PDA

View Full Version : Синина

December
01-15-2010, 20:19
Уф та да започна...днеска в училище момчетата играха на волейбол,пък момичетата от мързел седнахме на една от пейките и почнахме да играем на "нервички" да доста тъпо знам,може и да не сте го чували(става въпрос за последователно удряне на кълките,обикновенно се прави лекичко).Аз преди не бях играла просто щот изглежда супер тъпо,но този път и аз да се направя на важна.Обаче седнах до най-тъпата кучка,за която още повече се обеждавам,че не ме харесва.Не знам що изтраях цялата игра,ама просто не се махнах оттам,но...Та вижте сега на кво ми прилича десният крак
http://www.prikachi.com/files/1288877o.jpg
Качеството на снимката е гадно,на живо кракът ми е още по отвратителен.
На всичко отгоре преди малко като се преобличах майка ми, ми видя крака и почна да мърмори.Наплаши ме като ми каза,че тва може да доведе до сериозни неща,че може да ми остане за цял живот и други неща които ми се струват адски нелепи.

Та така тва нещо ако го мажа с някакъв крем/лосион може ли да мине по-бързо?Ами крем здраве?

Абе лапешка му раота :lol:

П.П.не знам що беше нужно да разказвам цялата тая история,но на скайп няма никой,тъй че използвам форума за изповедалня

JCoutureJunkie
01-15-2010, 20:22
Не съм много веща в тези неща,защото по принцип гледам да си нямам проблем с подобни кучеподобни девойки,но мисля,че крем Здраве би помогнал.Прави чудеса.

gia_sena_mono
01-15-2010, 20:24
На тази й направи това :smt021 :smt021 :smt021 !
Това е ужасно!Колко силно трябва да удариш някого,че да стане такава синина? :shock: Пробвай с крем Здраве или попитай в аптеката за крем за синини.
Успех! :)

lDoLLl
01-15-2010, 20:24
:shock: :shock: оная с боздуган ли е играла??
Как може да удря така силно?? Тя да не е на 3 да не може да се усети, че ти причинава болка..
Усложнения.. не знам
Бедрената кост като за начало е невъзможно да се счупи, поне за това бъди спокойна. А боли ли те като го движиш?

December
01-15-2010, 20:35
^Ами не,не ме боли.След първите 15 шамара почнах да не осещам болката.Аз на онази й казах,по-леко тя се прави,че не ме чува.Жалко,че рано изгорях,просто се изнервих доста и обърках реда на ръцете,можеше само тя да ме удря,а аз така исках да си го върна.Като си гледам левият крак,от който стоеше другото момиче,ми е съвсем същият като вчера,а пък десният прилича направо все едно с боздуган ме е удряла :lol:

Tallulah
01-15-2010, 20:44
На една съученичка и стана ръката по същия начин след една игра на волейбол.Отиде на лекар и той и изписа някакъв специален крем или гел и изчезна за няколко дни.
Или отиди в аптеката и питай кое е подходящо,защото според мен крем Здраве дори да помогне,за което не съм сигурна,няма да е толова бързо. :)

LovelyGirl
01-15-2010, 20:46
Малее, ако на мен ми беше направила нещо подобно на крака, така щях да и посиня нейния, въпреки че съм изгоряла.. Удряй, к'во ти пука.Аз щях да я изплющя и да се направя, че съм се объркала, че е мой ред.
И ти си си виновна де.
Едно време и аз съм я играла тая игра, и моят крак е бил зачервен, но само леко и е минавал за има няма половин час. А и до мен не е стояло такова същество..
Ще мине след няколко дена само. Не вярвам да се изчезне с някой крем по-бързо.

myl0weee
01-15-2010, 21:14
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sissy90
01-15-2010, 21:40
Няма да коментирам начина, по който си получила синината.
С Лиотон бързо ще се махне - брат ми се мажеше с него когато се сби и имаше синина, лекарят му го беше изписал, така че върши работа.

