Влез

View Full Version : психолог

vesinka899
01-16-2010, 09:52
откакто почина дядо ми ме гони някакъв страх да не се случи нещо лошо със семейството ми.Верер като стане тъмно и всички заспят и аз лежа в леглото си спомням как го пограбахме,спомням си какар човек беше и колко много ни обичаше.Никога няма да забравя тази ужасна вечер,в която го намерихме починал.Само се моля нищо лошо да не се случи на семейството ми.Баба ми живее вече унас,откакто дядо почина и много ме е страх да не стане нещо.Вечер ставам да проверя дали диша.Другите ми баба и дядо живеят в друга къща,но също се притеснявам за тях.
Нормално ли е да съм толкова стресирана.Майка ми има приятелка психоложка,която й беше казала ако имам проблеми да отида при нея.Дали да се възползвам и до колко може една непозната да ти помогне да намалиш болката от загубата

titinkaa
01-16-2010, 13:03
Нормално е да си стресирана и аз преди 3г. бях така когато баба ми почина трудно го изживях вечер не можех да заспа спокойно,и до ден днещен си спомням за нея,но вече всичко си е по старо му спа нормално и т.н.,иначе иди на психоложката и аз бях ходила и си излях душата,и малко ми олекна,а като си притеснена пий хапче на д-р Тошков - Невролаксин,така се казват хапчетата,изцяло са на билкова основа няма да ти навредят дори ако всеки дне пиеш по 1 :) все пак всичко е билки а не химия

vesinka899
01-16-2010, 13:54
благодаря

ivcheto0o
01-16-2010, 14:06
преди две години ,когао по4ина баба ми (тя ми беше наи-близкия 4овек) го прежовях много трудно,не съм ходила на психолог,но определено мисля 4е може да ти помогне и наи ве4е времето :)

danibebi
01-16-2010, 14:47
По-добре ходи на психолог :( :(