View Full Version : Въпрос главно към момчетата
Wikzinka
01-03-2010, 19:01
Ореолите около зърната ми са доста големи ..... това проблем ли е и смятате ли го за гадно ? Като се възбудя се свиват и стават както би трябвало да са попринцип ..... моля ви дайте си мнението без да се подигравате или да се правите на много остроумни !!!! Мерси предварително и съжалявам ако не съм обяснила добре проблема ми :)
AlaBalaa
01-03-2010, 19:20
ами не защо да е проблем няма да го бърка никой
а и ти едвали ще се съблечеш пред някой момче когато не си възбудена :)
Здрасти
как си
нормално си е
Ми не.. най-малкото ако аз тръгна да те виждам гола няма да ми е до това
Няма да се притесняваш.Бъди себе си има кой да го оцени.Нищо ненормално ... мене даже ме кефи !
BladeDancer
01-03-2010, 19:32
нямаш проблеми
виж ако дадеш на момче голото си тяло едва ли ще гледа точно това и дори да го гледа няма да му обърне внимание ^^
и какво точно разбирате под големи ореоли? Дайте снимка :D
Wikzinka
01-03-2010, 19:38
Мерси много на всички ..... :-)
Ти като се съблечеш него няма да го интересува колко са ти големи зърната,повярвай ми :D
Никакви проблеми нямаш. Не му се притеснявай изобщо.
tihichkoto
01-03-2010, 21:05
Ако питаш мен, то даже е яко :)
Гъзиш се и ми е през кyра за зърната ти аххаха :lol:
dimitar_ak
01-04-2010, 11:06
Ореолите около зърната ми са доста големи ..... това проблем ли е и смятате ли го за гадно ? Като се възбудя се свиват и стават както би трябвало да са попринцип ..... моля ви дайте си мнението без да се подигравате или да се правите на много остроумни !!!! Мерси предварително и съжалявам ако не съм обяснила добре проблема ми :)
Аз това го намирам за секси
pitbullxx
01-04-2010, 11:33
не бива да се комплексираш от това.
Секи си има някав косур.
Ако не са като винтил на камаз - :?
hoooodyhoooooo
01-04-2010, 15:42
To дори не е кусур. Различни са гърдите, едни с други не си приличат. Това не е грозно, просто зависи от размера и пигментацията на кожата. Споко, не е някакво заболяване или нещо :)