View Full Version : who cares
w0nderful
01-12-2010, 19:44
everything is ok :)
danibebi
01-13-2010, 11:20
Може пък и да не стане.Не мисли за това.Обаче ако го направи,другото момиче може да се окаже свестно и да не каже нищо на никой.Обаче ти можеш да и отмъстиш..ако го направи и да и го върнеш по по-гаден начин..но това вече зависи какъв човек си ;)
ivcheto0o
01-13-2010, 12:54
може да не каже нищо,а ако каже изобщо не ти е била приятелка...Кво да правиш?-Да не ти пука,каквото и дакже ще бъде забравено и заместено с някоя друга клука.А ако прекали и ти постъпи като нея...
Unendlich
01-13-2010, 13:01
Ами.. до сега щом не се е разпространило нещо, може и да не каже. Все пак вие не сте се карали, просто сте се отдалечили, това се различни неща. (поне така се подразбира) . Не се притеснявай, дори и да каже - всяко чудо за 3 дни.
От мен един съвет - Най-тайните неща си ги пази за себе си, така винаги ще бъдеш сигурна. (мое мнение, аз така правя)
И без притеснения. :)
Немога да ви проумея, как така е задължително само една приятелка да ти е най-добрата? И като почне да излиза с някоя друга, не само с теб от време на време и става работата, по каква логика? Аз как имам няколко най-добри приятели, дето даже не са всички от една и съща компания, но не е никакъв проблем? Не ви схващам...
Аз също в момента се притеснявам едно момче да не издрънка някой работи на някой хора но ако стане ще стане няма какво да направя.
После ще си понесе последствията аз бързо ги оправям такива ;)
NeverTheSame
01-13-2010, 18:51
Ако е човек на място,няма и да си помисли да се разприказва.
Все пак ти е биЛА най-добра приятелка,малко или много я познаваш..най-добре сама можеш да си отговориш на въпроса дали ще ходи да клюкарства и да издава `тайни`