PDA

View Full Version : Интересно ми е ... Дайте съвет нещо

AllenWallker
01-10-2010, 22:33
Значи не мисля че трябва да ми обръщате внимание тъй като темата ми е леко тъпичка за някои ... Значи с приятелката ми го правим почти всека седмица по веднъж ... МАХ 2 пъти ... но винаги с презерватив или без немога да се изпразня ....
Интересно ми е защо се получава така ?

Благодаря за съобщенията ако изобщо има тъкива!?

Byz
01-10-2010, 23:09
Ако съм разбрал ... Не можеш да свършиш ако го правиш без презерватив ? Не можеш защото не успяваш? Ако е така ... братле това си е на психическа основа ... Аз имам проблем на психическа основа и ти казвам - мн е трудно да го оправиш....

mastersan
01-10-2010, 23:13
сори пич немога ти помогна много та аз още не сам се еб*л ама наи-вероятно наистина е на психическа основа както каза byz по-горе.

Sirius
01-11-2010, 00:03
Ако си пил и 2 бирички само, може да си я праскаш цяла нощ и нищо няма да стане. ;)

Byz
01-11-2010, 00:06
Не мисля че е въпрос до алкохол...

WhiteOneBG
01-11-2010, 00:15
Значи не мисля че трябва да ми обръщате внимание тъй като темата ми е леко тъпичка за някои ... Значи с приятелката ми го правим почти всека седмица по веднъж ... МАХ 2 пъти ... но винаги с презерватив или без немога да се изпразня ....
Интересно ми е защо се получава така ?

Благодаря за съобщенията ако изобщо има тъкива!?

Батенце ше ти дам един съвет ...
Понеже го имах тоя проблем а аз съм упорито говедо съм правил секс над 5 часа и то доста пъти.
Първо подложи се на сексуално - задоволителна диета.
Един вид ни'кво мастурбиране , никъв секс седмица.
След тва пий едно голямо на екс и бягай да вършиш работа . Дори без алкохола ще станат нещата.
А и за хора кат тебе - презервативите са забранени да знаеш. Просто сам се мъчиш.
Също така да знаеш мерака е много важен , както и момието вкарай малко подсъзнание и сичко е ок. Секи ги е имал тея проблеми . Не може секи път сичко да е на шест ;)