Влез

View Full Version : Какъв ви е проблема с мен ?

Princessani
01-13-2010, 13:32
Защо всичко ,което съм написала е изтрито и защо за трети път ми е иазтрита регистрацията ??? Какъв ви е проблема с мен ????? Искам поне една свясна причина ????
на чукайте си го шибани администратори !!!!!!!!!!-MakeMeLaugh най-вече!
Ари ве кажете кво съм ви напраила ве шибаняци???? ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ,КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ ЧУКАТ С ВАС И НЕ ИСКАТ ДА ВИ ПРАТЯТ ГОЛИ СНИМКИ НЯМАТ ПРАВО ДА СА ТУКА ЛИ ВЕ ???? Тоя форум стана баш долнопробен ,заради администратори като вас .

Princessani
01-13-2010, 13:44
Обърни се най-добре към администратор.Може да има и някакъв технически проблем,а другата възможност е да си нарушавала системно правилата и затова да са ти наложили бан! Несмятам ,че съм нарушавала правилата ,а по -скоро защото не искам да дам това ,което иска едния от администраторите!

Belair
01-13-2010, 13:55
Обърни се най-добре към администратор.Може да има и някакъв технически проблем,а другата възможност е да си нарушавала системно правилата и затова да са ти наложили бан! Несмятам ,че съм нарушавала правилата ,а по -скоро защото не искам да дам това ,което иска едния от администраторите!
Ти за няколко свирки,ли си бе,курветино

Princessani
01-13-2010, 13:57
Ти за няколко свирки,ли си бе,курветино
ми да не си ми светил на путката и на устата ,че да ме наричаш курвентия ве ,погледни себе си ,после изказвай мнение .

FuReRa
01-13-2010, 13:59
Кофти работа ... ,ако наистина е така !

Princessani
01-13-2010, 14:00
Кофти работа ... ,ако наистина е така ! Ми то си е така ..... ,но как да е не съм умряза за шибания им форум ,мога и мой да си създам.

FuReRa
01-13-2010, 14:03
Кофти работа ... ,ако наистина е така ! Ми то си е така ..... ,но как да е не съм умряза за шибания им форум ,мога и мой да си създам.
Не знаех ,че има такива изнуди :D :D Ужас :Д

Princessani
01-13-2010, 14:04
Не знаех ,че има такива изнуди :D :D Ужас :Д Ми вече знаеш :)

FuReRa
01-13-2010, 14:06
Ами в такъв случай се свържи с някой друг администратор и го попитай така и така :)

Princessani
01-13-2010, 14:08
Ами в такъв случай се свържи с някой друг администратор и го попитай така и така :) Има ли смисъм след като явни никой не ме иска тука :(

TheReaper90
01-13-2010, 14:10
Ми вече знаеш :)

Това на лични, скайп? Я дай да видим един скрийншот, че така повдигнати обвиненията са малко, като празни приказки.

FuReRa
01-13-2010, 14:16

Ами ако наистина са те изнудвали,това си има някакви законови мерки.Потърси съдействие от администратор както ти казах ,а другия вариант да се обърнеш към някаква инстутуция в България.Предполагам,че в страната има такава?
За 1 сайт да се занимава с полиции и т.н. според мен е малко безсмислено :) ,но наистина потърси друг администратор ;)

eXpl0d3
01-13-2010, 14:18
не са валнувай толкоа заради тоя шибан форум :razz:

MrBig
01-13-2010, 14:26
Изнудването е лошо нещо,дори бих казал гнусно.Но това доколкото знам поне аз е втория случаи на изнудване на потребителка от страна на администратор.

c0ci
01-13-2010, 14:31
първия беше на Александра1993 :)

FuReRa
01-13-2010, 14:32
Май е резнаха вече :D

TheReaper90
01-13-2010, 14:41

Хаха, явно няма кой да ги задоволява и си търсят във форума :razz: :razz:

c0ci
01-13-2010, 14:44

нормално..ежедневието им минава във форума ;)

LovelyGirl
01-13-2010, 14:45
Ами ако наистина са те изнудвали,това си има някакви законови мерки.Потърси съдействие от администратор както ти казах ,а другия вариант да се обърнеш към някаква инстутуция в България.Предполагам,че в страната има такава?

