Влез

View Full Version : ДО ВСИЧКИ В САЙТА!!!(Дето се мислят за много "яки"

Chuck93
01-03-2010, 23:37
Е ненне не мога да ви разбера ;хх няя такива хора как може бе...пуска някой тема и вие веднага..."баси колко си тъп" и някви е такива от сорта...от много време чета и ви гледам и се чудя дали навън ще бъдете толкова отворени а?Като включите компа първата ви работа е да напишете на някой в тийнпроблем колко е зле и как за нищо не става... за бога осъзнайте се това е форум в който хората търсят решение на проблемите си (то и името му подсказва) Ама моля ви се вечните принцески и принцове дето само тука си се знаете от сорта на Хилари и помии Амк и некфи други...пфф осъзнайте се от мноо време ви се дразня...щот сте много смели през нета нали...уж се хвалите тука във форума кой колко опит има пфф да ви заеба не ми пука и да ми баннат рега заслужавате си го помияри такиваа!!!И аз мога да почна да се праа на голямата работа нали?Живеете в някъф ваш си свят в който другите са буболечки...е да ама не вие сте ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВУВАЩА РАСА ХОРА... Айде със здраве "ГОТИНИ ХОРА" П.П Много ще се изкефя на тия дето ще ме псуват и ще ме хранят и ще ми кажат,че за нищо не ставам даже ако искате ми пишете на лично ОЧАКВАМ ВИ ПРАСЕТААААААА :grin: :grin:

Jessie
01-03-2010, 23:56
Евала за темата, пич. :)

Dimana99
01-03-2010, 23:57
Много добре! :-)

Chuck93
01-04-2010, 13:52
Евала за темата, пич. :) Само,че съм пичКА ;дд

someonerandom
01-04-2010, 15:28
Темата беше добре,докато не взе да пишеш простотии и да удължаваш гласните накрая...изглежда сякаш го е писала някоя лигла,а иначе темата е супер и има доста истина в нея :grin:

hamilcar
01-04-2010, 19:03
Има много такива теми. Не мисля, че има какво да се обсъжда.