View Full Version : Мхм ... Какво да правя ?
Един приятел се ми повтаря че някой ден ще се събудя и ще ми се прави секс ! Мисля че този ден дойде но покрай него изникнаха и много въпроси от сорта на : Трябва ли да се обръсна като картоф ? Нужно ли е той да е опитен ? Какво да правя ако се изложа ? И още много други ... Ии... Кога горе долу е нормалната възраст ?
Ти си женско?
Обръсни се.
1вия път на всеки не е от най-добрите.
К'во да правиш? Мъчиш се после да не го повтаряш...
И за възрастта - Явно от скоро ти се ебе - значи си м/у 11-14 години => Не се чукай щото може би ти се пикае,а не ти се ебе.
aloveyou
01-10-2010, 11:33
На колко си ?
Иначе според мен е по-нормално да го направиш на 16-17,отколкото на 12-13 :? ..
А и направи го тогава,когато си готова :) ..
1.А за въпроса ти дали да се обръснеш:
- ДА,ако са прекалено много...
2.Първия път не продължава много
Задължително се бръснеш... Лично аз не харесвам "обрасли" жени...
Не е нужно да е опитен, нужно е да е нежен и да мисли за теб, не за себе си.
Няма какво да се изложиш, само не се притеснявай ;)
Нормалната възраст е когато си готова. За мен под 16 не е нормално да правиш секс, ама това е друг въпрос...
puhinka93
01-10-2010, 11:58
" Трябва ли да се обръсна като картоф ? " :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Biskfitka
01-10-2010, 12:17
" Трябва ли да се обръсна като картоф ? " :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Като гледам начина ти на изказване :-o не си готова.. ако искаш се обръсни и като праскова,но секс не мисля че тр да правиш. Ако искаш се самозадоволявай :)
Като гледам начина ти на изказване :-o не си готова.. ако искаш се обръсни и като праскова,но секс не мисля че тр да правиш. Ако искаш се самозадоволявай :)
+1
+1
+2 8-)
Diddy1936
01-10-2010, 22:21
+1
+2 8-)
+3 :D :D
Още не си навършила годините за секс. Спи още, ще ти мине 8-)
uNvaLuabL3
01-10-2010, 22:30
Още не си навършила годините за секс. Спи още, ще ти мине 8-).
спи още.. :lol: По темата - мисля че, ако си над 16 може да го направиш и ако си готова ест, а на другите въпроси има доста добри отговори от съфорумниците :)
wizzybizzy123
01-10-2010, 22:35
+1
+2 8-)
+4 :D :-D :D
bettinabarty
01-10-2010, 22:37
Още не си навършила годините за секс. Спи още, ще ти мине 8-).
спи още.. :lol: По темата - мисля че, ако си над 16 може да го направиш и ако си готова ест, а на другите въпроси има доста добри отговори от съфорумниците :)
Подкрепям =; =; =; =; =; =; =; =; =;
+1
малка си, за къде бързаш...факта, че питаш означава, че не си готова :)
Задоволявала ли си се досега? Започни първо с това, не скачай направо на секс :) айде успех
Ти си женско?
Обръсни се.
1вия път на всеки не е от най-добрите.
К'во да правиш? Мъчиш се после да не го повтаряш...
И за възрастта - Явно от скоро ти се е** - значи си м/у 11-14 години => Не се чукай щото може би ти се пикае,а не ти се е**.
:lol: :lol: :lol:
+1
+2 8-)
+4 :D :-D :D
+5
DjPiRgOs
01-11-2010, 08:58
Направи го с когото искаш когата искаш и се обръсни задължително :!:
Ехааа .... Мерси много ! То си беше ясно че само ще си стоя с мисълта. :D И без тва не се бях засилила много но бях длъжна да питам ! :P