:lol: :lol: Ти пък какво и се връзваш
Не виждаш ли, че авторката си ги измисля и си ги наглася, както на нея и е удобно. Ти да не мислиш, че са искали нещо от нея, тя не го е дала и айде бан..само какви глупости :Д:Д

pinki
01-13-2010, 15:28

Не виждаш ли, че авторката си ги измисля и си ги наглася, както на нея и е удобно. Ти да не мислиш, че са искали нещо от нея, тя не го е дала и айде бан..само какви глупости :Д:Д
живеен в Абсурдистан все пак не бих се учудила...

Parallel
01-13-2010, 15:30
Бой всичкото яице в копривата !!!

MrBig
01-13-2010, 15:35

Да не би да е нещо за тези снимки ,които Мачока желае така горещо????

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=301420&start=30

Princessani
01-13-2010, 15:36

нормално..ежедневието им минава във форума ;) да продължават да си го търсят ,едва ли ще ги угрее :razz: :razz: :razz: :razz: , идиоти :razz: :razz:

Princessani
01-13-2010, 15:37
[quote=c0ci]първия беше на Александра1993 :)

Да не би да е нещо за тези снимки ,които Мачока желае така горещо????

Същите :razz: :razz: :razz: :razz:

Princessani
01-13-2010, 15:38

Не виждаш ли, че авторката си ги измисля и си ги наглася, както на нея и е удобно. Ти да не мислиш, че са искали нещо от нея, тя не го е дала и айде бан..само какви глупости :Д:Д СИГУРНО СИ ГО ИЗМИСЛЯМ ,АКО беше така нямаше да имам за трети път бан :( :(

Princessani
01-13-2010, 15:40
Изнудването е лошо нещо,дори бих казал гнусно.Но това доколкото знам поне аз е втория случаи на изнудване на потребителка от страна на администратор. няма и да е последния такъв случай.!!!!!!

MakeMeLaugh
01-13-2010, 15:41
- писах ти 2 или 3 л.с.-та с предупреждения.

- публично също съм го показвал

- ти не се отнесе сериозно, а предпочете да обиждаш

- сега пак правиш каквото си искаш, дори правилния раздел не си се постарала да нацелиш + че обиждаш отново.

- е кажи как да не се изтрие и този пфорил...

- филмите си ги пускайте другаде, тука не вървят

MakeMeLaugh
01-13-2010, 15:55
Хаха, вижте какво получих преди 5 мин.:

http://i45.tinypic.com/2w5swlu.jpg

Като изключим умопомрачителния правопис и стил на писане..
Кой си предлага сам без нищо услугите сега?
Това ли е начина за приятелско решаване на проблема?... не.

machoka
01-13-2010, 22:23
Какъв е точно проблема на авторката? Да напише тук кратко и ясно, по възможност и грамотно.

Ако още веднъж видя някакви пикли или пикльовци да ме замесват в истории с 'искане на снимки', а още повече и с банове заради това.. ще излетят със скоростта на светлината от този форум, защото ми ПИСНА на дедовия да се занимавам с интриганти..

Ама веднагически ще напуснете форума, гарантирам ви го...само още веднъж да видя ония гнусни фантасмагории... :-x

BlueFace
01-13-2010, 22:32
Хаха, вижте какво получих преди 5 мин.:

http://i45.tinypic.com/2w5swlu.jpg

Като изключим умопомрачителния правопис и стил на писане..
Кой си предлага сам без нищо услугите сега?
Това ли е начина за приятелско решаване на проблема?... не.

