PDA

View Full Version : чувствам се отвратително

mince
01-14-2010, 15:58
Наистина незнам как да започна. чувствам се отвратително. Каче че съм пропаднал в тъмна черна яма и няма шанс да изляза. Живото ми се струва тъп, безсмислен, плосък. Не намирам смисъл в нищо - нито в науката, ученето, задушавам се от училищната отмосвера, от борбата за оценки, струва ми се толкова ограничено и напразно. Не намирам смисъл в мевдучовешките отношения - любов, приятелство. чувствам една огромна празнота... Отвратително. Изпитва л и ли сте нещо подобно, какво бихте ме посъветвали?

Djuff
01-14-2010, 16:06
Оуу да.
Слущай музика, нареви се и като си легнеш да се наспиш утре ще ти бъде по - добре ;) . Поне при мен става.

mrtn
01-14-2010, 16:08
Никога не съм се чувствал така, непознати чувства..
нещо от пубертета е ще се оправиш

BloomF
01-14-2010, 16:26
Говориш за самотата, за безразличието... наистина е много кофти.
Отвратително е! Аз в тези моменти не мога направо да си намеря място. Иде ми да рева, да крещя, че да убивам :D . Просто мразя това! Наскоро, така да се каже 'открих' това чувство ии това е сигурно най гадното чувство!

mastersan
01-14-2010, 16:43
от известно време да защото 2 приятелки си тръгнаха от класа ми и са няма какво да правяма не ми е интересно скука пълна умирам без тях преди се борех за тях смисал защитавах щото се се забъркваха в проблеми и аз обичах да ги пазя а сега нямам нищо дори неми пъка дали ще пре4ъкат някой от класа ми :-# :-# :-# :-# ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-# :-# :-# ](*,)

purpledawn
01-15-2010, 14:51
и аз понякога се чувствам така.. Но за ден-два ми минава ^^

Zarity
01-15-2010, 15:30
Оуу да.
Слущай музика, нареви се и като си легнеш да се наспиш утре ще ти бъде по - добре ;) . Поне при мен става.

Luscious_Heart
01-15-2010, 15:56
В момента съм така.
Преядох на обяд...
Зле ми е и ме боли корема... некъв ужас е. :shock:

WaterLilly
01-15-2010, 16:10
Welcome to the club. Аз просто се примирих.

SuNsEt
01-15-2010, 17:44
Споко,отминава.И на мен ми се е случвало,просто почакай малко,за да излезе нещо,което да те заинтересова.През това време прави всичко както обикновено,а и можеш да потърсиш нови занимания.

taffy
01-15-2010, 17:47
Доста често ми се е случвало. Особено в един период около 7-8 клас. И сега изпадам в 'дупки', но ми пука по-малко.
Кофти е, да, но в живота има и лоши моменти, както и хубави.
Равновесие, баланс.
Ще ти мине. :)

peshost
01-15-2010, 17:48
Забивай учителки.

BrandNewEyes
01-15-2010, 18:05
Може би за момента няма нещо, което да ти привлече вниманието, да те заинтригува.:-o
Животът е толкова динамичен, интересен.. би трябвало да се опиташ да промениш нещо, а не само да мрънкаш как всичко ти е безразлично.:?
Ти си приел за факт, че всичко е безсмислено и явно не можеш да приемеш нещо различно от това.Пробвай, опитвай нови неща, излизай с хора.Нали знаеш, че животът е такъв, какъвто си го направиш.