View Full Version : Нормално ли е да правя секс на 13 години..
didka155
01-11-2010, 13:59
Аз съм на 13 а приятелят ми на 16 .. Той го е правил не веднъж , но на мен ще ми е за първи път .. Страх ме е ,че ще боли .. И от това дали той ,че бъде див и безкруполен в секса.. :-o [/b]
v1d1m0n3v1d1m
01-11-2010, 14:04
Аз съм на 13 а приятелят ми на 16... Той го е правил не веднъж , но на мен ще ми е за първи път .. Страх ме е ,че ще боли .. И от това дали той ,че бъде див и безкруполен в секса.. :-o [/b]
:shock: Ти си на 13 и си тръгнала секс да правиш!?!?И след два дни-нова тема Бременна ли съм? Порасни малко и тогава.
KpbCTHuKbT
01-11-2010, 14:11
Не, не е нормално.
XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 14:14
Недей.
devilchetu160
01-11-2010, 14:16
Според мен ти си решаваш .. след като искаш и мислиш че си готова а и ако приятелят ти е съгласен ... :) но мисля че 13 е прекалено ранна възраст .. :shock:
mArChEtYy
01-11-2010, 14:17
Според мен ти си решаваш .. след като искаш и мислиш че си готова а и ако приятелят ти е съгласен ... :) но мисля че 13 е прекалено ранна възраст .. :shock:
++ 8)
aloveyou
01-11-2010, 14:20
На 13 е все още рано..Но щом се чувстваш готова - няма какво да ти кажа :? ..
Най-важното е да не се притесняваш..
А относно болката = при всеки е различно..При някои боли много,при някои даже няма и болка..
Същото е и с кръвта = при някои им е доста обилен,при други няма даже и капка кръв 8) ..
Но ще ти кажа = помисли отново и реши дали наистина искаш да го направиш 8)
Biskfitka
01-11-2010, 14:25
Ако искаш го прави..
Magic_Girl
01-11-2010, 14:26
Въпрос на личен избор. Каквото и да ти говорим тук, ти ако искаш ще го направиш. :)
Прекалено малка си.. детенце.. секс ще правиш.. и ти като циганките.. на 14 с бебе.. това ли искаш?
Не, кажи на бате си Педо Филов да почака две-три години. :)
Ти тъп ли си е къв педофил е ? тва са 3 години не 30
AlaBalaa
01-11-2010, 15:16
Не - не е нормално! минимално 15-16 според мен
Ти тъп ли си е къв педофил е ? тва са 3 години не 30
Да, ама тя е на 13 - още дете. Помисли преди да демонстрираш невежеството си.
Не, не е нормално.
+1001
+ Мъничко си... :?
SexyZnayko
01-11-2010, 15:51
Първо се научи да се целуваш. Секс след 3-4 годинки поне (въпреки че сериозно ме съмнява да издържиш толкова, щом отсега питаш)
Ако те видя бих ти плеснал някой шамар.. Как ще правиш секс на 13 ти не си знаеш името бе момиче. След 2-3 години може и да ти дойде времето.
от колко време сте заедно
Xrisenceto
01-11-2010, 16:20
Да нормално е все пак си на 13 и си закъсняла даже!Кво чакаш???Айде,че съученичките ти ще ти се присмиват сигорно си последната останала!Побързай!Няма време!Грабвай хуя,ти си на ход! :?
revolver
01-11-2010, 16:25
Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
http://storage.koinup.com/080914x72941/72941-6.jpg
По темата : Не е нормално да правиш секс на 13 !
Аз съм на 13
това ми беше достатъчно ... НЕ не е нормално!!!
VampirePrincess93
01-11-2010, 16:42
по добре изчакаи още няколко годинки ако толкова искаш но си още малка
AllenWallker
01-11-2010, 16:53
Според мен ще съжаляжаш се пак си на 13 годинки мн си мъничка :) пък и на 13 години е леко скучничко .... не се влечи към курвъ (току що ми го каза една моя приятелка просто предавам думи ... иначе недей моля те :) )
DevilWish
01-11-2010, 17:00
Определено си малка, той също ;)
Темата е ебавка
а другият вариант е да си изключително тъпа.Избери си вариант-и двата са верни 8)
абе я си играй с куклите.. за кво ти е да правип секс на тези години! спокк цял живот ще ти дава х*йове.. поне си изживей детството !!
Никак не е нормално!
Поне изчакай да минеш 8 клас, тогава биологията ще те подготви.. 8-)
Кат си се прави прави..никой не мое ти каже нищо..дерзай
мисля че сама можеш да си отговориш на въпроса,НЕ НЕ НЕ! 8-)
На 13 години не го прави, ако го направиш толкова малка после няма да ти е интересно. Пак и аз мисля че си има време за всичко. Така че не бързай сексът няма да ти избяга. Ако не е с това момче ще е с друго. :shock: :shock: 8) :-D :shock:
AraBella
01-11-2010, 17:21
Не!