Мацко ти нямаш почти вярно написана дума?Лелеле ужас ,аз че съм в Холандия от как се помня,го пиша и сигурно говоря българския 100 пъти по-добре от тебе.Срам,пълна излагация! С тази необразованост какви мнения си тръгнала да даваш?Доколкото разбрах си на 18,ужас,накъде отива тая страна!?

Надолу отива.....Бавно ,но сигурно. И най-лошото е ,че се появяват все повече и повече с правопис като нейния ;(

AlokiNn
01-13-2010, 22:36
Аз предлагам ключ.. Фейк тема фейк всичко... ако ми искат голи снимки и ми трият акаунта защото не давам едва ли ще си правя 20 пъти нова регистрация..

vaseto0o
01-13-2010, 22:58
Забавна тема :grin:
Прати малко снимки и насам ще кажа на админа да не те трие :razz: :D

xRoSHaVx
01-13-2010, 23:06
Ти от каде знаеш че админите искат снимки от момичетата тва може да е пълна измишлютина на някои и не бъди сигурна дали не си нарушила правилата като гледам как се отнасяш към админите представямси какво си правила по форумите за да те бан няколко пъти.А това кадето викаш че някои от админте ти е искал голи снимки ми кажи кои е аз ще го питам дали е истина и ли само си намираш оправдания. Мноо тъпа тема даите ключ !!!! :?

machoka
01-13-2010, 23:11
Абе голи снимки, вие чувате ли се какво говорите.. кой глупак администратор или модератор ще си заложи и репутацията и съдебното досие т.н. точно в тийнейджърски да иска голи снимки на момичета..трябва да сте бая наивни за да допуснете такъв сценарий.

Още повече, че тука сме големи хора, с дълги връзки зад гърба си и т.н. Дето се вика нищо не ми липсва, че да го търся където и да било ...

абе абсурдистан братче, ама това е, че една групичка интриганти сеят слухове наляво и надясно и наивните хора им се връзват... точно за това скоро мисля да изтръгна малко плява от нивата.. само чакам да ме стимулират с някой друг пост и директно...

haritov
01-13-2010, 23:17
http://un2.bulfleet.com:82/userpics/sauz18.gif
искам бан за мен вече става сумати съм тука не са ме баннали а съм толкова грешен....

как може такова ''невинно'' дете като alexandra ли как беше да е банната тя какво направила?

http://un2.bulfleet.com:82/userpics/sauz18.gif

machoka
01-13-2010, 23:26
Замисълът е да дам възможност на авторката да каже от какво не е доволна и да се защити? Нали това я съветват всички... свържи се с администратор, не знам си какво.. ето, свързва се, нека я чуем, може и модераторът да греши.

haritov
01-13-2010, 23:28
Аз предлагам ключ.. Фейк тема фейк всичко... ако ми искат голи снимки и ми трият акаунта защото не давам едва ли ще си правя 20 пъти нова регистрация..

Също съм на мнение за ключ за тази тема?А тя за какво въобще беше отключена?И ние веднага почнахме да плюем.
Това много ми заприлича на историята за Пилат Понтийски и разпъването на кръст на Исус.Съдника искал да излезе невинен затова изкарал Исус пред тълпата ,която започнала да скандира:

"Разпни го ,Пилате!Разпни го ,Пилате!"

Надявам се не това е бил замисъла за отключването на въпросната тема?

А не бе след тия обиди в началото на темата какво заслужава?
Защо ли я банват 3 пъти подрет?Щото е кротко момиче и на мравката път прави!?
Аде стига за всичко си има причина,автора на темата знае много добре всичко и не знам какво иска да постигне с тази тема...

WhiteOneBG
01-14-2010, 01:48
Федерация не се прави на умен моля ти се.
Ако това , което момичето е написало се окаже вярно ми е интересно кво ще стане.

c0ci
01-14-2010, 01:50
Ще го повторя пак..админите са по висшата сила.Колкото по бързо го приемете толкова по малко ядове.Тъй че спазвайте правилата и се наслаждавайте...

