Влез

View Full Version : Нямам доверие на никого ... какво да правя ?

darka1
01-06-2010, 18:12
Моля ви дайте ми съвет ... вече съвсем се отчаях и нямам доверие на никое момче ... доверих се два пъти и и в двата случая не попаднах на хора ... много се разочаровах и сега не вярван на никой ... не искам даже да ме доближават момчета ... имам чувствато, че ако се доверя ще направя грешка ... даже не съм целувала момче, а съм на 14 ... май всички момчета са еднакви - всички сякаш искат едно и също ... дразня се от това ... не съм курва, че да ме опипват и да ме имат само за ебавка ... не го позволявам и когато го разберат това момчетата се отдръпват ... не знам в мен ли е проблемът или в тях и това много ме измъчва :(

silwinka
01-06-2010, 18:21
Проблемът е в теб явно..ами ти си по-скрит човек,поне съдя по това което каза..не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )
Всеки трябва да опита..
опитвай,може да намериш точният човек,който си търсила!
Вече се доверявай на някого,дори и да не е момче - просто тренирай,и ще стане. :D

darka1
01-06-2010, 18:30
Доверявам се единствено исамо на един човек - най - добрата ми приятелка ... знам, че мога да й кажа всичко и не се притеснявам ...

Много ми е трудно ... когато се дърпам и не искам да имам нещо общо с някое момче той ми казва, че се правя на недостъпна, а не е така ... дърпам се, защото ме е страх да се доверя ... харесвах много едно момче и можех да бъда с него, но отново се отдръпнах ... всичко пропадна и сега дори ме мрази :(

sladur4etyYy
01-06-2010, 18:45
не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )

кви пътища, кви магистрали.. :lol:

авторке, явно доста са те разочаровали. дай си малко почивка от момчетата :) забавлявай се просто, а ако срещнеш някое момче, което да привлече вниманието ти, се отдай на емоциите и тръпката, но все пак си имай едно на ум и не се предоверявай на никого (та дори и на най- добрата си приятелка). а че в тая възраст момчетата мислят само за обарване и виждат в момичетата просто ходещи задници и цици, си е голяма истина, но да не ти прави впечатление. всеки минава през този период.

SuNsHiNe6
01-06-2010, 19:25
Еми все някога ще попаднеш на някого,който ще ти промени мнението :-o .. знам ли

asp1r1n94
01-06-2010, 19:34
Не е в теб проблемът :)

Sladkabolka
01-07-2010, 08:09
Така е и аз повечето неща прикривам от нашите. не казвам на сестра ми и дори и на приятели. Все ще се намери някой, който ще те изпорти :) Но опитвай да се сближаваш с момчета иначе няма друг начин. Първо почни да се прегращате за различни поводи, за да можеш да свикнеш с физическият контакт. Покажи най-доброто от себе си и все някой ще го оцени, ще видиш ! :)

lenito_sf
01-07-2010, 08:13
хората идват и си отиват .. а ти не трябва да се доверяваш веднага на човека :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-07-2010, 08:18
Дори когато огънят изгори крилцата й, пеперудата продължава да се стреми към светлината. :) Не губи вяра в хората, нито се предоверявай. Ще усетиш, когато си намерила точния човек, който наистина си заслужава, но понякога за това трябва време и търпение. :)

Stan4o123
01-07-2010, 09:22
поредната 40 годишна с 10 брака зад себе си...

balu4ka
01-07-2010, 09:27
Мога да те разочаровам,но ще имаш още доста такива разочарования в живота,най-малкото защото си на 14..?!На много от нас ни се случват подобни неща,но те са част от така наречения "живот".Няма от какво да се плашиш и за какво да се отчайваш,нали правим тези грешки и после се учим от тях ;).

darka1
01-07-2010, 10:18

А това за какво е ??

darka1
01-07-2010, 10:21
Мерси много на всички :-)

Прав си! Тя е достатъчно умна за да може да прецени кога я лъжат и кога не.

П.П Ирония. Оо

Ирония ? ... Да не би случайно да не разбирам кога някое момче смао се ебава ? ... Какво искаш да кажеш - че съм тъпа ли какво ?

Stan4o123
01-07-2010, 10:35

А това за какво е ??

за начина ти на разсъждения,миличка :)

По-инт ли щеше да ти е,ако всичко беше праволинейно и всичко се получаваше?!

darka1
01-07-2010, 11:23

А това за какво е ??

за начина ти на разсъждения,миличка :)

По-инт ли щеше да ти е,ако всичко беше праволинейно и всичко се получаваше?!

Еми да ти кажа не ми е много интересно и забавно да се доверя на някой и той да ме предаде ... не виждам забавното в цялата история

ThedramaQueen
01-07-2010, 11:28
Е много ясно, че няма да ги оставяш да те опипват... Имаш достойнство все пак.
:)

Такива не заслужават доверие. Но ако момче, което ти е симпатично прояви интерес към теб, допусни го, колкото да го опознаеш.

Доверие не може и не трябва да имаш на никой без да го познаваш (и все пак няма нужда да ставаш параноична, нито в другата крайност - наивна)

izlishna
01-07-2010, 12:48
Това че си на 14 и се притесняваш да се довериш не е проблем.. Едва живота е пред теб :)

darka1
01-07-2010, 12:52
Е много ясно, че няма да ги оставяш да те опипват... Имаш достойнство все пак.
:)

Такива не заслужават доверие. Но ако момче, което ти е симпатично прояви интерес към теб, допусни го, колкото да го опознаеш.

Доверие не може и не трябва да имаш на никой без да го познаваш (и все пак няма нужда да ставаш параноична, нито в другата крайност - наивна)

Мерси много ... права си ... май наистина се вманиачавам, а не бива :)

darka1
01-07-2010, 14:01

П.П Ирония. Оо

Ирония ? ... Да не би случайно да не разбирам кога някое момче смао се ебава ? ... Какво искаш да кажеш - че съм тъпа ли какво ?

Точно така! йей проблясък. ^^
едит: Не беше ли ти тази,която каза,че не е доверчива в темата си,която вече не помня? Щом си недоверчива => не вярваш и не разбираш кога те лъжат и кога ти казват истината (можех да използвам и "ебават" но "лъжат" е по точната дума.има разлика) Та щом си недоверчива приемаш,че всичко живо те лъже => наистина си тъпа щом *backspace*мисъл*т.е както и да е*край* това ти е в минус и се оплакваш и искаш помощ за нещо,което зависи единствено и само от теб Оо
П.П Боже,толкова умея да лъжа ^ Но сега съм напълно искрено <3

Мога да ти кажа, че никъде не съм използвала думата '' недоверчива '' ... писах, че ме е срах да се доверя, а не, че по принцип не се доверявам на хората и не те знам колко си искренО, но определено си доста тъпа ... :?

moneycomeme
01-07-2010, 14:59
В тях е споко...и аз наскоро имах един такъв проблем....чакай си...още си само на 14....за къде бързашш?Иначе нормално да попадаш на такиВа,това че не си от леките момичета не те застрахова от разочарования..и все пак УСПЕХ!За когото си заслужава....убедена съм,че ще намери сам пътя към истинската теб....;]

darka1
01-07-2010, 15:13
В тях е споко...и аз наскоро имах един такъв проблем....чакай си...още си само на 14....за къде бързашш?Иначе нормално да попадаш на такиВа,това че не си от леките момичета не те застрахова от разочарования..и все пак УСПЕХ!За когото си заслужава....убедена съм,че ще намери сам пътя към истинската теб....;]

:-)

Utun
01-07-2010, 15:20
Какво се впрягаш. И аз нямам кой знае какво доверие в повечето момичета, но тва не пречи на :D забавленията. Както се казва, нема правда, нема ред, вадим и напред. :D
Като си на 14 мислиш че имаш добра представа за взаоимоотношенията между момче и момиче? Я по-полека, има още много път, всичко е на състояние.

DevilWish
01-07-2010, 15:25
Проблемът е в теб явно..ами ти си по-скрит човек,поне съдя по това което каза..не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )
Всеки трябва да опита..
опитвай,може да намериш точният човек,който си търсила!
Вече се доверявай на някого,дори и да не е момче - просто тренирай,и ще стане. :D
Абе с всичко съм съгласна, освен, че проблема е в нея.Напротив дори, едно от малкото умни останали момичета е, някоя, която не дава да я обарват и тн.Евала й правя ;)

darka1
01-07-2010, 15:32
DevilWish благодаря ти ... един човек да го оцени :-)

Sladkabolka
01-07-2010, 16:41
nai vajnoto e da nqmash greshni ochakvaniq. Losho e kogato se razminavate v tazi posoka. Razberi dokade mojesh da stignesh, zashtoto ot lichen opit znam che dokato nqmash priqtel vsichki drugi sa potencialni kandidati i se flirtuva stqh :D :D :D :D :D Izqsnete si otnachalo vzaimootnosheniqta i togava moje po lesno da obshtuvash :P

SaintLucifer
01-07-2010, 18:27
Проблемът никога не е само в теб, или само в другите... За да има проблем, трябва да има конфликт, противопоставяне...

Какво да правиш? Както го виждам аз, вариантите са ти 2:
1. Продължавай да не вярваш на никого, човек се ражда и умира сам все пак. Доверието отваря път на предателството.
2. Опитвай отново и отново, докато накрая не попаднеш на правилния човек.

fenastz
01-07-2010, 18:38
Дръж ги надалеч ! Не бъркаш. Радвай се, че си независима и си изживей детството. И хапни шоколад пронто.

SaintLucifer
01-07-2010, 18:44
изживей детството.

:razz: :razz: :razz: :razz:

Много интересно понятие за детство?

soul1199
01-07-2010, 19:14
Еми все някога ще попаднеш на някого,който ще ти промени мнението :-o .. знам ли

darka1
01-07-2010, 19:17
изживей детството.

Еми права е ... на 14 години съм ... не съм бебе, но не съм и на 20 ... аз съм си лапе :D

AceXe
01-07-2010, 19:43
Има хора, има и хора. Аз също съм затворен човек и много трудно допускам външни до себе си. Не мога да кажа, че това е лошо качество, но има недостатъци. Така е... МомчеТО може да го намериш след 10, 20 дори 50 опита. Никога не знаеш. Но не се затваряй напълно. Не прави тази грешка.

darka1
01-07-2010, 19:56

П.П Ирония. Оо

Точно така! йей проблясък. ^^
едит: Не беше ли ти тази,която каза,че не е доверчива в темата си,която вече не помня? Щом си недоверчива => не вярваш и не разбираш кога те лъжат и кога ти казват истината (можех да използвам и "ебават" но "лъжат" е по точната дума.има разлика) Та щом си недоверчива приемаш,че всичко живо те лъже => наистина си тъпа щом *backspace*мисъл*т.е както и да е*край* това ти е в минус и се оплакваш и искаш помощ за нещо,което зависи единствено и само от теб Оо
П.П Боже,толкова умея да лъжа ^ Но сега съм напълно искрено <3

Мога да ти кажа, че никъде не съм използвала думата '' недоверчива '' ... писах, че ме е срах да се доверя, а не, че по принцип не се доверявам на хората и не те знам колко си искренО, но определено си доста тъпа ... :?

довод защо съм тъпа? Защото не казвам това което искаш да чуеш?
Хубаво. Значи си страхлива,а в това отношение е глупаво. Като те е страх не се доверявай и готово. Оо

Какво искам да чуя ? Да не би ти да знаеш какво искам да чуя ? Приемам всякакви мнения ... заова съм направила и тема, ама да ми кажеш, че съм била тъпа ... извинявай много... тъпа съм защото съм се доверила на някой и той ме е предал ли ? ... не знаеш колко много се дърпах, преди да се уверя, че човекът срещу мен е сериозен ... не бях сигурна и го отхвърлих ... той си намери друга и накрая ми каза, че аз съм виновна за всичко ... не бях аз виновната ... не мога да тръгна с момче, което мисли само за секс, и няма да го направя ... аз съм на 14, а той е на 17 ... пределно ясно ми е какво искаше от мен - аз не можех да го направя и станах '' идиотката и виновната за всичко '' ... доверих му се дори прекалено много ... два пъти се отдръпнах от страх - с това и с още едно момче, което беше на 15 ... мислих, че съм сгрешила, че вината е в мен, но се оказа, че липсата ми на доверие отново ми е помогнала ... това, че не се доверих докрай отново ми помохна, защото ако бях се доверила докрай щях пак аз да съм наранената - и сега е така, но определено това, което чувствам сега, нямаше да е нищо в сравнение с това, което щеше да стане ... не че сега ми е депресирано ил инещо от сорта, но просто ми е кофти, защото виждам, че дази моя сдържаност, която толккова много мразя, всъщност ми помага ... и това е нещото, което ме притеснява

fenastz
01-08-2010, 11:11
изживей детството.

Еми права е ... на 14 години съм ... не съм бебе, но не съм и на 20 ... аз съм си лапе :D

Ааа, ето, че съм права. Друг е въпросът, че съм той. 8-)

darka1
01-08-2010, 11:51
fenastz извинявай :D

justwondering
01-08-2010, 11:58
Не всеки улучва от първия път. Опитай пак и някой ден ще откриеш точния човек. Имаш време, не си престаряла. :)

даже не съм целувала момче, а съм на 14 ...
Е за тва нямам думи обаче... И кво като не си се целувала, а си на 14? Искаш да кажеш, че си на 90 и вече няма време ли или какво? Наистина е много смешно някой като каже така.

darka1
01-08-2010, 15:25
Еми не е нормално на 14 да не съм целувала момче ... :(

iceMiss
01-08-2010, 15:31
не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )

кви пътища, кви магистрали.. :lol:

авторке, явно доста са те разочаровали. дай си малко почивка от момчетата :) забавлявай се просто, а ако срещнеш някое момче, което да привлече вниманието ти, се отдай на емоциите и тръпката, но все пак си имай едно на ум и не се предоверявай на никого (та дори и на най- добрата си приятелка). а че в тая възраст момчетата мислят само за обарване и виждат в момичетата просто ходещи задници и цици, си е голяма истина, но да не ти прави впечатление. всеки минава през този период.

+1 =;

xXxsyndromexXx
01-18-2010, 14:27
Ами..просто търси подходящото момче :)

Hilary_
01-18-2010, 14:31
И аз нямам доверие на никой .. даже ми е по - добре така .. 8)

И все пак .. на 14 си още е рано да казваш, че всички момчета са еднакви .. ще пораснеш и ще разбереш смисъла на думата "сериозна връзка" .. ще се появи момче, което ще те заобича ии така всичко с времето .. сега си наранена просто, защото се занимаваш с разни пикльовци, които съвсем не знаят къде се намират .. живота не приключва на 14 .. :wink: Колкото до обарването .. не им позволявай! :?

ceballos1990
01-19-2010, 13:34
не го показвай