Влез

View Full Version : дали имаме шанс?

urbangirl
01-03-2010, 18:24
Здравейте!Наскоро се запознах с едно,момче ,което е от моя град,но вече не живее там! Виждали сме се много пъти ,но никога не сме контактували!И така всичко започна преди няколко дни, първо ми каза ,че нищо няма да се получи ,а после ,че не може да крие,че го привличам!И всичко това по скайп ,също така мисля че разликата в годините го притеснява !Аз съм на 16, а той на 21!? Кажете ми дали той има чувства към мен и дали ще се получи нещо!Какво да правя според вас ,да си призная ли,че го искам!аМ като цяло какво мислите (само от нападки нямам нужда

sunshinepp
01-03-2010, 18:27
Кажете ми дали той има чувства към мен и дали ще се получи нещо!

тоя въпрос много го обичам.. :lol: :razz:

jimei
01-03-2010, 18:30

И аз... а той обича ли ме?

КАЖЕТЕ МИ

sladur4etyYy
01-03-2010, 18:31
след като вече не живее в твоя град, защо ти е да се занимаваш? а и това, че го привличаш, значи, че иска да те чука, не че иска връзка. сега важното е ти какво искаш и дали твоите желания се припокриват с неговите.

MartyParty
01-03-2010, 18:32
Мен никой не ме обича.
Обича ли ме някой?
Хайде,кажете.

urbangirl
01-03-2010, 18:38
хаха , тука наистина ми се затвърждава мнението,че тука са супер заядливи и се правят на такива ,каквито в реалния живот надали някои ще ги приеме! като не ви изнася не отговаряйте, че ми писна от анонимни натегачи ......

Lincheto
01-03-2010, 18:38
Ами..как да ти кажем...
Па ако толкова го искаш кажи му.

Или най-добре чакай Сникърс. Голяма врачка е. Всичко вижда перфектно на кристалната топка.

MartyParty
01-03-2010, 18:40
Да,а пък аз разбирам от зодии.Ако ми кажеш коя зодия си и коя зодия е той,мога да преценя дали сте съвместими. 8)

terezita97
01-03-2010, 18:43
Ами..как да ти кажем...

Или най-добре чакай Сникърс. Голяма врачка е. Всичко вижда перфектно на кристалната топка.

... или да пита някой оракул онлайн ...
Прекалено малка съм да казвам мнение, обаче една приятелка имаше връзка от разстояние, и не се получи, въпреки че много се харесваха с момчето.

jimei
01-03-2010, 18:55
Ами..как да ти кажем...

Или най-добре чакай Сникърс. Голяма врачка е. Всичко вижда перфектно на малките си топки.

Fixеd.

tolypro
01-03-2010, 19:07
Еми казал ти го е само защото иска да прави секс с теб споко няма чуста ! ХАХАХА

ivcheto0o
01-04-2010, 13:57
и ние как да влезем в главата му и да разберем кво изпитва :shock: Инъ4е аз мисля 4е разликата ви е нормална,но тои маи се опитва да те разиграва.И прави квот ти си решиш,никои не може да ти казва кво да праиш.

Hilary_
01-04-2010, 14:05

ммм дам .. :lol:

Иначе .. след като не е в твоя град какъв е смисъла? :-o

xxph0biaxx
01-04-2010, 14:23
Дааам, и аз мисля, че щом не е от твоя град - смисъл няма. ;]

soul1199
01-04-2010, 17:43
след като вече не живее в твоя град, защо ти е да се занимаваш? а и това, че го привличаш, значи, че иска да те чука, не че иска връзка. сега важното е ти какво искаш и дали твоите желания се припокриват с неговите.