Влез

View Full Version : Проблем с Гаджетата

DesertStar
01-11-2010, 15:52
Здравейте , става вапрос за гаджетата почти на 17 съм и все още нямам гадже , опитвах не малко пъти и все не успявах . Не знам .. какъв е проблема прекалено ли съм грозен ... или нз

Дайте савети ... как да хвана нещо : :-к

опс май обърках раздела :shock:

*Грешен раздел! Спамът е забранен!
Точка 1 и 8 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

AllenWallker
01-11-2010, 15:55
Отново ... Темата ти е за форум "любов"
+ Това няма как да знаем дали си грозен не смяташ ли ?

SmilezZz
01-11-2010, 16:10
еми ние тука не можем да ти кажем дали си грозен или не..
Запознавай се с повече хора и така..
А и всичко се случва,когато най-малко ги очакваш..Престани да мислиш за това,и си гледай живота

c0ci
01-11-2010, 16:14
Дай снимка и щи решим проблема :-o

c0ci
01-11-2010, 16:22
Здравейте , става вапрос за гаджетата почти на 17 съм и все още нямам гадже , опитвах не малко пъти и все не успявах . Не знам .. какъв е проблема прекалено ли съм грозен ... или нз

опс май обърках раздела :shock: Повечето момичетата харесват момчетата ,които се държът зле с тях и заради това най-вероятно още нямаш приятелка :D :D :D

аз не познавам момичета мазохисти :-o

V14D0
01-11-2010, 16:30
Ако си мил с някое момиче, обръщаш му внимание, показваш му, че те е привлякло - но недей да се правиш на мъж пред нея.. (да викнеш някой твой приятел да почнете да се борите на 2 метра от нея и ти да го биеш.. или пък да се правиш на гъзар.) просто бъди какъвто си, показвай отношение, но не се натрапвай и рано или късно ако момичето се привлече от теб нещата ще потръгнат. Ако пък си прекалено отчаян, отиваш на купон, напиваш най-грозната и изолираната и се забиваш с нея.. (ако тя е отчаяна дори няма смисъл да я напиваш) ;)

Hilary_
01-11-2010, 16:33
Отново ... Темата ти е за форум "любов"
+ Това няма как да знаем дали си грозен не смяташ ли ?

++ 8-)

oNthEmaX
01-11-2010, 16:39

опс май обърках раздела :shock:
проблема е в това какво правиш и как го правиш а не как изглеждаш

DesertStar
01-11-2010, 17:49
бях и мил ... и внимателен и все пак ... накрая същото момиче тръгва с нз колко пъти по голям глупак от мене :x :-x