PDA

View Full Version : Дневник

H8_mE
01-03-2010, 15:32
Какво ще направите,ако майка ви прочете дневника ви,докато вас ви няма в къщата и след това се оправдае с това,че й е станало интересно? :-o

st3f1too
01-03-2010, 15:57
къв дневник :lol: :lol: аз не си водя дневник кви са тея щтуротий :-D :lol: :lol:

H8_mE
01-03-2010, 16:08
Става въпрос за стар дневник.То сега никой не си води дневник.

st3f1too
01-03-2010, 16:12

Аз никога не съм си водила :lol: :lol: :lol: според мен тва е тъпо :P

ivcheto0o
01-03-2010, 16:41
и аз не си водя нито съм си водила дневник,но бих реагирала спокоино,бих и обяснила 4е не ми е приятно да ми се рови из нещата.

Shadowsogirl
01-03-2010, 16:51
Аз си водя. xD Може да е смешно и тъпо, ама си водя. Не пиша често, но понякога просто ми се пише. И въобще не би ми станало приятно, ако някой го прочете. Има лични неща, неща, които нашите не знаят, и бас ловя, че на тях ще им е също няма да им е толкова неприятно като ги прочетат, почти като мен ще се чувстват. Ами то го казват за подслушвачите - не винаги чуват това това, което искаш. Същото се отнася и за хора дето ми ровят в дневника.

cherrygloss
01-03-2010, 17:22
Аз си водя. xD Може да е смешно и тъпо, ама си водя. Не пиша често, но понякога просто ми се пише. И въобще не би ми станало приятно, ако някой го прочете. Има лични неща, неща, които нашите не знаят, и бас ловя, че на тях ще им е също няма да им е толкова неприятно като ги прочетат, почти като мен ще се чувстват. Ами то го казват за подслушвачите - не винаги чуват това това, което искаш. Същото се отнася и за хора дето ми ровят в дневника.
И аз си водя.. пиша веднъж в месеца, но понякога няма на кой друга да си излея мъката.Иначе , ако някой го прочете- горко му :razz:

kamucheto0
01-03-2010, 17:28
ЕМиии писала съм .. ама ми омръзна и престанах и ако някой ми го беше прочел щях много да се ядосал.. все пак съм писала лични работи ;)

kotetokateto
01-04-2010, 05:22
И аз си водя.. пиша веднъж в месеца, но понякога няма на кой друга да си излея мъката.Иначе , ако някой го прочете- горко му :razz:

ManiaSpiritY
01-04-2010, 07:59
Аз лично бих й се развикала и ядосала . Все пак аз не й ровя в личното пространство - откъде-накъде тя ще го прави . :)

Jus7DreamBoy
01-04-2010, 11:07
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: съжалявам не се сдържах :(

terezita97
01-04-2010, 11:15
Не водя дневник ... :lol:
Обаче ако имах, и майка ми го прочете без мое съгласие ... не отговарям :D

norge
01-04-2010, 12:06
В 4 клас мама ми подари дневник. Каза, че ако имам нещо за казване, а няма на кого да го кажа, може да го напиша там. Спомням си, че беше с ароматизирани листове, в кутия с катинарче. Писала съм и аз не знам какво :) Сега от време на време пиша, но не в дневник, а на хвърчащи листове, които събирам в кутия.
Намирам дневника за много лично и интимно нещо. Не мисля, че разумен човек би прочел чужд дневник.

Neftochimic
01-04-2010, 13:59
тея маний ги имаше преди 10-тина години 8-)

nesquiky
01-04-2010, 14:32
xaxaxaxax

sasheto0o
01-04-2010, 15:33
Божее :razz: сега като се сетя и аз имам дневници.Била съм на 7-8-9 годишна възраст ии съм писала такива щуротии . В едни съм писала за момчета,които харесвам,в други-за класа ми , в трети- за случки с приятели :razz: :razz: .. Една приятелка имаше много хубав дневник и веднъж го четохмее .. ужасссссс , никога не се бях смяла толкова . Имах и снимки от него.Ако ги намеря ще ви ги препиша да се посмеете и виее :razz: :razz: :razz: :razz:

ThePowerOfLove
01-04-2010, 15:40
Преди имах, но го унищожих 8-) Сега имам блог,и няма да ми е приятно ако някой познат го прочете (без аз да знам). :) Човек като пише такива неща, определено не ги пише с мисълта, че някой ще ги чете. Просто има нужда да попиши понякога :]

taffy
01-06-2010, 18:42
Ем и аз си водя дневник.. Ноо почти не пиша.. Обикновено си изкарвам ядовете и кефа.. Ноо не мисля, че ще ми хареса, ако мама го прочете.. Не, че ще разбера.. Тя е много дискретна, поне пред мен.
Амаа, има неща, които съвсем не са за четене, от който и да е..

lilincituuuu
01-06-2010, 18:57
Мойта ми прочете бележките от дскл.. в които имаше сякви глупости, споделянето на фр-та за неуспешните им свалки, кой как се целувал, кой се натискал, глупости.. а аз не споделям с майка ми.. ии, тогава се ядосах, разбучах са, тя ми са оправдава "ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ МИ" аз и казах, че ако аз съм искала, щях да и кажа и не и говорих дълго време, бях на гладна стачка :lol: накрая са размекна и ми са извини и каза, че повече, колкото и да се изкушава няма да ги чете :razz: а, ако беше дневник, не че имам, но ако беше.. напрао, не знам :-x

pubera
01-06-2010, 20:54
Аз също си водя.
Много рядко пиша в него, но все пак пиша. Не би ми било приятно майка ми да ми рови из нещата, а и тя никога няма да ми рови из нещата, имаме си доверие. :-D

Krasencety
01-09-2010, 10:56
водя си дневници когато съм влюбена :D :oops: обикновено брат ми успява да ги докопа и страшно много ме дразни как разбира всичко! :-x Даже си ги пазя скрити в една кутия.. :D а майка ми съм убедена, че няма да ги прочете дори да ги намери даже съм и ги давала да ги пази от брат ми и приятелчетата му.. :-D

devilchety
01-09-2010, 11:51
Не водя дневник :lol:

didivid
01-09-2010, 18:17
Ако моята майка ми прочете дневника няма да й проговоря мнооооооооого дълго време. Това е лично и вътре си пиша нещата по такъв начин, че ако някой го прочете е се съсипе от смях. Много ще ми стане гадно, ако го прочете. Даже вече си измислих шифър и най-най-най-тайните неща ги пиша в отделен тефтер, пък дори и да го намери няма да го разбере... нито тя, нито когото и да било.. :P

Petrow
01-09-2010, 18:54
няям такива екстри... :P

Neopitom3na
01-09-2010, 21:08
аз нямам дневник, но щеше да има малко скандалче, защото все пак това си е лично нещо :P

elsy
01-09-2010, 21:46
Аз си водя, бе 8-) И пиша всеки ден 8-)
Ако майка ми го прочетеее... мии той си седи на масата и си е напълно достъпен за нея, обаче честно казано не мисля, че ше й се занимава :lol: а и дори да тръгне да чете едва ли ще разбере нещо, понеже е написано по начин, който е разбираем само за около 1-2 човека от компанията ми :lol: супер лични неща има... и най-яките и най-гадните ми моменти... като цяло има много истини за мен :lol: и по-страшното ше е, ако го прочете някой друг, а не майка ми :lol: :lol:

billytalent
01-09-2010, 22:18
Писала съм преди векове няколко пъти,за щастие преди няколко дни си го намерих,а и едва ли майка ми би го прочела

Slave4You
01-10-2010, 06:08
Като бях по-малка ми го беше прочела.. Не пишеше особено ласкави работи за нея (поне тя така ги прие) ;) Много е кофти, затова и отдавна не си водя дневници (мн е рисковано :D ) Скоро намерих дневника си откакто бях на 13.. Такива глупости божее хвана ме срам!! Големи глупости са ми били в главата :D

3oPuTy
01-10-2010, 09:44
Едно време като си водих дневник и майка ми го беше прочела,но нищо не й казах ... Естествено не ми стана приятно,защото имаше неща,които не исках да знае,но ... :)

paniko
01-10-2010, 11:21
нямам дневник
но ако имах щях ужасно да й се обидя
макар че това едва ли би имало значение,тъй като от записките ми е щяла да научи доста..инересни неща и не би й пукало мноо какво мисля по въпроса;d

terii
01-10-2010, 17:57
къв дневник :lol: :lol: аз не си водя дневник кви са тея щтуротий :-D :lol: :lol:

xoxi
01-10-2010, 21:03
Аз имам две изписани тетрадки, които уж ги водя за дневник. Мисля, че съм почнала да пиша в тях от 2002 :D
Сега съм почнала трета тетрадка. Ако майка ми прочете първата няма нищо да кажа, там съм писала тотални детски глупости. За втората най-много да и се развикам.. Но прочете ли третатааааа 8-) Тогава става кофти..
Иначе смятам, че дневника е прекалено лично нещо, за да посмее да чете из него.
Аз пиша много рядко. Пиша само когато искам да си излея чувствата или да си кажа впечатленията за нещо и определено не би ми било приятно майка ми да прочете това.
Дневника го държа на шкафа до леглото ми и майка ми може да го прочета, когато поиска. Вярвам, че още не е чела, защото вътре такива работи съм писала, че ако ги беше видяла, нямаше как просто да не повдигне този въпрос пред мен. :oops: :D :D

purpledawn
01-11-2010, 11:52

XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 14:07
Незнам,ще и прочета някое конско.
Но при мен стана по-лошото..
прочете ми хронологиите в скайп. 8-)

LittleMissSunshineE
01-15-2010, 18:24
Ужасно ще е.

Пиша вътре неща,които не бих искала те да знаят и така.
Иначе бих й се разсърдила за МНОГО,МНОГО дълго време.

дам :)

BeezyJey
01-15-2010, 21:11
Пуу ... горко й ... 8-)

terii
01-16-2010, 14:47
не си водя дневиник :)

ysmivka
01-29-2010, 18:02
Не ми рови в нещата,,а пък и се грижа да е добре скрит! :)

elle_123
01-29-2010, 19:05
Естествено, че ще се ядосам, но и аз ще имам вина,че не съм го скрила добре, пък и донякъще ще я разбера, защото както е казал Айнщаин - човешкото любопитство няма граници. :?

titinkaa
01-29-2010, 19:10
Ще се развикам как може да ми чете неща които не искам никой да знае,и мн ще се ядосам,че ми бара нещата без да знам,ще се разсърдя и няма да и говоря

Gllory
01-29-2010, 23:33

YourSupergirl
01-30-2010, 16:23
мм..в момента нямам,но ще си купя.
ии после некво ще си видя мисленето..преди.
например всяка година нещата стават все по-различни и не мога да разбера наична по който съм мислела :D :D

ThePrettyReckless
01-30-2010, 20:12
тя няма да го прочете почти съм сигурна но.. ако го прочете ..тцтц :D [/i]

SmilezZz
01-31-2010, 09:05
Аз си водя дневник,но не пиша в него често..
Иначе ако го намери някой от нас,ще се дигне голям скандал..Все пак това е лично нещо..
Но и без това няма да успеят да го отворят,защото се заключва и ключът си стои в мен

SeLLs
01-31-2010, 17:58
и аз не си водя дневник :oops:

girlche
01-31-2010, 18:46
Преди си имах дневник :x
Един път се бях скарала с майка ми и бях си написала вътре,че я мразя ненавиждам,че съжалявам че см и дъщеря и че въобще ме е родила.И сестра ми , тъпата егоистка,смотана, :x , видяла кде см го сложила и решила да го даде на майка и заедно да го прочетат. :x :x После бях наказана и с майка ми и сестра ми не си говорех доста време :x :x :x :x Бива ли да правят тка,аз ако исках да им кажа щях, но съвсем ме разубеждават да им споделям нещо :x :x

YourSupergirl
03-10-2010, 19:23
ще я убия.ще й се разсърдя и няма да й говоря дълго време.уж ми обеща! ..надявам се все пак да няма интерес :)

LoveRetroMusic
03-10-2010, 19:29
Нямам дневник, но ако имах и майка ми го беше прочела, дори неволно
щях да се разсърдя. Нямам какво толкова да крия от нея, но
все пак това са мои неща и щом не съм ги споделила с нея - значи
не съм искала. 8-)

Stellsy
03-10-2010, 19:48
Щях да й се разсърдя..

anna93
03-11-2010, 11:37
Ще й се разсърдя, защото това ми е личното пространство. Тя все пак ми е майка, но има неща, които не искам да споделям.

iiordanova
03-11-2010, 11:51
Не би го направила , защото знае каква бурна реакция ще има от моя страна.
А и не би се зарадвала да прочете някой неща.
Все пак затова е измислено , да си е лично твое.
П.С. Аз нямам дневник , а тефтер , в който пиша случки и размисли .. etc

mon4oo
03-11-2010, 12:05
Ми честно да си призная ако не би беше майка щях да му шибна един през лицето.Ако е майка мии...............просто да забрави да чува гласа ми за 2 години...много мразя да ми пипат нещата....както и тя ....няма да ми е мн хубаво.......това си личното ми пространство и те нямат разрешение да го пипат.веднъж като бях на....(не моа са сетя точно)мама ми се беше скарала много и аз кат взех 1 лист ама тъй я наобиждах че...и после брат ми го даде да го прочете и бях наказзана за няколко седмици.Много гадни случки съм имала със тези дневници и затова вече е със много големи когове тъй че просто нямам шанс да прочете нищо :-P

Callisto
03-11-2010, 12:45
Аз си водя още от съвсем малка. Сега съм на 17 години и като чета старите неща, които съм писала ми е адски забавно. Например първата целувка и тем подобни. :D Тогава момчето ме олигави, ухапа ме по устната, завря си езика в гърлото ми и реши да ме постави на леглото на заден мост при което ми халоса главата в един бордюр, който нз какво правеше завит посредата на леглото. :D
Дневника ми е електронен и без да има моята парола + паролата от Локера ми няма как нито да отключи мястото където го съхранявам, нио дневника.

janito0o5
06-22-2012, 06:16
аз си водя дневник. майка ми няма го прочете без да ме пита,а дори да иска няма да го намери,защото съм го скрила в гардероба под дрехите които стоят най-отзад. нещата които не са за четене съм написала с тайна азбука (измислих си я за всеки случай) така че и да го прочете няма да разбере това което не искам

ruthless.
06-22-2012, 06:50
Водила съм си дневници преди няколко години, наистина си беше зарибявка :D Майка ми обаче никога не си е позволявала да ги чете без мое съгласие, въпреки че е имала много възможности. Даже веднъж си спомням как сестра ми ми беше докопала един стар дневник, при което мама я видя и й го измъкна от ръцете, обяснявайки че това е нещо лично и никой няма право да го пипа.

kitty02
06-22-2012, 11:19
Не би искала да го прочете. Все пак съм си писала лични неща вътре ;)

Anichkaxxwee
06-22-2012, 22:19
Не си водя дневник и не бих го направила .. Но все пак това е лично и не би ми било приятно, ако някой го прочете

kalito126
06-23-2012, 12:54
Един път,когато бях скарана с майка си,реших да се пошегувам с нея...
Купих си дневник и започнах да пиша в него(част от нещата бяха истина,а част невероятни лъжи от сорта че съм се напивала до забрава и т.н.).Бях написала,че си имам гадже, което е на 14,а аз тогава бях на 11.
Един ден го оставих на видно място(на един рафт).Бях сигурна,че понеже сме скарани ще се опита да го прочете.Вечерта тя пиеше вино и ме попита дали искам,а аз любезно и казах,че не пия алкохол.Тя ме гледа тъпо известно време и после ме пита дали съм влюбена в някое момче.Аз й казах: "Защо? Намекваш ли нещо?Дори и да съм влюбена,не бих ти казала.Но не съм." При което тя изтърси: "Хаха,да бе.Прочетох дневника ти...Пиянствата и гаджето.Имаш ли нещо да ми кажеш?" Аз прихнах.Смях се сигурно един час,а тя ме гледаше глупаво отстрани и не схващаше. :D :D :D :D :D После й обясних,че всичко било лъжа.И двете дълго се смяхме,после се сдобрихме и тя вече не ми чете дневниците(е,може би защото вече не пиша много в тях).От време на време,докато пиша в тях,поглежда,но сега съм направила така,че и да прочете,нищичко няма да разбере. :D :D

Bonbonchencetyy
06-25-2012, 12:39
Водя си дневник,колкото и смешно да звучи.Има много неща,които няма как да кажа на майка си и затова си ги пиша в тетрадка.Така си изливам емоциите и ми е много по-добре.К
Като бях по-малка,на 6-7 години,веднъж мама ми беше купила малко дневниче на Winx Club с ароматни розови листи и катинарче.Аз много го харесах и ѝ благодарих,а тя ми даде обещание,че каквото и да става,няма да го чете.Аз си пишех всеки ден за най-различни глупости-от ходене до супермаркета до срещата с едно момче в блока :D .Като го изписах,си го прибрах и си купих нова тетрадка,която да ми служи за дневник.И така,минаваше времето и вече имам сигурно 9-10 тетрадки...
Аз без дневник не мога.Просто не мога.Все някъде трябва да напиша нещо,било то план за сваляне на момче,било то разказ за събитие...
Ако майка ми ми прочете дневника...хмм..Тя никога не би го прочела,а и винаги когато апочна дневник,нарочно го започвам отегчително,защото дори някой да иска да го прочее,след като види първите 5 страници,просто ще се откаже.Но все пак,ако майка ми ми прочете дневника...няма да направя нищо ,защото ще съм мъртва! :D Ако беше прочела майка ми написаното...не ми се мисли.Все пак,бих ѝ се разсърдила супер много,защото това си е лично и никой няма право да ми го чете...

Your.Passion
06-25-2012, 12:44
Еми не си водя ..Ама ако си водих и ако майка ми го беше прочела щях да реагирам най-спокойно ..

SunnyBlue
06-25-2012, 14:34
Спомням си когато бях на 7-8 годинки си бях водила дневник, там бях написала как изгорих килима докато се опитвах да заварям джоистика (никва идея съм си нямала кво прая). Естевствено обвиних братовчед ми, но бях го обяснила подробно в дневника ми. И един път тя идва с дневника и ми казва "Ти си изгорила килима, прочетох го в дневника ти!" и не знам кво ми стана ама избягах и се изгубих в града. После тя ме намери и беше голям срам. И тва е моя отговор ако майка ми прочете дневника ми ще избягам !! :D :D :D :D :D

Asatovv
06-25-2012, 18:33
Никой ли от вас не е чувал за електронен дневник...Аз там си водя и тъй като има парола там няма как някой да разбере какво съм писал.Ако някой се интересува мога да му дам сайта на лични за да не става реклама тук.

the_world_around_me
06-25-2012, 21:47
Няма дневник. Правила съм опити да си водя ,но просто не ми се получава .Ще пиша 2-3 дена и после ще го оставя,а няма смисъл . Иначе аз знам за кво щях да пиша и ако мама го прочете ..Лошо :S::S

PullMeCloser
06-25-2012, 22:21
Ох, тия дневници... Бях се хванала преди време да пиша глупости в някакъв онлайн дневник. Вчера се сетих за него, прочетох си простотиите и бях в шок от тъпотиите си :Д Написах пак едно постче, колкото да си видя 'развитието', ако вляза пак, и това е :Д
Като малка имах и някаква тетрадка-дневник, но я забутах някъде.

~The Smile~
07-31-2012, 10:14
Майка ми не би прочела дневника ми,защото тя много добре знае,че пиша лични работи. Слагам си го на шкафчето до леглото и изобщо не го е пипнала. Имам й пълно доверие!

Amore-Mio*
07-31-2012, 14:21
Принципно се бих изнервила. Нищо, че в старите ми дневници /или по - точно в стария ми дневник/ не пише нищо необикновено. С кое момиче съм се скарала. Какво съм правила през деня и подобни. Детски акъл. От 7 - 8 годишна сигурно не си водя дневник.

mayaaa
07-31-2012, 22:39
+1
И не мисля че е глупаво...
Иначе за прочитането - късмет. Заключила съм го с верига и катинари :ДДД А като ходя някъде взимам или него, или само ключовете с мен!

neverbackdownx
08-07-2012, 13:13
Като бях по-малка , ама сега пак мисля да започна да си водя :)

m0nky
08-11-2012, 21:53
Пфф.... няма нищо лошо. за вас простотии, за милиони хора това е нещо напълно нормално. не се ограничавайте така. а за да не го прочете никой, пишете на някакъв чужд език ако знаете.

DownloadVirus
08-11-2012, 22:41
Няма да ми е много приятно,но едва ли ще разбера от някакъв дневник дето водя в нета,където описвам тренировки и храна.. :D

~The Smile~
12-22-2012, 14:18
Една приятелка почна да ми чете дневника и аз като исках да си го взема,тя не го пускаше. :D Казваше: "интересно ми е,като книга е!" :D Имам мноого дневници..и аз като Бонбонченцетууу не мога без дневник. През свободното си време все пиша в дневника.. Най-много пиша за момчето,в което съм влюбена..

~sweeettt~
12-24-2012, 10:06
Като малка си пише хразни глупости в дневника като игра един смисъл...ама вече - НЕ ...ето заради такива ситуации брат/приятел/родител прочел дневника разбрал разни неща и т.н.... а и няма смисъл като си спомниш всичко , но е добре да си записваш в едно тефтерче важните неща - но само дата и събитието което е станало , а не да пишеш кво си си мислила кого харесваш и все такива лгупости.. абе тъпо е според мен да си водиш дневник , а и кога ще седна да пиша глупости...иначе ако имах дневник и ми го прочете ще има скандал и ще й се сърдя абе сещате се...........