Fam0usGIRL
01-11-2010, 17:40
даже си закасняла ако питаш мен .. трябвало е още в детската градина да почнеш .. и сега вече да си майка на близнаци телето от които е мъжко :shock: :D
Dollystar
01-11-2010, 19:31
++ 8)
BlueFace
01-11-2010, 19:43
Не е нормално !!! Сега можеш да си изпиеш млякото и да си легнеш защото определено си малко даже и да си мислиш такива работи ;)
shadeingrey
01-11-2010, 19:50
Тъ и аз да се включа..
аз го направих на 14.. мнооу тъпо, по тъпото беше че и тя беше на толкова, а е много интересно когато седнат 2 ма младока не виждали още половия орган на другия да правят секс.. просто е кумично..
да де след 2-3 тия път успяхме да направим нещо горе-доле на секс мясащо... но..
като човек с опит ще ти кажа не дей.. първият път винаги трябва да е първо с някой по голям(с повече опит) и второ поне да си на 16-17.. защото в противен случай няма да е секс ми"я бутни твва тука, ма чакай то не може да влезне" просто трагедия..
а първия път трябва да е хубаво, да не кажем невероятно..
на мен първия ми път беше много тъпо както казах по нагоре, затова и не го повторих до 16 годишна възраст.. няма смисъм да си разваляш представата за секс, и още по малко тоя пиклю дето е на 16 и се фали че е правил много секс, първо не го вярвам, второ до колкото разбрах ти искаш да правиш секс заради него.. защото той е правил, гъзар е и за да сте заедно тр се чукате?
сефтето винаги трябва да е когато си готова, и да е приятно...
на тоя 16 годишен сополанко, кажи му да дойде аз да му набия един в пърдялника да види какво, и да помисли другия път :x
Nebezizvestniq
01-11-2010, 20:24
не е нормално , но не е и невиждано ...
Ако си от ромски произход ти е късно вече. Нормалните хора го правят към 16-17 годишна възраст. [ или се лъжа 8-) ]
Ми то вече стана масово измежду малолетните тъй,че ...!
И като ти се хареса,и като се отприщиш: +1 курвa
BoXxYbabee98
01-11-2010, 20:41
Един съвет...Намери си по-малък приятел който евентуално е на твоя акъл и възраст...Тоя батко вече е минавал такива като тебе и ги има за бройки.Ти си поредната...
You have been warned.
sweetness
01-11-2010, 20:41
Eстествено ,че не е нормално ,но в такова поколение и от 12 годишни почват.
wizzybizzy123
01-11-2010, 20:52
според мен на 13 ти е рано... ако си решила няма как да те спрем, но наистина хубаво си помисли. Не го прави само, за да си като приятелките ти или нещо подоно. Това е мн лично и никoй не може да ти каже кога си готова, освен ако ти не го почувстваш наистина. Трябва да си абсолютно сигурна в човека, с които го правиш и да му имаш страшно голямо доверие...
малка си изчакай. знам, че хормоните ти бушуват и сегашният ти приятел ти обяснява колко много те обича и как ще е супер внимателен и че няма по подходящ момент да го направите, НО на 13 си недостатъчно пораснала за да разграничиш истинската обич от привличане и нагон, всяко момче на 16 би ти казало че те обича и че ще бъде внимателен само за да си легне с теб. За да изпиташ нещо различно от болка и отвращение при първия си път те съветвам да поизчакаш поне 2 3 години, тогава ще си със съвсем различно мислене и може би ще имаш сериозна връзка важно е да имаш доверие на човека до себе си да си 100% сигурна в този човек, което на 13 е трудно да се каже.
Titirito
01-11-2010, 21:36
Хаха в днешно време всичко е нормално, но малко неща са морални и правилни. Съмнявам се да се чувстваш готова. Съветвам те да не го правиш заради него - след него ше има още момчета, пък девственост се губи само веднъж. Цял живот секс ше правиш, радвай си се детството още някоя-друга година, после го мисли другото.
RAYNE666
01-12-2010, 00:07
Не - не е нормално! минимално 15-16 според мен
summer_moon31
01-12-2010, 00:25
ще съжаляваш, дори и да няма гафове..просто не ти е нужен секс, говори с "гаджето" #-o
Много, ама много си малка! Изобщо не знам за къде бързаш...
И между другото- много са ми глупави теми. Защо не питате "да пишкам ли?" :-o Форума е целият ви живот...ми помислете малко с главите си!
Готова ли си, от къде да те знам- ти си знаеш, прави каквото искаш...егати :)
Не не е нормално и трябва да изчакаш.
Няма друго възможно мнение по темата!