш .. по умните от теб ли?! за теб може да см тъпа.. ама ти не разбираш к0й е по-тъпия в т0зи момент.. ! ;)
Съгласна съм с теб! :-) :-) :-) :-)
Изобщо не личи да ти кажа... ;) Може и така да е не я познавам не мога да вадя крайни заключения, но по това което виждам :?
И кажи ми какъв реален проблем може да бъде това и какъв реален отговор може някой да даде? Айде бягайте от тука с тия глупости моля ви се... ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ ПИШЕТЕ СЕРИОЗНИ ТЕМИ. Айде peace ;)
ми като не ме познаваш.. не пиши глуп0сти ако обичаш!
mArMaLaDkA
01-02-2010, 22:55
Многоточията, нулите вместо "о", двуметровите цитати направо ми съсипаха очите.
lilincituuuu
01-02-2010, 23:02
премести са в друга тема :?
mArMaLaDkA
01-02-2010, 23:03
По-забавно ми е в тая.
Децата от ДЦГ "Буболече" пак са плъзнали из форума.
Не бях ли права? :grin:
премести са в друга тема :?
8-) а така 8-)
По-забавно ми е в тая.
Децата от ДЦГ "Буболече" пак са плъзнали из форума.
Не бях ли права? :grin:
Да,ти си една 0т тях =) :razz:
mArMaLaDkA
01-02-2010, 23:05
Ще си вляза и аз в другата регистрация, ще си цитирам мненията от тая и ще си се подкрепям, е така, да не остана по-назад.
lilincituuuu
01-02-2010, 23:10
Ще си вляза и аз в другата регистрация, ще си цитирам мненията от тая и ще си се подкрепям, е така, да не остана по-назад.
сама са издаваш, драга :lol: :lol: :lol:
сама са издаваш, драга :lol: :lol: :lol:
:razz: :razz:
mArMaLaDkA
01-02-2010, 23:13
И какво издавам? :lol:
lilincituuuu
01-02-2010, 23:15
Че ти самата го правиш 8-) :)
И какво издавам? :lol:
хуахахахаух..ама ти май наистина не разбра :lol: :lol: :lol:
смятай.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
mArMaLaDkA
01-02-2010, 23:21
ирония, "драга", ирония.
Крайно скучна си ми вече(не че по-рано ми беше интересна, да не вземеш да се възгордееш нещо), така че нямам намерение изобщо да се занимавам с детски интернет войни. Играй си на "Не се сърди, човече" в някой сайт и спри да се правиш на остроумна, не ти се получава. ;)
ирония, "драга", ирония.
Крайно скучна си ми вече(не че по-рано ми беше интересна, да не вземеш да се възгордееш нещо), така че нямам намерение изобщо да се занимавам с детски интернет войни. Играй си на "Не се сърди, човече" в някой сайт и спри да се правиш на остроумна, не ти се получава. ;)
Мерси за предложението,ама аз не харесвам тази игра! :( Би ли ми препоръчала друга ?!? :lol:
lilincituuuu
01-02-2010, 23:24
ирония, "драга", ирония.
хах.. Не се сърди човече явно ти си го играйш, бе майна, нямам такива потребности.. а знайш ли, че мно слабо ма интересува кво си мислиш точно ти за мен :D
ирония, "драга", ирония.
Мерси за предложението,ама аз не харесвам тази игра! :( Би ли ми препоръчала друга ?!? :lol:
Май си говорила за Лилито.. ммм като ти е скучна... отивай да се занимаваш с по-забавни ве.. ;) ;]] По-добре остроумна , от колкото тъпоумна като теб .. не е ли така ?!? :razz:
хахахахаа нау4и го да се целува :D само по4вате и му вика6 СПРИ НЕДЕЙ 8-) и по4ва6 да обяснява6 :lol:
хахахахаа нау4и го да се целува :D само по4вате и му вика6 СПРИ НЕДЕЙ 8-) и по4ва6 да обяснява6 :lol:
добра идея :razz: :razz: :razz: :D :D :lol:
nymphadora
01-03-2010, 14:50
и направо0 устните ми вляз0ха в нег0вата уста .. =(
Само устата му да не е била такава, http://neshtoto.com/wp-content/uploads/2009/10/2542474410103830173S600x600Q85.jpg че ще се е получило кофти. 8-)
:razz: :razz: :razz:
GossipGirl89
01-03-2010, 14:51
Оф... наистина много се вживявате с тия целувки. Ми говори с него - друг вариант виждаш ли? Просто му кажи, че не се целува добре и искаш да го научиш, след което бавно, малко по малко го учи... Голямата философия пфф... :x
toncho883
01-03-2010, 15:00
Ако темата не е ебавка, то ти си супер зле :Х:Х
Тва е адски кофти да не можеш да се целуваш :? и аз не знам как да подходиш към нещата ! както другите казват кажи му не можеш да си мълчиш вечно страшното е ,че може да го засрамиш доста тва сори брат ама да ти кажат,че не моеш се целуваш тва е супер кофти :D
Тва е адски кофти да не можеш да се целуваш :? и аз не знам как да подходиш към нещата ! както другите казват кажи му не можеш да си мълчиш вечно страшното е ,че може да го засрамиш доста тва сори брат ама да ти кажат,че не моеш се целуваш тва е супер кофти :D
мдам :D
Ако темата не е ебавка, то ти си супер зле :Х:Х
не е ебавка..наистина =(