MakeMeLaugh
01-15-2010, 22:03
а бе това са малки кръвоизлевчета, ще минат за няколко дни/седмица, споко

FuCkInBuBbLeGuM
01-15-2010, 22:05
На мене няква ако ми беше насинила крака така... :o

billytalent
01-15-2010, 22:07
На твое място щях да я размажа :?

SmilezZz
01-16-2010, 06:54
Крем "Здраве" или попитай в някоя аптека подобно лекарство

enjoyth3lif3
01-16-2010, 07:20
Аз мисля че трябва да се мажеш с някакъв крем за да се разнесе кръвта която е под кожата! :-)
Горката ти :(

titinkaa
01-16-2010, 08:16
На твое място щях да я размажа :?

+1 8)

darka1
01-16-2010, 08:18
Имах ужасни пъпки ... червени и гнойни и след 3 намазвания със Здраве ми мина .. пробвай с този крем .. много помага и не е скъп ... а относно тая кучка - просто явно момичето е доста глупаво ... жалко за нея и жалко, че си пострадала така ... мисля, че не е сериозно и ще се оправиш бързо ... успех :-) :)

DevilWish
01-16-2010, 08:45
И аз мисля, че не е чак толкова сериозно.Надявам се бързо да ти мине.Но го мажи с някакъв крем, най-добре се посъветвай с аптекар, но ако те пита как се е получило измисли нещо, защото ако кажеш истината за играта, ще те гледа ей така - :shock: .А на онова момиче трябва да си й го върнеш според мен ;)

TeenSpirit
01-16-2010, 09:24
Бедрата ти са по-слаби от ръката ми?! :-o

Според мен това е ръката ти, която изглежда така, след като си играла волейбол...

TheNewReligion
01-16-2010, 09:37
Като знаеш, че не те харесва, защо седна до нея? А след това защо не се премести? Тя, че се е държала като 3-годишна, да, ама и ти не си останала по-назад. Ще мине от самосебе си.

DqVoLsKoJeLaNiE
01-16-2010, 09:49
Ем, това не е сериозно, просто кръвоизливчета,но не ми е ясно как е станало това, това чудо да не е Скалата в женски вариант? Все пак, пробвай следното: навлажни кърпа с топла вода или чай от лайка, после подсуши и намажи с крем здраве.
А както казаха преди мен, трябвало е просто да се преместиш.

December
01-16-2010, 09:55
TheNewReligion знам,че и аз се държах детински.Сега малко съжелявам но...по-добре да не се занивам с тая повече защото тя само търси с кой да се заяде.Но ако във вторник когато пак имаме физическо се стигне до тая тъпа игра "нервички" може и да й вдингна някой скандал.Зависи колко са ми "нервичките" :lol:

Снощи го намараз с крем здраве и има някакъв резултат.Мисля,че то седмица ще ми мине

TeenSpirit това наистина са ми краката,просто съм слаба (:

Странно как модераторите на са променили заглавието на темата,но аз ще го направя.

Neopitom3na
01-16-2010, 12:05
:shock:

TeenSpirit
01-16-2010, 12:31
Ами ясно тогава... оная може и да не е удряла кой знае колко силно... ама ти си само кожа и кости, нормално ефекта да е такъв.

И все пак като гледам снимката ми е трудно да повярвам, че е крак.

CraZyTyY
01-16-2010, 13:23
а бе на мен окото ми е синьо.. ти за крака се оплакваш.. спокойно.. :lol:

Sigrina
01-16-2010, 20:19
Мани го тоя крем здраве. той е за кожни раздразнения, а в случая твоето е под кожата.
Отиди и си купи от аптеката лиотон 1000 гел, или някъкъв друг гел с хепарин и се мажи два пъти на ден. Успех :)
П.С. А на оная й счупи ръцете!

brokeninside13
01-16-2010, 20:55
:shock: :shock: :shock: :shock: Баси тъпата крава :o

kyklichka01
01-18-2010, 19:47
боже...ако на мене няква от тоя сорт "КУЧКИ" ми направи нещо такова няма да остане жива.. :x
пробвай наистина с крем Здраве-помага за много неща но може да отидеш и на лекар за по-очна информация :wink: