View Full Version : Какви момичета или момчета ?
anichka12345678
01-06-2010, 14:00
Случвало ли се е да видите момиче- момче и веднага да се възбудите? И как трябва да изглежда едно момиче ,за да ви възбужда максимално и съответно как трябва да изглежда едно момче ,за да ви възбуди максимално ?
AlaBalaa
01-06-2010, 14:06
ами баш като я погледна трябва малко да я огледам а по принцип красива хубаво тяло гърдите не знам но дупето да е хубаво :)
Висок,къса коса с оформено тяло и красиви изпъкнали гърди МЪЖКИ
Говоря за точно определен човек де,ах като го видя само по тениска
,която му очертава тялото-само си мисля,защо Баба му е тук(да беше в стаята в този момент),искам да му скоча на момента и да го развърлям и Осмуча...
Харесвам и момчета с хубави устни и блеснали очи
със сладко дупенце-едно малко и пухкаво.
Радвам се и на облечени с червено черно или на тези,които като минеш до тях и се усмихват с крайчеца на устата си.
Задника най важен ! Ама все пак и циците също не са за пренебрегване http://www.laymark.com/i/m/m021.gif (http://www.laymark.com)
Не не ми се е случвало .. :lol: :lol:
Иначе как трябва да изглежда? Ами аз вече съм си го намерила .. :grin: Приятно пуФкав, сладък, със сини очички и някои дрехи му липсваха .. :oops: :oops: :-)
TheAngel
01-06-2010, 14:54
По-висок от мен, с чаровна усмивка и излъчващ здравословна увереност...а ако е и рус- екстра, че са ми слабост страшна :oops:
да бе случвало ми се е! кво трябва да е ли, голо трябва да е момичето 8-)
MakeMeLaugh
01-06-2010, 16:48
99,7 % са го изпитвали това, пък да не говорим в тийн годините, но и не само ;)
риторичен въпрос.
със снимков материал би било интересно, но пък да не се прекалява
сега всеки като напише какво иска и ще се изкомплексирате всички и ще започнат споровете
anichka12345678
01-06-2010, 17:05
99,7 % са го изпитвали това, пък да не говорим в тийн годините, но и не само ;)
риторичен въпрос.
със снимков материал би било интересно, но пък да не се прекалява
сега всеки като напише какво иска и ще се изкомплексирате всички и ще започнат спороветехм ,целта ми не е да се изкомплексират всички и да спорят.Може би няква престава за себе си :D,ам със снимков материал определено ще е по-яко :D
Margynka
01-06-2010, 17:16
За мен перфектното момче, от което мога да се възбудя веднага щом го видя съществува...
(':P') (':grin:')
Къдрокос със катранени коси , подържано, изваяно тяло, бадемови и топли очи с цвят на карамел... Висок и едър, с уверена походка, която да показва истинската му същност! Да е чувствителен и романтичен, но не винаги (':D') - не обичам прекалени лигавщини... Най-важното е да е такъв какъвто е!!!!
Е да не забравяме задника... тялото е много важна част от това дали ще харесам едно момче естествено, че и характера му трябва да ми допада, но без удоволствието да го гледаш и да му се любуваш, без това да го обичаш няма секс (според мен, де) а това е мнооого важна част от връзката и то секса трябва задължително да е хубав...
Biskfitka
01-06-2010, 17:33
На мен ми се случва като видя мъжа ми ..мхм :oops: :D
GangbangGirl
01-06-2010, 19:27
Нямам определени предпочитания,стига да не е дебел,рус,по-нисък от мен(172 cm).Важното е да не ме обижда и да ме чука здраво.
XTREMEFREERIDE
01-06-2010, 20:44
Случвало ми се е и продължава да ми се случва. 8-) :-) 8-)
Естествено,говоря за моя шушляк :smt007 ,само като го погледна,ах този перверзен поглед,вперен в мен,ах тези големи ръце,аз това излъчване,че само да пожелае може да ме има,дори и аз да се съпротивлявам.Абее,само като го погледна и се сетя,че просто е по-силен от мен направо си откачам едно такова сладкоо.. :smt050 Пък като е облечен с някой червен потник,прилепнал по него...ах,ах,ама ах след 12..
Обожавам гоо.. :smt007 :smt007 :smt007
Еми мойто коте като го видя по татоси и се побърквам всеки път :D :-)
cococanamito
01-06-2010, 21:12
кестенява коса леко дигнато нагоре носле нормалнен бюст но добре оформен циците и да са като муцунки и да има малка стегната дудинка
hahavteen
01-06-2010, 21:29
С напълно непознат не ми се е случвало. Според мен обаче най-важно е излъчването а не чак толкова самия външен вид. От висок, къдрокос красавец до висок, къдрокос красавец има разлика от тук до Луната... И тази разлика е точно в излъчването и погледа.
Освен това дали някой ще ни привлече или не зависи много и от ситуацията в която се намираме, от това как се чувстваме в дадения момент, дали сами се харесваме в този ден или ни е скапано, в коя фаза на цикъла сме... Женската сексуалност е супер комплексно нещо както съм казвала вече. Това че вие всеки път като си помислите "Леле тоя колко е як! Сигурно е бог в леглото!" приемате че сте възбудени, съвсем не значи че действително е така.
Да, ако видя приятеля си, който познавам, към който имам чувства, с който имам известен опит нормално е да се възбудя (но дори тогава зависи от много неща сексуалното желание). Иначе от просто някой си едва ли ще изпитам възбуда в истинския смисъл на думата.
BigFakeSmile
01-07-2010, 12:09
щастлива съм, че съм намерила *the perfect one* , е, разбира се, знам, че не е перфектен, но като си влюбен...се поменят нещата
Харесва ми, че е висок, има красиво, стегнато коремче, възбуждам се само като го докосна там :) , като видя татуса на глезена му, ниската талия на панталона му...и да се виждат леко боксерките му..подлудява ме, краката като цяло, като си облизва устната (с тайно послание..;д) всичко му харесвам :smt007
summerlove66
01-07-2010, 13:40
Срещала съм много красиви момчета, но едва ли мога да се възбудя само, докато го гледам :) ..
Wikzinka
01-07-2010, 16:44
за да ме възбуди от пръв поглед трябва да е много мъжествен , да ми казва с поглед "моя си и аз командвам" ..... да е с мусколесто или поне добре оформено тяло , най - добре с черна къса коса и наситено сини очи :oops:
AlaBalaa
01-10-2010, 12:06
снимков материал ще поставяме ли :D
http://www.ninjadude.com/images/Megan-Fox/megan-fox-panties.jpg
веднага вдигам самолета :D :D :D
Задника най важен ! Ама все пак и циците също не са за пренебрегване http://www.laymark.com/i/m/m021.gif (http://www.laymark.com)
И ти ли почна с тея маймунки :D
Assshley
01-10-2010, 13:57
На мен ми се случва като видя мъжа ми ..мхм :oops: :D
++++++1 :P
Не ми се е случвало от първият поглед да се възбуждам.
disGLOster
01-10-2010, 15:34
Свежоизглеждащ,с чаровна усмивка и красиви очи.Чипо носле и едвауловими трапчинки.Гъсти мигли и средномесести устни.
С коса до раменете или обръснат първи номер.
:smt007
bqsna_teenagerka
01-18-2010, 10:52
Случвало се е да. Ами погледа ръцете и парфюма за мен са началото за по-такива мисли :D като за начало трябва да има тези неща
възбужда ме... гад-а в един мъж.
Леко иронична усмивка, в комбинация с натрапчив и притворен поглед.
Също, големите длани. А без тениска+ татуировка (ръкавче за предпочитане) = ...ау...