View Full Version : Диети дневник 2
Момичета правя нова тема ,защото мисля ,че другате вече е претъпкана и сега на чисто ,ще е по добре :) дано старата авторка да няма нищо против
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=295393 -линк към старата тема
и имам едно предложение ,което бях писала пред известно време ,но така и не се осъществи
ако някой иска да ходим на фитнес заедно понеже искам да стегна тялото си , а и е полезно (от Бургас съм) ,който желае може да пише тук или на ЛС моля хората да бъдат серозни :)
колкото за диетите не съм на диета в момента и ям колкото искам от каквото пожелая не се тъпча,КОЕТО Е МН ВАЖНО :)
titinkaa
01-04-2010, 13:41
Мислих да пускам ДИЕТИ-Дневник 2, но с друга цел,а не пак това да пишем!!!!! :-x :-x :-x
Мислих да пускам ДИЕТИ-Дневник 2, но с друга цел,а не пак това да пишем!!!!! :-x :-x :-x
ами кажи какво искаш да пишем и ще го редактирам :)
titinkaa
01-04-2010, 14:15
ще го обмисля да видя дали ще има такив ахора и тогава
silviau66
01-04-2010, 14:25
Хмм..верно, че предната тема е претъпкана..обаче..като гледам накрая какво стана може би няма да има голям напредък и тук.. ;)
Нека чуем на титинка предложението.. ;) Пък може да излезе нещо много сполучливо.. :) :-) :-)
titinkaa
01-04-2010, 14:41
Хмм..верно, че предната тема е претъпкана..обаче..като гледам накрая какво стана може би няма да има голям напредък и тук.. ;)
Нека чуем на титинка предложението.. ;) Пък може да излезе нещо много сполучливо.. :) :-) :-)
Ако реша нещо ще го пусна в нова тема до края на седмицата,имайте търпение,все още обмислям,за д аможе да има кво да се пише в нея,а не само ей так ада соти два дена и повече никой да не пише
silviau66
01-04-2010, 14:45
Ако реша нещо ще го пусна в нова тема до края на седмицата,имайте търпение,все още обмислям,за д аможе да има кво да се пише в нея,а не само ей так ада соти два дена и повече никой да не пише
Добре де.. :Д Аз малко не съм на ти с търпението.. Тоест мога да търпя обаче често ми се случва да напомням по няколко хиляди път..(хе знам, че няма да стане по - бързо хем мрънкам.. :Д 8-) ) Както и да е ще го преживея.. :-) :-)
titinkaa
01-04-2010, 16:12
Добре де.. :Д Аз малко не съм на ти с търпението.. Тоест мога да търпя обаче често ми се случва да напомням по няколко хиляди път..(хе знам, че няма да стане по - бързо хем мрънкам.. :Д 8-) ) Както и да е ще го преживея.. :-) :-)
хаха добре ще с епостарая по-бързо да размисля,за да не чакаш :D :-) :)
еее никой ли неще с мен на фитнес няма ли някой бургазлия :-D
м когато последно бях в Бургаз това лято видях нещо много яко в морската градина си имате фитнес уреди по алеиките .... бях изумена мн е яко
м когато последно бях в Бургаз това лято видях нещо много яко в морската градина си имате фитнес уреди по алеиките .... бях изумена мн е яко
не съм забелязала :-D може ама айде ако някой има амбиции да пише да се стегнем за лятото :-D :)
shyshinka
01-04-2010, 17:06
Titinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa please сподели дееее, не ни дръж така в неведениеее.. МНОГО е гадно :D :D
Иначе аз сега след празниците започнах пак 90 дневната диета за седмица, две и после малко протеиновата.. и след тях на фитнес за стягане ;)
Titinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa please сподели дееее, не ни дръж така в неведениеее.. МНОГО е гадно :D :D
Иначе аз сега след празниците започнах пак 90 дневната диета за седмица, две и после малко протеиновата.. и след тях на фитнес за стягане ;)
сама ли ходиш на фитнес :)
silviau66
01-04-2010, 17:59
Ами на мен ми се ходи, но си ми малко далечко... :D А иначе мисля да ходя, но ме е срам сама, а като гледам май и с приятели ме е срам... :D:D:D 8-) :oops: :(
titinkaa
01-04-2010, 18:01
тцтц не казвамммм... :P
shyshinka
01-04-2010, 21:35
сама ли ходиш на фитнес :)
не съм от бургас :) Иначе да.. преди с една приятелка, но на нея сега не и се дават пари за карта.. иначе аз на фитнес ще тръгна като се затопли времето.. към март месец може би.. а през това време да се надяваме съм смъкнала излишните кг и тогава да ходя само за стягане.. Иначе сама, то тоя фитнес дето ходя си е само женски и с карти и м ине пука особено, че съм сама... нали няма някакви изпотени мъже зяпащи само жените в залата (както в някои обикновен фитнес) :D
MichellePhan
01-04-2010, 21:53
Оф....Сега на мене ми кажете точкова ли 90 дневна ли?
Майка ми вика "Виж са!" за да ме "стресне" после като и кажа,че искам да съм на диета тя "много си малка".Така де...оправих се.Сега много се колебая между тези диети.По-лесна е точковата,но 90 дневната е по-сигурна.Искам да отслабна до края на учебната година на 2011-не само слаба,а стегната със супер тяло .
Почвам 155/55кг Преди бях 50 ама ся по празниците не бяха баклави,баници... Искам да стана 41-42кг.
MichellePhan
01-04-2010, 21:54
Ами на мен ми се ходи, но си ми малко далечко... :D А иначе мисля да ходя, но ме е срам сама, а като гледам май и с приятели ме е срам... :D:D:D 8-) :oops: :(
И мен...
Искам да се похваля, че днес ми казаха, че съм отслабнала, пожълтяла, побеляла и незнам си кво :razz: :razz: :razz:
1 седмица буквално глад с някакви съвсем мизерни яденета. Най-много си позволих хамбургер и картофки в макдоналдс :razz: Иначе ядох по веднъж на ден и то нещо адски мизерно.
Сега продължавам глада още 2 седмици, тъй като и да искам не мога да ям нищичко, което си е ужасно. 8-)
billytalent
01-04-2010, 22:17
Аз започнах 90-дневната и днес на 3 ден се провалих с доволно количество бири,вече нз какво да правя не мога без шоколад,кола и бира :lol:
Аз започнах 90-дневната и днес на 3 ден се провалих с доволно количество бири,вече нз какво да правя не мога без шоколад,кола и бира :lol:
нали нали налииииии оо бира...как без нея :shock:
billytalent
01-04-2010, 22:20
:smt006 Голяма зарибявка е,чудя се ако карам само на бира ще отслабна ли 8-)
о според мен е възможно 8-) През гладните ми дни карах основно на вино и уиски. Тей, че само с алкохол без храна пак трябва да има ефект 8-)
billytalent
01-04-2010, 22:30
о според мен е възможно 8-) През гладните ми дни карах основно на вино и уиски. Тей, че само с алкохол без храна пак трябва да има ефект 8-)
Една приятелка за 2 седмици на вино и бира се стопи,това е по-добрият вариант пред някакви треви(салати) по-цял ден 8-)
PinkFloydSound
01-05-2010, 07:24
Оф, на мен всеки вече ми казва, че прекалявам с тея диети,
че съм мноого кльощава, не знам си какво, ама аз се кефя. :D
Даже съм качила около 2 кг сега по празниците и полудявам. :booooomb: :x :-x И съм качила по 1 см почти навсякъде..... Иде ми да се гръмна просто.
ЕвалЯ !!!!!! ^^^ :grin: :grin:
MichellePhan
01-05-2010, 08:49
Днеска не ядох закуска,защото станах в 10.30.
За обяд изядох настърган морков и сандвич с сирене(1 филия,без масло/маргарин и препечена)
Правя 90 дневната диета.
Проблем:За вечеря майка ми и баща ми ще правят онова на Magi за макарони на фурна :? .Половин сандвич ли да изям тогава?
Днеска не ядох закуска,защото станах в 10.30.
За обяд изядох настърган морков и сандвич с сирене(1 филия,без масло/маргарин и препечена)
Правя 90 дневната диета.
Проблем:За вечеря майка ми и баща ми ще правят онова на Magi за макарони на фурна :? .Половин сандвич ли да изям тогава?
на кой ден си :)
за всички други аз препоръчвам 90 дневната
п.п. днеска си купих тоя антицелулитния крем на Дева и съм мн навита да ходя на фтнес ама няма с кой пък сама ме мързи :)
а колко струват тия карти ,не ми се дават мн пари :(
абе хора питам тук, за да не правя нова тема. Умирам от глад и не съм яла от в4ера сутринта. Пробих си вчера след обяд езика и ся ме боли и не мога да ям. Кво да правя 8-) Дали да изчакам да спадне подутото или да ръгам супички?
кисело мляко ръгаи че от топлото се надува
аз хапвах това
a кисело мляко...супер!
О значи от топлото се надувало :shock: Мерси много :)
А ако ям студена супа ..
става 8-)
Дз аз на третия ден хапвах всичко :)
И не е вярно че алкохол не може 8-)
aбе всички, които познавам и имат ми казват, че на 3-тия ден са яли всичко...а с моите болки ми се струва невъзможно :D Ама ха дано :)
А за алкохола...специално попитах в студиото дали мога да пия :) Казаха, че няма проблем :smt001
не разбрах дали става дума за конкретна диета ама все пак да си напиша аз на каква ще се подложа. Значи тези 5 дена се редуват 2 пъти т.е. диетата трае 10 дена и се свалят 5-7 кг 8-) На мен лично не ми се струва тежка и мисля да я издържа, че след празниците съм се позаформила...
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
^ТОВА не ти се струва ТЕЖКО??? :shock: Че аз една кофичка кисело мляко си я изяждам между другото, а ти на 2 искаш да изкараш цял ден :shock:
^ТОВА не ти се струва ТЕЖКО??? :shock: Че аз една кофичка кисело мляко си я изяждам между другото, а ти на 2 искаш да изкараш цял ден :shock:
мале тихо, че осверопявам от глад вече :-D цял ден се наливам с вода и се чудя какво да правя от ГЛАД 8-) ще издържа аз само да мине днеска!!!
мале тихо, че осверопявам от глад вече :-D цял ден се наливам с вода и се чудя какво да правя от ГЛАД 8-) ще издържа аз само да мине днеска!!!
свиква се :-D
свиква се :-D
btw наистина се свиква! Като си пробих езика и 10 дена я карах само на по 1 супа на ден :D бях се захарлачила тогава
снощи изядох една студена но супер вкусна супа с половин препечена филийка :D
myl0weee
01-06-2010, 12:25
аз имам да сваля 5 кг, но проблема в тоя случай е, че съм вегетарианка. Някой да ми препоръча нещичко? 8-) :)
titinkaa
01-06-2010, 12:55
аз имам да сваля 5 кг, но проблема в тоя случай е, че съм вегетарианка. Някой да ми препоръча нещичко? 8-) :)
знам,че ако ядеш извесно време само плодове и зеленчуци се отслабвало с 5-7кг пробвай ако искаш,аз съм на такава диета сега,само дето ям и месо
silviau66
01-06-2010, 13:02
titinka измисли ли нещо.. :-P :oops: :-) :-)
titinkaa
01-06-2010, 13:17
даа неска или утре ще я пусна новата тема :)
аз съм на Японското чудо от днес 8-)
Не е трудна дано поне има ефект :)
silviau66
01-06-2010, 13:52
даа неска или утре ще я пусна новата тема :)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) Йеееее
днес хапнах 2 шоколадови бонбона и малко зрънчо слънчо :grin: Почнах да мога да яяяяяям :grin: сега ще ям супа :)
billytalent
01-06-2010, 15:38
Има ефект,но всеки ми казва,че след това много бързо се връщали кг.
titinkaa
01-06-2010, 16:02
Има ефект,но всеки ми казва,че след това много бързо се връщали кг.
и аз така знам че бързо се възвръщат килограмите,че даже и повече се качвало
vagarious
01-06-2010, 17:10
Йес. :grin:
Втори ден от диетата ми е и всичко върви по план(е днес нямаше как да не прегреша, тъй като щях да се прибера много късно и нямаше да издържа на глада), но пък за сметка на това на вечеря беше много "по-бедно" отколкото трябваше да е(според диетата). :grin: :grin: :grin:
PinkFloydSound
01-06-2010, 17:17
Пък аз днес изядох два шоколада и се чувствам свиня. :-k
Днес ми е 3ти ден и се чувствам мн добре :) Ще хапвам варени картовки и ще си мисля, че са пържоли 8-) странно, но се чувствам по-слаба :-D
знам,че ако ядеш извесно време само плодове и зеленчуци се отслабвало с 5-7кг пробвай ако искаш,аз съм на такава диета сега,само дето ям и месо
Titinka да не си на диетата на Дюкан ?
titinkaa
01-07-2010, 11:45
Не,на Витаминно-протеинова съм,защо? :)
я разясни повечко :)
titinkaa
01-07-2010, 12:09
я разясни повечко :)
По време на тази диета е позволено да се ядат САМО протеини и витамини. Мазнини и въглехидрати трябва да бъде напълно изключена от храната. Храната трябва да се яде без сосове и подправки (кетчуп, майонеза, сметана, т.н.). Разрешена е само солта, но умерено. Протеин и витамин компоненти на храната трябва да се консумират поотделно – време на различни ястия. Както е известно, разделното хранене насърчава загуба на тегло.
