View Full Version : Наи добрия секс
cococanamito
01-04-2010, 17:08
Значи отдавна сам с приятелката си правили сме го доста повече от 100 200 пати обаче има проблем тя е ацки тясна когато не е възбудена дори пруста си трудно вкарвам и дори когато я възбудя пак я боли като и го вкарвам колкото и плавнои бавно тя пак я боли лизал сам и сичко сам правил.И така да ви попитам някакви други идеи със лубрикант пак я боли пробвали сме сички пози тя харесва кучешката наи много.И така някакви идеи как ще и хареса наи много и по малко ще я боли.Без да пишат хеитъри щото са ми писнали тия онлаин комплексарчета дето пишат по форумите апак на вънка са наи големите бълхари
Dollystar
01-04-2010, 17:32
Това е физически невъзможно и доста странно.... Правили сте го повече от 100-200 пЪти и да е чак толкова тясна :?
на колко години е приятелката ти ?
mOBSCENE
01-04-2010, 17:33
Dollystar и аз мисля като теб.
cococanamito
01-04-2010, 17:36
значи излиза че ви лъжа така ли ? на 19 е
Dollystar
01-04-2010, 17:37
значи излиза че ви лъжа така ли ? на 19 е
Не че ни лъжеш но просто не мога да си представя ... толкова много секс правите пък да е тясна .... :?
Немога да си го обясня сори :(
cococanamito
01-04-2010, 17:38
говоря че всеки пат в началото първите 30 мин е ацки тясна как мога да избегна това всеки пат после разбирасе се наслъждаваме как да и го вкарвам например тия 30 мин да станат 5 или 10
или приятелката ти е 40 кг не ни лъжеш
незнам човек .. ако някой ден завърша медецина ще ти кажа.. ;д
и на мен ми се струва нелогично да я боли след всичко това...
Наскоро четох статия, че дали ще е тясна или широка, не зависи от това колко пъти... Всичко си е генетично....
Ако това ще те успокой малко ...
И при мен е така... в началото когато влизам за пръв път в приятелката ми я боли ... (или поне последните няколко пъти е така) ...
а другия важен въпрос е - През колко време правите секс?!
Май това не си казал.
cococanamito
01-04-2010, 17:58
почти секи ден.и какво излезе че ще си е така :Д
опитай в началото да влиза само главичката и така докато се довъзбуди
<< и мен в началото ме боли понякога и това ни е решението нищо не пречи и вие да опитате ако тя е отгоре сама ще прецени кога "да седне до долу" :) >>
dr1ndr1n
01-04-2010, 18:54
чудя се дали размерът ти също има работа в това ама пък ти каза че и с пръст я боляло... и все пак... имам една приятелка която е на около 20 с приятелят си са заедно от около една година вече две и му бил толкова голям че всеки път и е бил като първи в началото ... може и това да е причина и сигурно си опитвал но нищо не пречи да опиташ отново и отново - предразположия максимално много.. тя хубо харесва кучешката ама там триенето е още по силно и е по добре в началото да изберете максимално удобната за нея поза докато свикне и токава каквото сабя покаже :) късмет :D
anichka12345678
01-04-2010, 19:01
Значи отдавна сам с приятелката си правили сме го доста повече от 100 200 пати обаче има проблем тя е ацки тясна когато не е възбудена дори пруста си трудно вкарвам и дори когато я възбудя пак я боли като и го вкарвам колкото и плавнои бавно тя пак я боли лизал сам и сичко сам правил.И така да ви попитам някакви други идеи със лубрикант пак я боли пробвали сме сички пози тя харесва кучешката наи много.И така някакви идеи как ще и хареса наи много и по малко ще я боли.Без да пишат хеитъри щото са ми писнали тия онлаин комплексарчета дето пишат по форумите апак на вънка са наи големите бълхари По казаното от теб съдя ,че не си я къртил много и не си превърженик на по-грубо чукане и за това е още тясна и я боли :D :D
cococanamito
01-04-2010, 19:36
ами то на нея като не и е хубаво и я боли как да сам груб
anichka12345678
01-04-2010, 20:04
ами то на нея като не и е хубаво и я боли как да сам грубми то ще я боли веднъж два пъти после вече ще свикне :D
или приятелката ти е 40 кг не ни лъжеш
незнам човек .. ако някой ден завърша медецина ще ти кажа.. ;д
и на мен ми се струва нелогично да я боли след всичко това...
Няма значение колко кила е, тва няма нищо общо с влагалищния отвор