Влез

View Full Version : къси пластове ??

justme0
01-11-2010, 13:39
Здравейте ! Такааа... значи проблема или въпроса или това, което ме 'мъчи' от няколко дни е как да се пострижа, та намислила съм си да си скъся пластовете, защото сега са ми малко над раменете. Лицето ми е г/д кръгличко и освен това, че не знам да ли ще ми отива се чудя дали ще стоят добре.Някой ако знае от личен опит дали е добра идея да каже ;). Другия вариант е да ги пусна малко по- дългички, но по-скоро мисля да са къси, може би до слепоочието. Косата ми е гъста и не е идеално права - тук таме има по някоя чупка, но не и къдрава.
Благодаря предварително! :) :-) :-) :)

aloveyou
01-11-2010, 14:17
Еми аз съм си правила и къси и дълги пластове..И чесно да кажа,че ми харесвя повече,когато съм с къси пластове..Някак си е по-обемно..
А за въпроса ти = дали ще ти отива..Не знам..Дай снимка = все пак не можем да ти кажем,след като не те познаваме

justme0
01-11-2010, 14:31
Благодаря че си погледнала темичката :) Аз не искам да ми казвате дали ще ми отива, защото не съм пуснала снимка. Просто от личен опит да ми кажете дали стои добре като форма и т.н.. Аз също предполагам, че късите пластове стоят по-добре и прическата е по-оформена като цяло + това на самата форма на лицето мисля, че ще придаде дължина.А като цяло, когато не е третирана с преса или нещо подобно по-горе има ли повечко обем, отколкото отдолу? :P

aloveyou
01-11-2010, 14:33
Благодаря че си погледнала темичката :) Аз не искам да ми казвате дали ще ми отива, защото не съм пуснала снимка. Просто от личен опит да ми кажете дали стои добре като форма и т.н.. Аз също предполагам, че късите пластове стоят по-добре и прическата е по-оформена като цяло + това на самата форма на лицето мисля, че ще придаде дължина.А като цяло, когато не е третирана с преса или нещо подобно по-горе има ли повечко обем, отколкото отдолу? :P

Ами аз изобщо не съм си третирала прическата..ДА,отгоре обема е повече,а отдолу по-малко..Много готино стои..Поне на мене ми харесва :D

DevilWish
01-11-2010, 15:15
И на мен ми харесва как стои ;)