View Full Version : Малко помощ за "първия път"
Здравейте,от 2 месеца си имам сериозно гадже.Мисля че тя иска да правем секс,както и аз,но аз незнам как да постъпя(къде да я закарам,как да и намекна и т.н).Дайте предложения.
cookie_master
01-16-2010, 06:33
закарай я у храсталаците и й казваш:сваляй гащите
иначе сериозно питам де,без лигости ако може !!!
Ами у вас нямаш ли възможност да сте самички..?! :-o
Кирилицата е задължителна!
Punisherrr
DjPiRgOs
01-16-2010, 08:56
У вас и заключи вратата а после знаеш какво следва
Здравейте,от 2 месеца си имам сериозно гадже.Мисля че тя иска да правем секс,както и аз,но аз незнам как да постъпя(къде да я закарам,как да и намекна и т.н).Дайте предложения.
Най-лесния начин .... ГОВОРИ С МОМИЧЕТО
SmilezZz
01-16-2010, 09:18
Наистина говори с момичето..И ако е съгласна - може у вас /ако сте самички/
Иначе как разбра,че имаш "сериозно" гадже при условие,че излизате от 2 месеца :-o :-o :-o
На колко години си ? Не мисля, че трябва да говори с нея (директно), аз нагласени работи не обичам лично. Заведи я някъде където да сте си самички и да има легло да речем и може да и намекнеш, ама не каруцарската, ами така по елегантно и закрито, ако и тя го желае ще си проличи. Как да разбереш ? Ами целувате се, натискате се, подпипваш тук там и като дойде времето да пипаш където трябва и тя не те спре сичко е ок.
eveto_xx
01-16-2010, 09:47
Закарай я някъде, където е тъмно и няма хора :D . Ако се дърпа , поговорете :D
А ако не иска да говори, с лопатата..... :smt021 8-)
Иначе точно сега наште ги няма и ще се върнат след 8 дни и мога да я закарам у нас,но казвате да поговоря с нея,но незнам как точно да започна разговора иначе съм сигурен,че ако потрагне разговора тя ще е 100% навита за у нас.
krem4et0
01-16-2010, 15:42
Някои неща не е необходимо да се "говорят". Ако знае, че си сам и ти идва на гости - не е случайно.
Отпуснете се с филм, музика, хапване (леко) и просто я целуни, докосни я, погали крака й, притисни я към себе си. Ако откликне - действайте.
По мое време беше вървежна репликата "Ела у дома на кафе с райбер".
извикай я у вас "да ти види новите рибки" 8-)
мен веднъж една така ме беше извикала, но "слуайно" се оказа, че всички бушони в тях бяха изгърмели, пък то рибки на тъмно няма как да се гледат и....
иначе имаше някакъв аквариум поне де 8-)
П.П. пък ти ако нямаш рибки, ще й предложиш да й покажеш твойта "рибка", и така :D
Konstantin0000
01-17-2010, 01:02
Нищо недай да говориш. Идете у вас, пийте по едно кафе, излегнете се на леглото ( без да гледаш телевизия :D ) Целуваш я страстно, натискате се, пускаш и ръце..... Ако се дръпне тогава я питай дали не мисли, че е нормално да го направите и така започва един разговор, патката ти спада и всичко отива подяволи, но поне ще знаеш дали иска или не. :(
playboyche
01-17-2010, 09:50
Иначе точно сега наште ги няма и ще се върнат след 8 дни и мога да я закарам у нас,но казвате да поговоря с нея,но незнам как точно да започна разговора иначе съм сигурен,че ако потрагне разговора тя ще е 100% навита за у нас.
виж пич и при мен беше така първия път докато не се намери един пичага да ми обясни звъниш им казваш им миличко искаш ли да наминеш към нас ?? следователно чакаш отговор ДА ... което те надявай се да каже и идва у вас примерно пускаш и некфо филмче на компа но да е комедийка някфа не некфи романтики много от момчетата грешат че пускат романтика 90% от момичетата не обичат такива филми а комедий сички обичат :D и към средата на филма почваш да я целуваш ако и тя почне супер целуваш я около 2 ,3 мин но не ги брой тъпо е 8-) и после пускаш 2 палави пръсчета и ако не се дръпне и ти позволи и ако ви е за първи път след 10 мин целуване примерно я питай леко и нежно с шептене "искаш ли да го направим" иии ако каже да или замълчи действай П.П. момичетата мн обичат да ги ближеш по коремчето е поне повечето или по ушите мойто гадже изтръпва при това :D :D аа ... и да знаеш бъди спонтанен не го бързай прави си кефа ако на теб ти е гот и на нея ще им е супер :grin: :grin:
Братле , според мен първия път всички много го възхваляват , това е нещо което го правиш за първи път и искаш да го направиш както трябва , 100% си имал и други такива неща в живота .. И въпреки това което ти казах , все пак да питаш как да го направиш първия път , е все едно всеки да ти разкаже как е минал неговия или как е искал да мине под формата на съвет... направи го както го чувстваш ...
Моя първи път беше дълъг изморителен и без да свърша...
Не си мисли 100% че ще е най якото ти преживяване , за да не се разочарваш ... с времето става по яко ..
Нищо недай да говориш. Идете у вас, пийте по едно кафе, излегнете се на леглото ( без да гледаш телевизия :D ) Целуваш я страстно, натискате се, пускаш и ръце..... Ако се дръпне тогава я питай дали не мисли, че е нормално да го направите и така започва един разговор, патката ти спада и всичко отива подяволи, но поне ще знаеш дали иска или не. :(
малко селско изказване,но това е начина
XTREMEFREERIDE
01-17-2010, 17:07
Здравейте,от 2 месеца си имам сериозно гадже.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе,отведи я у вас и просто започни.Ако не ти каже да спреш,значи наистина иска.
Казваш и Шта чукам и няма 6-5 щом те желая ставам злодей ;]
ifilinnchica
01-23-2010, 16:20
закарай я у храсталаците и й казваш:сваляй гащите
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prettyboy
01-24-2010, 01:19
хахаха вече 1000 теми "как да й/му предложа да правим секс", абе питаш я: гледам котенцето ти е гладно, да му дам един салам а ?
А за авторката на предишния коментар, жалко че не е от моя град :P
BUBBLEGUM4o
01-24-2010, 09:34
хахаха вече 1000 теми "как да й/му предложа да правим секс", абе питаш я: гледам котенцето ти е гладно, да му дам един салам а ?
А за авторката на предишния коментар, жалко че не е от моя град :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: