View Full Version : От днес в този раздел...
аз не ставам ли.... 8-)
от теб не става и чеп за зеле, а 'Джими' няма да се учуди ако му кажа, че плана му няма как да сработи.
аз не ставам ли.... 8-)
от теб не става и чеп за зеле, а 'Джими' няма да се учуди ако му кажа, че плана му няма как да сработи.пак ли с обиди почваме??
Still1ME1Still1HERE
01-10-2010, 19:18
Може би Канис ниастина,а лош не се навърта много тук по мои данни,така че :)
Между друогото,ако стетръгнали да банвате поне махнето оня идиот,който се изявява предимно в спорт и препоръчва на всички,които искат да отслабнат Аполон 50мг :lol:
Canis_Dirus
01-10-2010, 19:20
Каниса ще се прежали за собственото си тегло в бира годишно , кило агнешко по гергьовден и един свински бут с две бъклици вино по коледа.
А модератори са нужни с авторитет.
Помним, колко беше сполучливо назначаването на модератори като Sam90, slun4ice & Sham.
realantisocial
01-10-2010, 19:20
План ? Кви планове бе чичи ?!? Т'ва е форум.
КА–НИС! КА-НИС!
хахахахаха новия закон влиза в действие.. и почнахме да ви пречиме с тва как обсъждаме как, цитирам: тупаме, редиме, шмъркаме.. прочее.. :D:D:D:D айде бе народе.. на 14.01.2010г дигнете си задниците.. и излезте на площад "Народно събрание" нека не нарушаваме демократичните права на хората..! Нека се чуе и нашият глас!
там некой мод.. или админ.. може ли да каже кои са наказаните??
Canis_Dirus
01-10-2010, 19:30
Направете ме модератор и ще изчистя "козметика и диети" от теми за лунната диета, зелевата супа и тн. За целта ще искаме да ни отклонят средства от здравната каса!
Pliok0019
01-10-2010, 19:36
Чуден омагьосан кръг се получава - половината от хората, подходящи за модаратори отказват, а останалите не биха били назначени от админите.
Still1ME1Still1HERE
01-10-2010, 19:38
Чуден омагьосан кръг се получава - половината от хората, подходящи за модаратори отказват, а останалите не биха били назначени от админите.Абсолютно :D
Айде - Лина модератор :D
Чуден омагьосан кръг се получава - половината от хората, подходящи за модаратори отказват, а останалите не биха били назначени от админите.аз предлагам всички стари спамери от любов да станем модератори 8-)
DebelaManekenka
01-10-2010, 19:52
Направете ме модератор и ще изчистя "козметика и диети" от теми за лунната диета, зелевата супа и тн. За целта ще искаме да ни отклонят средства от здравната каса!
искам да ми махнеш бановете по предишните никове :-o
ако може 8-)
Canis_Dirus
01-10-2010, 19:54
искам да ми махнеш бановете по предишните никове :-o
ако може 8-)
Кои са? 8-)
DebelaManekenka
01-10-2010, 19:55
като ти приемат кандидатурата ще разбереш
ай лека
8-)
Pliok0019
01-10-2010, 19:55
Чуден омагьосан кръг се получава - половината от хората, подходящи за модаратори отказват, а останалите не биха били назначени от админите.аз предлагам всички стари спамери от любов да станем модератори 8-)
AFT не пише вече. :(
AFT не пише вече. :(те ще и пратят покана по пощата, спокойно 8-)
RatkoMladic88
01-10-2010, 20:05
Аз предлагам Метоман88 за почетен администратор на форума, модераторския екип без Хоти ме дразни, изключително неадекватни действия, чакат назряване на даден проблем с месеци, след това някакви банове и до там, разни смешници и интригантчета като тоя клошинг с Акулата за аватар- да се закрият.И какво общо има долните наркомании с Национал-Социализма, та в увода четем мислита на бащицата че няма да бъдат толерирани "фашистки" и "хитлеристки" изблици, звучи ми като пропагандни лозунги от съветския сИюз, аре безпредметно е да се пише изобщо..Хитлер е виновен за малолетните курви с дезодоранти в пу*ките, тоя раздел не може да се сравнява с оная клоака "секс" където се пишат свинства и вулгаризми, а модератора Make Me Laugh натега нек'ви малолетници, а бе СМЯС отвсякъде!