Можете да пиете по време на диета вода(обикновена или минерална) за предпочитане гореща, чай (без захар и билкови настойки). Броят на тези течности не е ограничен. Други напитки (лимонада, сокове, бира, алкохол, и т.н.) са изключени. Храната трябва да се вземат шест пъти на ден, на всеки 2,5 часа. Поради факта, че от едно хранене на друго не е толкова много време, чувство на глад не възниква.
Ето примерен Вариант:
8:00 – две варени яйца (протеинов компонент);
10:30 – един грейпфрут (витаминен компонент);
13:00 – 200 грама варено месо (протеинов компонент);
15:30 – две ябълки (витаминен компонент);
18:00 – 200 грама варена риба (протеинов компонент);
20:30 – един голям портокал (витаминен компонент).
Като протеинови компоненти могат да се консумират: яйца, чисто месо и риба, извара, сирене (нискомаслено), варени колбаси (с ниско съдържание на мазнини).Като витаминен компонент могат да са плодове, сурови или варени зеленчуци без подправки (като захарно цвекло, моркови, краставици, домати, чушки, и т.н.). Не яжте прекалено сладки плодове като грозде, банани, кайсии.Ако имате нужда да свалите повече от 5-7 кг, след диетата си починете за една седмица или две, а след това повторете цикъла отново.
Несъмнени плюсове на витаминно-протеиновата диета са:
1- леснa е за спазване и не предизвиква чувство на глад...
2-няма информация да е вредна за здравето...
3-с нейна помощ можете свалите за десет дни 5 до 7 кг
Еми това е,описах ви го,най-подробно,лесна е и не огладняват лесно,неска ми е 3-и ден и се чувствам добре,мисля да я правя два пъти,сега и още един път
:)
myl0weee
01-07-2010, 12:23
titinkaa ,ами, т.е. на мястото на месото да слатам плодове и зеленчуци, така ли? Защото аз не съм пълна вегетарианка, смисъл, ям мляко, яйца, сирене.. само месо не ям. примерно
13:00 – 1 кисело мляко 0.1 % (протеинов компонент);
18:00 – едно, две парчета сирене (протеинов компонент);
ще стане ли? :-o :)
titinkaa
01-07-2010, 12:28
titinkaa ,ами, т.е. на мястото на месото да слатам плодове и зеленчуци, така ли? Защото аз не съм пълна вегетарианка, смисъл, ям мляко, яйца, сирене.. само месо не ям. примерно
13:00 – 1 кисело мляко 0.1 % (протеинов компонент);
18:00 – едно, две парчета сирене (протеинов компонент);
ще стане ли? :-o :)
ще стане даже ако искаш да не ядеш всеки ден яйца яж кашкавал,например сложи го в чиния нарязан в микровълновата и го печи 2-3мин и става мн хубав запечен и хрупкаф,ама не го чакай мн да изтива че после става твърд,или пък може да ядеш кашкавал и сирене заедно те са протеини и така,ако имаш друго да питаш питай няма проблеми :)
silviau66
01-07-2010, 12:30
titinkaa .., а какво стана с темата. :( :-)
myl0weee
01-07-2010, 12:32
МНОГО БЛАГОДАРЯ! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
titinkaa
01-07-2010, 12:32
нямаш търпение вече :D ок ще я пусна по-късно че сега имам малко работа :P
silviau66
01-07-2010, 12:34
нямаш търпение вече :D ок ще я пусна по-късно че сега имам малко работа :P
8-) 8-) Добре... Млъквам... (засега) 8-)
MichellePhan
01-07-2010, 18:41
не разбрах дали става дума за конкретна диета ама все пак да си напиша аз на каква ще се подложа. Значи тези 5 дена се редуват 2 пъти т.е. диетата трае 10 дена и се свалят 5-7 кг 8-) На мен лично не ми се струва тежка и мисля да я издържа, че след празниците съм се позаформила...
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Ама 100% най-малко 5 кг за 10 дни?Ми ако я направя 20 дни или 15 ще стане ли към 10 или 7?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=6616818#6616818