View Full Version : я кажете за мама и тати и за нас
playboyche
01-17-2010, 15:56
нека да се позабавляваме хайде всеки да разкаже .... най интересната си случка дали той е хващал техните и дали те него независимо момче или момиче хмм така явно първи съм аз :D :D значи наще на са ме хващали да чеша тюлена или да прая секс но аз тях даа :shock: :shock: направо бях изумен 8-) аз отивам в кухнята а те бащами седнал и майками в/у него малее направо може би стоях около 30 сек ЩОКИРАН :shock: :shock: :shock: не вярвах на очите си МАЙКАМИ И БАЩАМИ ПРАВЯТ СЕКС -- та това е невъзможно ... :? :? :grin: :grin: ноо няма нищо ... аа втория път беше когато аз бях при тех в спалнята щот те са на булсат а при мен е кабеларката и при мен нещо нямаше сигнал и аз там да гледам един филм и аз съм заспал и те си мислят че ме няма явно и по едно време се будя и аз съм до тях гледах ги около 40 мин без да ме забележат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: но чесно да призная бащами е като ..... просто нямам думи гледката беше ... айде първия случай бях малък но това се случи преди 3 ,4 месеца 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: вие сте на ход ;) :D :D :D
HRaBr0TyYKeBaPcHe
01-17-2010, 16:43
Веднъж видях майка ми и дядо ми да го праят :shock: :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :wink:
иууу.не съм го хаващала и се надявам да не ми се случи никога.
playboyche
01-17-2010, 16:52
Веднъж видях майка ми и дядо ми да го праят :shock: :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :wink:
ДЯДО ТИ ?? ТЯ НЕ МУ ЛИ Е ДЪЩЕРЯ ИЛИ е бил другия ти дядо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
HRaBr0TyYKeBaPcHe
01-17-2010, 17:21
Др ест. :lol: :lol: :lol: Праеше му сфирки :shock: :shock:
Xrisenceto
01-17-2010, 18:05
ДЯДО ТИ ?? ТЯ НЕ МУ ЛИ Е ДЪЩЕРЯ ИЛИ е бил другия ти дядо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:lol:
има такива теми,а и ти се поспри малко!
Harum_Scarum
01-17-2010, 18:56
и аз съм до тях гледах ги около 40 мин без да ме забележат
Копеле,ти си изратен! :::
и аз съм до тях гледах ги около 40 мин без да ме забележат
Копеле,ти си изратен! :::
и то ужасно много :?
Neftochimic
01-17-2010, 21:03
мдам, не е лесно да си кретен :( 8-)
krem4et0
01-17-2010, 21:14
Ориентирай се към тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=276447