View Full Version : Клизма с душ
Искам да ви питам мога ли да си направя клизма като отвъртя слушалката на душа и си вкарам в ануса маркуча?
Fam0usGIRL
01-05-2010, 19:43
:( :( :( :( :( :(
Не, в никакъв случай не трябва да правиш това!
Този форум промени изцяло представите ми за Света!! Кучета ли небяха, ядене на лайна ли небеше , ся пък ше си навират маркуч в гъзЪ .........
vaseto0o
01-05-2010, 19:58
Този форум промени изцяло представите ми за Света!! Кучета ли небяха, ядене на лайна ли небеше , ся пък ше си навират маркуч в гъзЪ .........
че аналния секс какво представлява 8-)
че аналния секс какво представлява 8-)
АААААААА ти не правиш разлика от анален секс и завиране на разни предмети в гъзъ а ? Ае остави завирането на разни предмети , тя иска да си прави клизма с маркуч !
Защо трябва да правиш това?Не е хигиенично,водата трябва да най-малко премесена със сапун и маркуча,трябва да е по-тънък ,за да не се разрани ануса.Ако толкова искаш да си направиш клизма иди в аптеката и си купи един ерегатор и готово.Но моля те,дори и да се бъзикаш,не си причинявай това! :shock:
stoteen4o
01-05-2010, 20:16
Предполагам, че може ама все пак недей! 8)
пробвай,снимай и покажи
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
BoQnChooo
01-05-2010, 20:30
пробвай,снимай и покажи да не е зле ма се пак препоръчвам да не го прави :D
dakata123
01-05-2010, 20:32
пробвай,снимай и покажи
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :razz:
ем незнам дали можеш ама ако анусът ти е голям може и да можеш да си направиш душ клизма :) Все пак пробвай :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
roltirirang
01-05-2010, 22:51
Първо пробвай с бастун,ако стане мини на душ :D
Не, в никакъв случай не трябва да правиш това!
+1. Имаше репортаж преди няколко години за едно момче,което му се изгаврили така в казармата.Оттогава бил 80% парализиран :(
TheAngel
01-06-2010, 13:32
пробвай,снимай и покажи
:razz: :lol: :razz: :lol:
Сега на сериозно. Ама ти сериозно ли !?!? :?
revolver
01-06-2010, 13:44
Не е препарачително :shock: :D
Колко мозък трябва да ти липсва дори само, за да си го помислиш .. :?
ЕеЕе Хилари.. тука малко прекаляваш :) И все пак.. не е препоръчително да го правиш, няя кирия. Ай заеби го тоз анален !! :)
brokeninside13
01-06-2010, 14:47
:lol: :lol: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:
anichka12345678
01-06-2010, 14:51
пробвай,снимай и покажи
:razz: :lol: :razz: :lol:
Сега на сериозно. Ама ти сериозно ли !?!? :?добре е да си измиваш дупето с повече вода,но чак пак да си вкарваш маркуч ,не мисля,че е добра идея.Както казаха вече купи си от атпеката и си прави.
DinViesel
01-06-2010, 15:13
а защо трябва да махаш слушалката ? аман от странни хора..
(дано усети иронията)
направо се нанизвай на чучура, за кво да отвърташ душове
Искам да ви питам мога ли да си направя клизма като отвъртя слушалката на душа и си вкарам в ануса маркуча?
Моиш бе и след тва пускаш и топла и студена на макс.Като земеш да цвърчиш от сички дупки като фонтан си ок!
Ballbreaker
01-06-2010, 16:05
Можеш, също така ти препоръчвам да замениш алкохола с антифриз и момчетата с дезедоранти. Капачките ще са презервативи, да знаеш. Ааа, и пробвай Raid вместо дезедорант. 8)
Сериозно, освен ако човека не се е натровил ТЕЖКО и му трябва помощ на момента, не виждам причина човек да си ПОМИСЛИ ДОРИ за подобна простотия.
вие полудяхте бе :lol: :lol:
gret4ety
01-06-2010, 17:11
Мисля че бъркаш душ с дамски душ... В никакъв случай не опитвай да си вкарваш маркъча в гъза :lol:
Ballbreaker
01-06-2010, 17:20
Мисля че бъркаш душ с дамски душ... В никакъв случай не опитвай да си вкарваш маркъча в гъза :lol:
Демн, това обяснява много. :razz:
D3NG3rZ0N3
01-06-2010, 17:34
пробвай,снимай и покажи
АААА, не, тоя ако постне снимка с резултата, директно си трия профила.
По темата: направи го с вряла вода. Деееба олигофрените, тва вече е върха. Слаб народ= прости тийнове=слаба държава и обратното. Айде кур за теб и повече не пускай шибани теми за маркучи и гъза ти!
Да ти кажа един съвет.. яж много круши, та да те хване рядкото щастие, в кепчето на прахосмучката сложи найлоново пликче и действай .. никакъв душ не ти трябва. :razz: :razz:
пробвай с пожарникарски маркуч :D
Reaper93
01-06-2010, 19:02
Тамън почнах да ям, ти за клизми ми говориш....тцтц :D
Red_Hair
01-06-2010, 19:21
не си завирай маркуча в аспуха,просто пусни по-силна струя вода,гледах го някъде и май става :D
scarlett8
01-06-2010, 21:46
а къде ша иде толкова много вода от душа :shock: гледай да не ти изблика през носа мацка :P
кой ва е е*ал в гъза че искате да си правите клизма с маркучо ?? :lol: :lol: :lol:
anichka12345678
01-09-2010, 12:07
а къде ша иде толкова много вода от душа :shock: гледай да не ти изблика през носа мацка :P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
можеш да аз след час някъде ще си правя,но я правя по следния начин и то не веднъж понеже уж си казах че няма да ям тъй като ще съм в приятеля ми довечера...но ядох картофи та така .... аз първо си я правя с помпичка с топла вода и настърган сапун няколко пъти за да излезе каквото има ...после отвивам развивам душа и с топла вода правя пак няколко повтаряния като трябва да си в поза или на задна ...или легнала на дясната си страна.... после изчаквам да мине 1 час някъде и си правя още няколко тогава вече с топла вода и сол с помпичката защото солта премахва налепите и демек накрая и да се напъваш излиза една бяла слуз която дефакто и по време на акта се води тип смазваща и е пример за пълна чистота. някои хора се задоволяват и само с 1 клизма ,но аз не смея да рискувам ... и никога не правете клизма точно 15 20 мин преди излизане защото остава вода и когато започнете почва да 6ляпа все едно се къпете демек водата излиза поне млкото количество останало вътре :D ta taka
По принцип това е начина ,по който се прави в домашни условия :Д ,но предварително трябва да си набавиш или кофа или нещо друго ...нали ! Освен ако банята ви не е и с тоалетна :)
пробвай,снимай и покажи
По темата: направи го с вряла вода. Деееба олигофрените, тва вече е върха. Слаб народ= прости тийнове=слаба държава и обратното. Айде "мъжки полов орган" за теб и повече не пускай шибани теми за маркучи и гъза ти!
Не така грубо де...все пак е момиче.Пък по въпроса е предполагам на 14-16 :)
kamelchety
01-09-2010, 14:28
омг .. до къде стигнахме :razz: :D ](*,)
пробвай,снимай и покажи
По темата: направи го с вряла вода. Деееба олигофрените, тва вече е върха. Слаб народ= прости тийнове=слаба държава и обратното. Айде "мъжки полов орган" за теб и повече не пускай шибани теми за маркучи и гъза ти!
Не така грубо де...все пак е момиче.Пък по въпроса е предполагам на 14-16 :)
Аз съм момче на 18 год. и мн искам някой да ме чука отзад.Не съм гей, тъй като др път не съм правил такива неща.Обаче не знам как да поискам на някое момче да ме ........ страх ме е че ще помисли че съм гей или ще ми се смее.кажете как да поискам на някое момче да ме чука отзад?
темата не е ебавка и ако може да ми отговорите мерси
Всъщност моя грешка :-o :)
peichev1919
01-09-2010, 14:35
Лудаа Работаа :-x
renchence
01-09-2010, 18:09
Моиш бе и след тва пускаш и топла и студена на макс.Като земеш да цвърчиш от сички дупки като фонтан си ок!
:lol: :D
disGLOster
01-09-2010, 23:43
Първо-не можеш да постигнеш това с отвъртяното маркуче на душа.Ако нямаш диарийни проблеми,това би станало твърде трудно.Екскрементите ти са в твърдо състояние,ако ги подложиш на бомбандировка в собственото си тяло това означава те да се разпарчетосат и когато се измориш да се мъчиш с тази простотия ще ги изхвърляш парченце по парченце,а вече кожата около анусът ти ще е подгизнала и усещането ще бъде още по-прецакано.По-добре отиди да ти направят истинска клизма,а ако нямаш такова намерение - не яж два дни,но пий много вода и правото ти черво ще бъде чистичко.