Влез

View Full Version : Огромен проблем...

NamelessRomantic
01-02-2010, 21:45
СИРЕНЬЕ!!!
Гладен съм.

Zarity
01-02-2010, 21:49
Ко стаа,баце

mOBSCENE
01-02-2010, 21:52
Ха,аз пък вече ядох !
Да те е яд! :-x :lol: :lol:

mArMaLaDkA
01-02-2010, 21:56
Йей, флуудърска темичка! :grin:

f17n3s
01-02-2010, 21:57
Ко каза,ко?

PurpleDream
01-02-2010, 22:01
1, 2, 3 СИРИНЬИИИИИИИИИИИИИИИИ
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

NamelessRomantic
01-02-2010, 22:02
Ха,аз пък вече ядох !
:<

mArMaLaDkA
01-02-2010, 22:05
Аз пък ям баничка със сирИнИ! Да ви е яд! 8-)
И късметче даже имах! :grin: Не беше такова, каквото ми се искаше, ама...

NamelessRomantic
01-02-2010, 22:09
Аз пък ям баничка със сирИнИ! Да ви е яд! 8-)
И късметче даже имах! :grin: Не беше такова, каквото ми се искаше, ама...
Що,да не пише че ще направиш на ваш'те наследник?
Их как ше се радваааат...

Snickers
01-02-2010, 22:10
Аз 'неска нищо не сАм яла...
вчера, де;/

mArMaLaDkA
01-02-2010, 22:11
Аз писах късметите и реших тая година да няма за щъркели, пчелички и памперси, че наистина ще е доста кофти.
Дърта съм вече за братче/сестричка, млада и зелена съм още да сменям пелени.

Падна ми се късмет, свързан с училището. Точно, квото не исках! 8-)

FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:13
Олеле.. друга работа нямате ли си ... К'во ли питам... Личи си, че нямате :(
Ма то май толкова и в главите имате.. Damn too bad 4 ya :?

Snickers
01-02-2010, 22:16
http://digilander.libero.it/tribers/smilies/goth.gif

mOBSCENE
01-02-2010, 22:16
Ха,аз пък вече ядох !
:<

хуху :lol:

mArMaLaDkA
01-02-2010, 22:19

Аз като писах преди няколко дни, че най-грозните и тъпи сме се събрали в тоя форум, да не съм лъгала!

И все пак, супер хубави спам теми се правеха преди. Беше добре от тази гледна точка, че простотията си извираше само в темата, а не във всички други наоколо.

NamelessRomantic
01-02-2010, 22:24

O RLY

Па ако толкова те интересува ебаси,толкова имаш и ти.Не оспамвай хубавата тема xDD

FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:25

Аз като писах преди няколко дни, че най-грозните и тъпи сме се събрали в тоя форум, да не съм лъгала!

И все пак, супер хубави спам теми се правеха преди. Беше добре от тази гледна точка, че простотията си извираше само в темата, а не във всички други наоколо.

Like i said.. Бахти простия форум.. Станал е некъв фарс... комична история с много шутове и клоуни в него... Като гледам малко са трезвомислещите останали хора :)

mArMaLaDkA
01-02-2010, 22:35
Не изпитвам нужда да съм трезвомислеща, когато съм във форума/скайп и изобщо през времето, което прекарвам пред компютъра, колкото да мине времето по-бързо. Пък и какъв е смисълът?
Където и когато (е) трябва(ло) съм отговаряла и отговарям сериозно. Когато няма какво да кажа си замълчавам. Всички теми, в които съм се заяждала, хранила съм някой и така нататък, е било, защото са безкрайно глупави. Точно тук моето мнение се припокрива с твоето, че форумът е станал безкрайно безинтересен, а хората в него(повечето) не притежават абсолютно никаква самостоятелност, съдейки по броя и съдържанието на темите им.

Snickers
01-02-2010, 22:38
НИКИИИИИИИИИИ :-) :-) :-) :-)

FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:42
Не изпитвам нужда да съм трезвомислеща, когато съм във форума/скайп и изобщо през времето, което прекарвам пред компютъра, колкото да мине времето по-бързо. Пък и какъв е смисълът?
Където и когато (е) трябва(ло) съм отговаряла и отговарям сериозно. Когато няма какво да кажа си замълчавам. Всички теми, в които съм се заяждала, хранила съм някой и така нататък, е било, защото са безкрайно глупави. Точно тук моето мнение се припокрива с твоето, че форумът е станал безкрайно безинтересен, а хората в него(повечето) не притежават абсолютно никаква самостоятелност, съдейки по броя и съдържанието на темите им.

За това съм съгласен... Те дори нямат самоуважение ( за да пускат такива теми) Та какво да говорим за самостоятелност или к'вото и да било. Но не мисля, че отговора трябва да е "давай и ние да пишем простотии, щото всички това правят" ;) За критикуването съм съгласен, но за писането на празни теми като тази... Против :)

П.С. прЕпокрива, не прИпокрива :-)

mArMaLaDkA
01-02-2010, 22:44

Чакам те да пораснеш, Нели, и те налазвам! :-) :D

FromAutumToAshes, мерси за редакцията. :)

Snickers
01-02-2010, 22:51

Чакам те да пораснеш, Нели, и те налазвам! :-) :D
:oops:

t0d1t0
01-02-2010, 22:54
т'ва беше тъпо

mArMaLaDkA
01-02-2010, 22:56
Кое?

NamelessRomantic
01-03-2010, 11:39

За това съм съгласен... Те дори нямат самоуважение ( за да пускат такива теми) Та какво да говорим за самостоятелност или к'вото и да било. Но не мисля, че отговора трябва да е "давай и ние да пишем простотии, щото всички това правят" ;) За критикуването съм съгласен, но за писането на празни теми като тази... Против :)

П.С. прЕпокрива, не прИпокрива :-)

Напротив,прИпокрива се пише.И да,подкрепям мненията в иза форума.Станал е сив,скучен...празен отвътре...
Nuff said.

awerw
01-03-2010, 13:36
O RLY?
Ya rly.
37%
37% [ 3 ]
NO WAI!
25%
25% [ 2 ]
MO FO SHO RLY!
12%