View Full Version : Помощ моляви...!
andylife
01-04-2010, 18:07
Значи историята е малко дълга но.... дано някой ми помогне ще съм му много благодарен :)
Това лято тръгнах да свалям едно момиче от съседния клас... Всичко в началото вървеше горе доло да го кажем добре.Обаче по - нататък когато и предложих.. тя ми отговори така още е рано да решъ... изчакай още малко.. Мина извесно време попитах е пак дали иска да тръгнем... тя ми каза така еми мило и да тръгнем.. аз след 4 дена заминавам когато е питах за къде тя ми каза че отивала в еди къде си при бащаи... и нямоло се видим само 1 месец... и аз и казах ок ще те чакам... След което не се видяхме сиг 4-5 месеца.... се беше заета и некфи такива... както и да е когато се видяхме най-накрая... е питах нали отново и тя ми каза испусна ме с 1 ден това супер много ме изнерви... естествено и.. знаете.Обаче още е харесвам и имам чуства към нея... искам да тръгнем... даите съвет какфо да и кажа смисъл как да почна се1 от начало нещо токова :) Междо другото сега въртя друга.. но ако не стане с 1вата да стане с 2рата... кажете ми съвет как да е сваля по-най якия начин и некфи такива да тръгнем :)... Благодария предварително. Малко е децка историята понеже сме малки само на 14 :(... но знаете... :) :) Които иска да ми даде съвет и коя да изберъ ще дам линк да ги виде и 2те са красиви :)
не ни лъжи ако имаше нещо към първата нямаще да се занимаваш с друга аде беги
дай линк да ги видим :grin: :grin: :grin:
ми брат, ако тя се интерисува от тебе тя ще те потърси. Знам какво е някой да те резне по този начин и е много гадно... ии все пак за какво си я ядосъл?
ivcheto0o
01-04-2010, 18:17
първата те разиграва,другата ти я разиграваш....
GaBs_BaBs
01-04-2010, 18:19
не ни лъжи ако имаше нещо към първата нямаще да се занимаваш с друга аде беги
абе той е пич и се е запасил.. ако не стане с едната - то с другата ще се получи.. ей, значи.. :o
Първо - научи се да пишеш. Второ - предполагам, че трябва да се научиш и да говориш. Трето - Реши коя искаш, ама да те светна, че явно на първата мацка си и безинтересен, щом те върти 5 месеца :D А и ако ти имаше някакви чувства към нея нямаше да "въртиш" още една.. Затова, бъди малко мъж и реши към коя имаш чувства и за коя ще се бориш.Ако не - live your life :P и се оправяй както си знаеш. А и какво имаш в предвид под " абе искам да я сваля по най-якия начин и да тръгнем"? Много е яка и искам да тръгнем, за да се фукам с нея?! Ако изпитваш чувства към момичето, не бива да се отнасяш с нея като с красива играчка!
Не искам коментара ми да звучи сякаш ти се карам, но от написаното, моите изводи са такива ;) Ако искаш да ме опровергаеш - давай, на среща съм :)
soul1199
01-04-2010, 18:20
дай линк да ги видим :grin: :grin: :grin:и аз искам :grin:
PurpleDream
01-04-2010, 18:46
мани мани....скочи от някой мост :wink:
я си дръж по-добре 2рата ,че 1вата май те разиграва и накрая можеш да останеш с нито една от двете...
Бреййй от малък си тръгнал да ги въртиш по повече :-o :-o
Учи си уроците другарю . Няма нищо по добро от това да инвестираш в образованието си . Колкото до момите - заеби ги и прочети наново първото изречение .
andylife
01-04-2010, 22:22
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D абе вие какфо почнахте да ми се обеснявате бе ахахахах .... кажете някой съвет какфо ми обеснявате тука коя такова онакова и това дето Gabs каза че не съм и интересен или нещо такова.... това не знам докъде е вярно защото путката само ми се мазни.... и не ме е разигравала 5 месеца ами аз не си бях в българия и тя не си беше в пловдив ... и от това минаха някъде около 3 месеца и 2те 2 месеца се почна даскало... а на нея маика и прави проблеми... аз исках само някои съвет... нещо не че немога да се оправя сам :)
andylife
01-04-2010, 22:26
И можеби искам приателка защото живея сам а не защото да се хвалия :(... а и 2рата е некак си малко по лигава и отпусната... затова се чудия :) смисъл първата е за повече романтика и любов от колкото 2рата е само за яко....
andylife
01-04-2010, 22:31
1-та : impulse.bg/just_bad_girl2
2-та : impulse.bg/PrinCeSs_1912
Това са девойките :)
Междо другото сега въртя друга..
Понеже си на 14 да ти обясня. В твойта ситуация, момичето върти тебе, а не обратното!
andylife
01-04-2010, 22:34
И това за чуствата че ги имам към едната не ми пречи разбираш ли може да тръгна с едната... и другата да си е обичам като приател и с 2те се познавам... :) от 2-3 год едната ми беше от класа другата от съседния клас ;) такаче...
По-добре тръгни с първата, че втората е от Ботев Пловдив 8-)
andylife
01-04-2010, 23:53
няма нищо и 2те са от ботев и аз съм от ботев :) Та така искам друго да кажа.... малко се обърках като писах първото.... за помоща защото нещата с първото момиче седят малко по на.... смисъл... когато се виждахме и некфи такива се беше с нейните приателки и аз с мойте... и разбирате неможе да сме на саме да поговорим.. и :( знаете... когато съм и предлагал... съм бил като някъв пълен глупак... и как съм го осъзнал толкова късно незнам :/ но мисля че трябва да и кажа да се видим някъде насъме и да поговорим ако нищо не се получи... ;/ трябва с 2рата която сигурно ще ми е по навита но 1вата се като се виждахме как да ви кажа така ме гледаше винаги в очите че чак и се чите в очите как и се иска да ме прегърне и нещо повече пред всичките... но нещо от вътре е спираше мен също... винаги гледаше да е по блиско до мене но явно приателите са ни пречили... и наиситна трябва да се видим някъде на саме :) кажете какфо да правя помогнете с нещо..
miss_asi
01-05-2010, 05:35
Най-много го мразя това подсигуряване!!!Ебаси толкова ли те е страх да останеш сам?!? Ако първото момиче реши,че иска да е с тебе,ти като едно добро кученце ще тръгнеш след нея и ще заебеш второто момиче.Пфф! :? :-x
andylife
01-05-2010, 07:42
някой неща да прав си по скаип са.. :/ еми ще и кажа да се видим някъде насаме и това е :) ако не 2рата...
andylife
01-05-2010, 07:43
а и с 2рата за сега нищо лично само лека заребявка от нейна страна така да го кажем.... но няма да и се фърлям веднага...
FantaMen
01-05-2010, 07:54
От два стола най-лесно и най-болезнено се пада!!! Поне това приеми като съвет другото ще го осъзнаеш има време ;)
охх толкова еее ...детско
тази първата явно не те иска преглътни го и я забрави :)
lilincituuuu
01-05-2010, 16:43
Бе чакай малк0 бе.. някой да не ти подпали тампона?! ако не станело с едната, ТРЯБВА с другата :shock: :? и от къв зор трябва..?! Ти го правиш само за бройката :? .. залъгваш се, явно нямаш никакви чувства. Замисли се малко. :? По~добре забрави и за двете, щото ако тръгнеш с тая 2-рата тя ща заобича и по едно време другата ши реши, че ти си "нейния човек", ти ши зарежиш другата и ест вс ща намразят :} ама знакш кво?! Прей квото искаш.. ти си решаваш, не ние, нали.. 8)
myNameIsImmortal
01-05-2010, 17:27
Aйде да се пробвам да дам някакъв уж адекватен съвет..
Значи относно 1вата: какви са тези:" Изпусна ме с 1 ден.." няма такова нещо.. тя да не е риба, та да я изпуснеш.. или да не е влак та да се забавиш и да го изпуснеш.. :? кифленски номера.. така решението е просто да не я търсиш и да си я избиеш от главата. Като те търси отговорите трябва да бъдат: Зает съм, Имам работа, Не съм научил, На тренировка съм, С приятели ще се събирам, Спи ми се, Днес не ми се излиза.. остави я тя да поеме твоята роля и ти нейната - т.е. сега тя да те пита дали искате да излезете, и след това когато клъвне все повече и повече дали искаш да ходиш с нея, и казваш както тя на теб ми нека мине още малко време.. но не трябва да я игнорираш напъло.. малко по малко и давай някаква "надежда".
В същото време, когато вече не се интересуваш от нея но и правиш ЛЕКИ намеци, за да клъвне след което да я резнеш, се зарибявай с новата (мацка номер 2) като отвръщаш малко на нейните забивки, за да види че има интерес и от другата страна, за да продължава в малко по-дълбок план.. само че този път не прави грешки като при 1вата.. недей постоянно да й натякваш, да й предлагаш по няколко пъти на 1-2 месеца.. просто оставяш нещата да вървят спокойно и без да се вкарваш във някакви големи филми.. трябва да задържиш малко напрежението при нея, защото като види целия ти потенциал, след това ще останеш безинтересен.. затова когато вече видиш че е напълно влюбена в теб, тогава и показваш всичко, защото след това ще не ще, ще е с теб защото предпочита да си с нея и да е на 7мото небе, отколкото да е без теб..
и оффтопик: 2рата мацка ме кефи повече ;)
Айде успех и ако мога да помогна с още нещо питай ;)
andylife
01-05-2010, 18:43
Братле ти беше човека мисля че ми го обесни много правилно.. благодарияти много... и аз си мислех това но съм тъпак :X.... мерси много! :) :) :) :) :) :) :)
1-та : impulse.bg/just_bad_girl2
2-та : impulse.bg/PrinCeSs_1912
Това са девойките :)
Ако бях на твое място щях да избера втората . :D
Ако пък си бях на мое си място щях да бягам далече ,далече, дори и в любов да ми се обясняват . :-o
impulse.bg/PrinCeSs_1912
Като за 14 годишна става взимай я
welovecandies
01-06-2010, 13:26
я си дръж по-добре 2рата ,че 1вата май те разиграва и накрая можеш да останеш с нито една от двете...
Бреййй от малък си тръгнал да ги въртиш по повече :-o :-o
съгласна съм ама се пак живеем в 21 век :D
aspruhov90
01-06-2010, 19:02
И двете са зле. Втората повече.
glamorousss
01-06-2010, 20:05
първата те разиграва,другата ти я разиграваш....
Така е:)!
andylife
01-07-2010, 10:32
Айде /lock вече получих това което трябва като отговор не ми се слушат мнения на малоумници и комплексари.. грозни от малък не ви засяга... точното момче ми помогна.. ае :)
Wrathchild
01-07-2010, 10:42
Леле, пич, оправи си правописа на първо време, тогава се занимавай с момичета.
Sunshineeeeeeeeeeeeeeeee
01-07-2010, 15:32
Чесно казано мога да кажа само едно, колкото и цинично да звучи: Курвенски истории.
Обичаш едната, занимаваш се с другата, че накрая даже пускаш снимки и на двете и ние трябва да ти кажем коя по става .. ?!
Ако наистина обичаше другото момиче, не вярвам че изобщо щеше да ни питаш коя да избереш.Това не е игра.. :?