View Full Version : Фитнес
аз съм от Бургас много съм навита да ходя на фитнес ,но все нещо се обърква с приятелките ми ,някой от тук да ли желание да дойде с мен или поне да ходем ако сме от други градове ,но да следваме една и също програма и да видим резултатите :)
п.п. за препоръчване от Меден рудник :)
п.п. 1 яко някой също може да ми предпише програма за стягане на коремните и тазовите мусколи също и на краката
:)
писаах такава тев ,но само едно момиче ми отг
също и в дял Спорт ,но там никой :( :(
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
sunshine955
01-05-2010, 19:17
потърси в гугъл ..
там има упражнения за стягане,дори и в домашна обстановка :)
niquetamere
01-05-2010, 19:25
Моля те, не пиши повече мускОл . :)
По темата: www.bb-team.org - Диети,упражнения,програми.. . всичко си има.
Little_Lady93
01-05-2010, 19:41
Аз съм от Бургас и ходя на фитнес и тае-бо, но съм далече от Меден Рудник, в района на новия университет съм.Пък да ходя до МД никак не ме устройва щото нямам и карта за автобус.И аз доста време си търсех някого, с когото да ходя, но май в днешно време всички са абсолютни мързели- или директно казваха не или ми връзваха тенекия като се отказваха в последния момент с тъпи оправдания.И така си ходя сама.Слушам си МР4 и времето минава по-бързо :-)
Аз съм от Бургас и ходя на фитнес и тае-бо, но съм далече от Меден Рудник, в района на новия университет съм.Пък да ходя до МД никак не ме устройва щото нямам и карта за автобус.И аз доста време си търсех някого, с когото да ходя, но май в днешно време всички са абсолютни мързели- или директно казваха не или ми връзваха тенекия като се отказваха в последния момент с тъпи оправдания.И така си ходя сама.Слушам си МР4 и времето минава по-бързо :-)
на колко си и на кой фитнес ходиш аз мога ди идвам
каква е цената на фитнеса :)
п.п. съвежялавм ,че съм писала и г-жата по Биологогия ми направи забележкаа :-D ама.. :-D