View Full Version : Хоби в секса
Имате ли си нещо любимо ,което правите в секса и може да кажете ,че се е превърнало във хоби?Например,свирки,шпакл чки,аналния,самия секс,самозадоволяването и др.
iLovePussyJuice
01-11-2010, 09:52
Импровизация. :lol:
DjPiRgOs
01-11-2010, 10:26
Да селувам
hahavteen
01-11-2010, 10:31
Е какво значи хоби?! :? Едно от нещата които винаги правя и обичам да правя е орален секс но не бих могла да го нарека хоби! Та аз имам чувства към човека с който го правя!
Ами обикновенно играем сантасе, докато тя е отгоре.
Хоби са ми моторите, колите, ама в секса хоби ...
Biskfitka
01-11-2010, 13:19
Ами ..може би... :-o да правя свирки....Ако може да се нарече хоби...+1
revolver
01-11-2010, 13:23
Пич(KASAPA),моля те промени си аватара !
По темата не......
black_baby
01-11-2010, 13:38
Еми моето хоби в секса е орална любов да правя на приятеля ми,секс,да го накарам да свършва :) :oops:
Ами то самия секс не може да се опреличи като хоби, но много обичам докато го правим с приятелката й, да я задоволявам отдолу с едната ръка и едновременно да я целувам. Това я подлудява :oops: :P 8)
Чак пък хоби не.. но не мога да правя секс без да сменим няколко любими мои пози..
Авторе без лоши чувства .. ъъм наистина ли ти е кеф да си с този аватар? :-o
И за да не ти спамя в темата .. ако изключим секса (ясно защо) любимото нещо ми е да го погледна в очите и да виждам желанието му и удоволствието, което изпитва когато го докосвам .. мм не може да се нарече точно хоби, но наистина ме побърква .. :oops:
Пич(KASAPA),моля те промени си аватара !
Да и мен ме отвръщава много :? . По темата: чак хоби да се нарече,нямам ;)
Neftochimic
01-11-2010, 20:42
http://www.dnes.bg//akoshtete-vqrvaite/2010/01/11/jenskiiat-seksrobot-roxxxy-predstaven-v-las-vegas.83914
8) ХАХАХАХ 8-)
ifilinnchica
01-31-2010, 13:45
И за да не ти спамя в темата .. ако изключим секса (ясно защо) любимото нещо ми е да го погледна в очите и да виждам желанието му и удоволствието, което изпитва когато го докосвам .. мм не може да се нарече точно хоби, но наистина ме побърква .. :oops:
чакай бе! ти не беше ли "монахиня" .. :D
playboyche
01-31-2010, 16:11
хах всички писали оралния секс еми вижте каква тема написах .... той води до рак :-# :-#
baby_inloff
01-31-2010, 16:18
ахаха +1 :lol:
Няма к'во да те чакам .. каква съм си е лично мой проблем .. спри със скапания спам във всяка една тема където видиш мое мнение омръзна ми да ти обяснявам след като не ти се набива в малкото недоразвито мозъче .. ако имаш нещо да ми казваш ми го казвай на лично ако не СПРИ ДА МЕ ЦИТИРАШ във всяка една тема!!! :x Не ме занимавай нито с теб, нито с жалките си опити да ми кажеш нещо напреки ..!! Аз имам едно мнение, ти друго .. ТОЧКА!!!
п.с. съжалявам за спама .. :? надявам се това да е последния път, в който се занимавам (силно казано .. ) :?
baby_inloff
01-31-2010, 16:23
... в малкото недоразвито мозъче ..
Не мисля че ifilinnchica има "малко недоразвито мозъче"... ако питате мен някой друг има ама хайде без обиди тоя път. :)
тя само http://prikachi.com/files/1328931d.gif
vaseto0o
01-31-2010, 18:14
тя само http://prikachi.com/files/1328931d.gif
:razz: :razz: :razz: