Влез

View Full Version : Виртуалното "чук-чук"

Stretch
01-12-2010, 14:35
Подобно на други теми,в тази ще запитам относно виртуалния секс.Не какво е мнението ви,щото само названието "виртуален секс" звучи като "виртуален сладолед",смисъл виртуален е ама не е секс (сладолед) :D
Въпроса ми е правили ли сте го и к'ви впечатления имате :)
Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е :D :-D :D

golqmumnik
01-12-2010, 14:38
Нема такъф филм,майна 8)

mirinda1
01-12-2010, 14:52
" Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е Very Happy funfunfun Very Happy " и кфо хареса ли ти :D

тваа е тъпо..и темата няма смисълл :(

Stretch
01-12-2010, 14:54
" Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е Very Happy funfunfun Very Happy " и кфо хареса ли ти :D

тваа е тъпо..и темата няма смисълл :(

тва че е тъпо съм го обяснил кат писах темата.Дали ми хареса?За да е само веднъж,мислиш ли,че ми е харесало :)

Hilary_
01-12-2010, 15:47
Няма такова нещо .. не съм правила и нямам желание! :lol: Убедена съм, че ще ми стане супер смешно и определено няма да го има ефекта, който трябва да се постигне уж .. :lol: :lol: Изобщо не ми допада идеята .. или ще се прави нещо както си трябва или не .. :lol: Къде е удоволствието ако е само в ума ти? :D :D

experiment_m
01-12-2010, 16:11
Лизането на захар през стъкло не ми е по вкуса.

SexyZnayko
01-12-2010, 16:27
Лизането на захар през стъкло не ми е по вкуса.

май няма по-подходяща метафора!

xXxAngerfisTxXx
01-12-2010, 16:43
Подобно на други теми,в тази ще запитам относно виртуалния секс.Не какво е мнението ви,щото само названието "виртуален секс" звучи като "виртуален сладолед",смисъл виртуален е ама не е секс (сладолед) :D
Въпроса ми е правили ли сте го и к'ви впечатления имате :)
Аз лично веднъж,с приятелката ми ,е така от чиста простотия да видиме к'во е :D :-D :D
дае то скоро ш измислат виртуално ядене, пиене, спане, къпане и така

vkarvamimadqta
01-12-2010, 19:01
Виж ся... Чети какво викам. Които прави такива шмекерии да прави любов през тия жици си е ПУТКОПОКЛОННИК(ПП). Които прави секс с предпазител (капут) е ПП. Които удолетворява жена без да каквато и видима изгода за него е ПП.

DjPiRgOs
01-12-2010, 19:15
Лизането на захар през стъкло не ми е по вкуса.+1

BlueFace
01-12-2010, 19:56
Хораа върнете се в реалността ....След 5-6 години децата ще са с коефициент на интелигентност едноцифрено число ....То хората са доказали ,че от стоенето пред компютъра само се затъпява ,а сега вече има виртуални запознанства , срещи , секс ... и кфо ли още не ... :? Ако погледнете раздела "Любов" в 1/2 от темата питат как да заговорят набелязаният човек...незнам накъде отиват нещата щом вече хората незнаят как да общуват помежду си :(

П.П. Знам ,че много се отплеснах от темата ,но ще ми простите 8-) :lol:

Stretch
01-12-2010, 19:59
Хораа върнете се в реалността ....След 5-6 години децата ще са с коефициент на интелигентност едноцифрено число ....То хората са доказали ,че от стоенето пред компютъра само се затъпява ,а сега вече има виртуални запознанства , срещи , секс ... и кфо ли още не ... :? Ако погледнете раздела "Любов" в 1/2 от темата питат как да заговорят набелязаният човек...незнам накъде отиват нещата щом вече хората незнаят как да общуват помежду си :(

Много си си прав,щото в днешно време връстниците ни,а и по възрастни хора са така....асоциални типове,с черно под ноктите,чиято представа за свалка е да навие някоя да си пише с него...а ако я навие и да му се покаже гола,край-вече се чувства плейбой :D:D:D

Stretch
01-12-2010, 20:27

Много си си прав,щото в днешно време връстниците ни,а и по възрастни хора са така....асоциални типове,с черно под ноктите,чиято представа за свалка е да навие някоя да си пише с него...а ако я навие и да му се покаже гола,край-вече се чувства плейбой :D:D:D хахаха и ти никак не си по-далеч от тази ти престава .,стига ,че си и имаш приятелка ,ами и с удоволствие би сподел такъв гол чат с някое момиче ,по -скоро с мен ,ако може да се нарече свалка .И Сси много ,много далеч от плейбой :D :D :D :D :D

Ти ме познаваш по-добре от самия мен може би,че да кажеш какъв съм или нещо бъркам :) Или е друго ама айде :-D :D :D

wizzybizzy123
01-12-2010, 20:31
Чук-Чук :lol: не, не съм пробвала...

BlueFace
01-12-2010, 20:33
princessani от писането ти ми се завива свят ](*,)

golqmumnik
01-12-2010, 21:03
princessani от писането ти ми се завива свят ](*,) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
А на мен ми се доебава,майна 8)

vaseto0o
01-12-2010, 21:28
princessani от писането ти ми се завива свят ](*,) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
А на мен ми се доебава,майна 8) а не ве да четеш някви неща свързани със секса и да имаш добро въображение ,няма ли да ти се доебава :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Като гледам тая мишка на аватара ти, ми става оная работа 8)

MakeMeLaugh
01-12-2010, 22:54
Има такава тема.

Прочети правилата.

Кажете чао на дългите цитати и princessani