View Full Version : Относно противозачатъчните
Sunny_stz
01-07-2010, 11:47
Здравейте, форумци!!!Искам да попитам най-вече момичетата от форума дали позват противозачатъчни и как им влияят?Питам,защото се чудя дали да не отида на гинеколог и да ми предпише някакви хапчета,защото вече 2 пъти ми се случи презерватива да се скъса и да пия ескапели,които са ужасно вредни и прецакват организма...Но пък от друга страна тези хапчета,които ще ми предпишат също имат някакви странични ефекти и не знам дали ще ми влияят добре и дали ще ме предпазват от бременност на 100%!!!Чувала съм ,че от противозачатъчните може да надебелееш,а аз определено не искам това,нямам време да спортувам,но много искам :||| Посъветвайте ме какво да направя???Да взимам ли противозачатъчни или да продължа несигурно с презервативите....
ами аз щи кажа понеже съм запознат с темата .... по - добре е да не зимаш такива неща поне за сега докат не станеш на около 30 защото влияе на отганизмати! :-o
ThedramaQueen
01-07-2010, 12:18
Здравейте, форумци!!!Искам да попитам най-вече момичетата от форума дали позват противозачатъчни и как им влияят?Питам,защото се чудя дали да не отида на гинеколог и да ми предпише някакви хапчета,защото вече 2 пъти ми се случи презерватива да се скъса и да пия ескапели,които са ужасно вредни и прецакват организма...Но пък от друга страна тези хапчета,които ще ми предпишат също имат някакви странични ефекти и не знам дали ще ми влияят добре и дали ще ме предпазват от бременност на 100%!!!Чувала съм ,че от противозачатъчните може да надебелееш,а аз определено не искам това,нямам време да спортувам,но много искам :||| Посъветвайте ме какво да направя???Да взимам ли противозачатъчни или да продължа несигурно с презервативите....
Най-вече... ама ако някое от ползващите противозачатъчни момчета иска да изрази мение няма лошо...
Sunny_stz
01-07-2010, 12:21
Най-вече... ама ако някое от ползващите противозачатъчни момчета иска да изрази мение няма лошо...
Това ,,Най-вече'' е отправено към момичетата повече,защото имено те ползват противозачатъчни ,а не момчетата,иначе може и някое момче да отговори ,ако е на ясно.Вместо да се заяждаш говори по темата,ако изобщо имаш компетентно мнение...
RAYNE666
01-07-2010, 23:13
Ами как ми влиаят ли, освен повишеното желание за секс и точния цикъл други странични ефекти нямат поне при мен. Имах малко кървене през 1-вия месец, но то е нормално.Като цяло съм много доволна :)
SexyZnayko
01-08-2010, 06:04
Ами как ми влиаят ли, освен повишеното желание за секс и точния цикъл други странични ефекти нямат поне при мен. Имах малко кървене през 1-вия месец, но то е нормално.Като цяло съм много доволна :)
Попринцип си права, но точните ефекти се разбират само чрез хормонално изследване, което показва кой хормон как би ти повлиял и съответно какъв ще е ефектът от тези хапчета... Иначе в САЩ 90% от момичетата взимат хапчета и организмът си им е все така здрав!
krem4et0
01-08-2010, 07:07
Напълняването е най-малкия проблем. Може да навредят и по доста други начини. Аз пия, но заради здравословни причини. Иначе ей така само за пазенето едва ли бих. Ти си прецени, а и се консултирай с лекар. И не забравяй, че освен тези методи има и други. Проучи всички алтернативи.