Влез

View Full Version : помогнете ми моля ви

lindm
01-02-2010, 23:15
ами харесвам 1 момче обаче той иска да го оредя с едно друго момиче :x кажете ми моля ви какво да направя :oops: защото аз наистина го харесвам :( Благодаря :-)

mArMaLaDkA
01-02-2010, 23:16
не се тикай там, където не си желана. ;)

haritov
01-02-2010, 23:17
квото искаш

girlche
01-02-2010, 23:21
пфф.. и на мен ми се е случвало и знам какво ти е! Гадното е,че не можеш да му откажеш,защото го харесваш =( :? :( мм.. не знам.. аз тогава нищо не направих,смисъл ппомогнах му де..ама после ми беше много кофти,че уредих друга,а не себе си по някакъв начин!Според мен се опитай да му кажеш .. или ако те е срам или мислиш,че той няма да те разбере, кажи че си се опитала,ама другото момиче не е искало.. А за да не се окаже ,че си голяма лъжкиня,хвани темата за момчета.. и ако момичето не иска да ти каже кой харесва,започни да предполагаш с всякакви ваши приятели и кажи неговото име!Така ще можеш п0не да разбереш дали си излъгала момчето или не си! А ако си го излъгала, опитай се да смалиш лъжата :( де а знам .. ллоша ситуация! :( :(

lindm
01-02-2010, 23:22
ама не аз не му се тикам просто незнам да ги събера ли :(

mArMaLaDkA
01-02-2010, 23:25
Гадно е да се месиш в отношенията на двама души, било то дори, за да ги събереш. Ако момчето иска достатъчно силно познатата ти, ще намери начин да си я спечели сам, без трети човек.

s0s3xy
01-02-2010, 23:25
А той знае ли че го харесваш? Ако не знае му го покажи по някакъв начин.. намеци и т.н. ,а ако знае и въпреки това не предприема нищо остави нещата така, явно не те харесва..трябва да се примириш с това и го уреди с момичето, нека поне той бъде щастлив, все пак ще си останете приятели..а пък и не можеш да бъдеш сигурна, че момичето ще хареса момчето.. Но уреждането е само, ако момчето знае, че го харесваш, а той теб не. Ако не знае му го покажи и се бори за него мацка ! :)
айде успехх :-)

lindm
01-02-2010, 23:27
girlche Мерси :) да наистина не мога да му откажа :( но и ми е гадно защото си мислих че иска да сме поне приятели а той просто е искал да се добере по-лесно до момичето :(

lindm
01-02-2010, 23:28
ми направих му намек ии той ми каза само мерси :(

girlche
01-02-2010, 23:36
girlche Мерси :) да наистина не мога да му откажа :( но и ми е гадно защото си мислих че иска да сме поне приятели а той просто е искал да се добере по-лесно до момичето :(

Моля,пак заповядай! Дано да съм ти помогнала с нещо ! :)
Ми.. има и такива момчета,но ти няма от къде да разбереш,че той не иска да сте приятели или нещо подобно,ако той самия не ти го каже =) Но наистина да не изключваме и това мнение ,че може да те моли само за да се добере до това момиче =) .!. А ако тръгнат с момичето и те остави.. и покаже признак че те е забравил,го остави! А след като скъсат..или тя по-точно го зареже и ако той се върне при теб.. му тегли шута,защото не си заслужава да говориш и да се занимаваш с такива кретени.. :)

lindm
01-03-2010, 07:44
:) Мерси за съвета :-) :) :) :-)

soul1199
01-03-2010, 11:03
не се меси :?

suantito
01-03-2010, 11:13
Според мен си излей душата , кажи на това момче какво чувстваш, знаеш ли пък може и той да изпитва някакви чувства :grin:

lilincituuuu
01-03-2010, 11:32
А ти забелязала ли си да има някакъв интерес към теб, ако е така, му се разкрий и може би, няма да е за лошо :) просто няблюдавай го, гавори и с момичето. Питай я, дали харесва някой, специално и за това момче, ако каже не - ти си наред, ако каже да, обаче не трябва да се месиш в отношенията им :? а те все някога, рано или късно ще скъсат, няма вечни връзки, нали знаеш.. :? 8)

BloodyAmy
01-03-2010, 11:35
Ох, детски истории.. Той й казал еди какво си, тя му казала еди що си, а пък другата му написала друго си, пък те двете били приятелки..
Не можете ли сами да си оправяте проблемите.. Какви са тези Бермудски триъгълници?!

mirinda1
01-03-2010, 11:42
[-X мм кажи му така : Съжалявам ама не мога да те уредя..ако я харесваш толкова и тя теб, всичко ще се уреди от самосебе си..Пък и аз изпитвам някви чувства към теб и ми е тъпо някво..!!! :wink:

Stan4o123
01-03-2010, 11:44
Когато не знаеш как да постъпиш,казвай истината!

awerw
01-03-2010, 11:44
Хах :D Кажи му 4е 6те го уреди6 ако тръгне с теб :lol:

Hilary_
01-03-2010, 11:45
еми кажи му сам да си се урежда с нея и го отеби ..