PDA

View Full Version : boli kogato go pravim

mishanimishani
01-03-2010, 13:28
zdraveite , na skoro go napravihme za pyrvi pyt s priqtelq mi na drugiq den vednaga mi doide .. bqha minali 5 dni i oshte ne mi beshe svyrshilo , no go napravihme pak i otnovo boleshe mnogo.. znam 4e pyrvite pyti boli no sled tova imashe oshte dva a bolkata ne namalqvashe dori posledniq pyt koito beshe edinstveniq s prezervativ bolkata narastna .. nz kakvo da pravq ako na nqkoi se e sluchvalo molq za syvet :S

mishanimishani
01-03-2010, 13:36
a ii zabravih dali nqkoi moje da mi kaje trqbva li da se ischakva sled pyrviq pyt nqkakvo vreme ili nqma zna4enie :?

Biskfitka
01-03-2010, 13:46
Ами и мен всеки път ме боли първите 1-2 минути.Сигурно си по-тясна,или той не е много внимателен,или не си била много възбудена... :D

mishanimishani
01-03-2010, 13:51
mi toi e dosta vnimatelen i da nai ve4e pyrvite nqkolko minuti me boli no posle na momenti pak zapoochva da bolii i kogato e po bavno dori me boli poveche .. a za tqsna nz ne me boli na vytre ot v nachaloto :(

anichka12345678
01-03-2010, 13:53
zdraveite , na skoro go napravihme za pyrvi pyt s priqtelq mi na drugiq den vednaga mi doide .. bqha minali 5 dni i oshte ne mi beshe svyrshilo , no go napravihme pak i otnovo boleshe mnogo.. znam 4e pyrvite pyti boli no sled tova imashe oshte dva a bolkata ne namalqvashe dori posledniq pyt koito beshe edinstveniq s prezervativ bolkata narastna .. nz kakvo da pravq ako na nqkoi se e sluchvalo molq za syvet :S Аве какви са тия момчета ,с които се ебете .На мен що никога не ме е боляло.Макар ,че първи я ми път ми беше преди бая време ,все още имам спомени.Правила съм го всякак ,всякакви пози вагинално ,анално и никога не съм имала болка.Дори и анално уж боляло на мен ми беше много яко.Просто кажи на твоя приятел да се научи да бъде нежен и да се съобразява с това как ти се чувстваш и как най-много ти харесва.

MakeMeLaugh
01-03-2010, 13:58
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Добре дошъл/ла
След като искаш помощ, се потруди за нея, уважавай ни :)

Копирай си написаното ето тук:
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
И направи нова тема, не е сложно ;)