П.П как така само на тях им искат голи снимки ми е чудно :-o

WhiteOneBG
01-14-2010, 01:55
Ще го повторя пак..админите са по висшата сила.Колкото по бързо го приемете толкова по малко ядове.Тъй че спазвайте правилата и се наслаждавайте...

П.П как така само на тях им искат голи снимки ми е чудно :-o

Точно тея смотани админи ли :D:D:D Едно прокси и изпадат във ужас :D
Толкова са некадърни милите.

hahavteen
01-14-2010, 07:06
МейкМиЛаф я предупреди, написа й защо я банна първия път и то в една тема, така че и другите да го видят! Защо се жалва не мога да разбера. Че не е от най-умните, си личи, но все пак... :?

Belair
01-14-2010, 10:04
Да,бе,тя и мен ме обижда,ама..

haritov
01-14-2010, 10:09
Ако това , което момичето е написало се окаже вярно ми е интересно кво ще стане.

ник и вселена

tihichkoto
01-14-2010, 13:13
Мацката разбива, ама и модовете къртят. Ще изпия по една бира за тяхно здраве. Ай наздраве !!!

KASAPA
01-14-2010, 13:48
Мацката разбива, ама и модовете къртят. Ще изпия по една бира за тяхно здраве. Ай наздраве !!!

Ай наздраве!Да ударим една четворка белот а?

moon_flower
01-14-2010, 14:51
Омг...кво толко ти пука за тоя форум..голяма работа,че няма да имаш постоянна регистрация.И без форума ще живееш пълноценен живот.Не се впрягай.

draid
01-14-2010, 15:06
Защо просто не и сложите един бан по ип пък да се занимава с проксита, но като я гледам как пише надали знае какво е това. Ако ябх на мястото на Администратора отдавна да съм я забравил. Ак онаистина има нещо вярно до сега да се беше обърнала към съответните органи, но не смятам че някои сериозен възрастен човек би си сложил главата в торбата заради някаква...

WhiteOneBG
01-14-2010, 15:14

ник и вселена

Не ти трябва да знаеш :D

haritov
01-14-2010, 15:48

ник и вселена

тогава не се прави на умен ;)

WhiteOneBG
01-14-2010, 15:54

ник и вселена

тогава не се прави на умен ;)

Милия феди :D:D:D

haritov
01-14-2010, 15:56
аз поне не се крия ;) айде остани си със здраве като те е страх да кажеш кой си ок

AlokiNn
01-14-2010, 19:44
офф а бе я
Успех в живота.. 8)

Princessani
01-14-2010, 20:36
Аве прайте квот искате,вече не мисе занимава с тъпия ви форум и все тая дали ще имам бан или не

skuck
01-14-2010, 22:07
Защо просто не и сложите един бан по ип пък да се занимава с проксита, но като я гледам как пише надали знае какво е това. Ако ябх на мястото на Администратора отдавна да съм я забравил. Ак онаистина има нещо вярно до сега да се беше обърнала към съответните органи, но не смятам че някои сериозен възрастен човек би си сложил главата в торбата заради някаква...

Бан по АЙ-ПИ - само ако е с реално АйПи! Иначе ства лошо не само за нея! Най-ефективния бан според мен е по МАК Адрес! ;)

wizzybizzy123
01-14-2010, 22:18
офф а бе я
Успех в живота.. 8)

kalpazanka
01-15-2010, 06:03
Още ли се занимавате с нея?
Адмирации към железните ви нерви!

Ax3
01-15-2010, 07:03
Ей дебил...
-----------------------------------------------
Постоянен бан за:

anichka12345678

Пише на Латиница от време на време + главната причина е, че винаги цитира с КИЛОМЕТРИ текстове и навсякъде е разпънала темите.

Не си спази предупреждението
--------------------------------------------------------------------

princessani
princessani = anichka12345678

ТЕ Т'ВА АКО НЕ СИ ТИ....

machoka
01-15-2010, 10:10
Ясно, разбрахме се.