PDA

View Full Version : Въпросчета ..



Slaki64etyy
01-17-2010, 15:16
при мене не е нещо конкретно,но искам да разбера как можеш да привлечеш вниманието на момче,което харесваш?И как мога да разбра дали той изпитв чуства към мен?Вярно ли е това,че ако момче разбере,че си падаш по него започва да те отбягва или нещо такова?Имах един случай такъв,който много трудно преживях.Момчето,което харесвах като разбра че го харесвам започна да страни от мен,слад това се скрахме и не си говорихме няколко месеца и през това време продължавах да го харесвам .. сега уж сме си приятели,но тези въпроси в началото са,защото не искам да повтарям грешката си,за която после много съжалявах ..

знам,че е доста скучна темичка,но ми е интересно да чуя различни съвети! Благодаря ! :)

Lashes
01-17-2010, 15:30
Първо всичко си е до човек, така че трудно е да се каже нещо конкретно. Но все пак ще се опитам да ти помогна с каквото мога.
Как може да привлечем вниманието на едно момче? - Лично аз се оставям на "течението". Говоря си с него на някакви общи теми. В разговорите е всичко, не е нужно да се правиш на нещо по-различно. Просто трябва да бъдеш себе си.
Как да разбереш дали той има чувства към теб? - Това е малко по-специфично, но по принцип, ако има някакви чувства (симпатична си му или те харесва) то си проличава от самото му държание. Аз понякога подхождам така: уж на майтап го питам кой харесва и такива неща. Деликатно задавам тези въпроси уж в кръга на шега. Много често от тези "майтапи" стават сериозни неща.
Вярно ли е това,че ако момче разбере,че си падаш по него започва да те отбягва или нещо такова? - Зависи от момчето. Аз никога не тръгвам да си изливам чувствата без да съм сигурна, че и той не е безразличен към мен. По-добре и ти така да действаш, за да няма после кофти ситуации.

Общо взето това е. Надявам се, че до някаква степен тези неща ще ти помогнат. Успех :)

ivcheto0o
01-17-2010, 16:07
при мене не е нещо конкретно,но искам да разбера как можеш да привлечеш вниманието на момче,което харесваш?-Зависи от мом4ето.
И как мога да разбра дали той изпитв чуства към мен?-Държанието,погледа...Вярно ли е това,че ако момче разбере,че си падаш по него започва да те отбягва или нещо такова?-Не е само за мом4етата.Нормално е ако не изпитва същите 4уства да те отбягва,можеби от страх или не иска да те нарани и аз нзИмах един случай такъв,който много трудно преживях.Момчето,което харесвах като разбра че го харесвам започна да страни от мен,слад това се скрахме и не си говорихме няколко месеца и през това време продължавах да го харесвам .. сега уж сме си приятели,но тези въпроси в началото са,защото не искам да повтарям грешката си,за която после много съжалявах ..

знам,че е доста скучна темичка,но ми е интересно да чуя различни съвети! Благодаря ! :)

Neftochimic
01-17-2010, 17:53
с мерак и малко въображение 8-)

Gabserty
01-17-2010, 18:26
mi taka e ot li4en opit shte kaja 4e naistina mom4eto po4va da strani ako razbere 4e go xaresvash...

Kukumqvka
01-17-2010, 18:34
Тази тема не е ли дъвкана и предъвквана?
8-)
Според мен всичко зависи от момчето.

MaLkaTa_LaDy
01-17-2010, 18:52
Как можеш да привлечеш вниманието на момче,което харесваш?
Не се опитвай да му привлечеш вниманието, защото вероятността да изглеждаш глупаво е много голяма. Просто отиди и го заговори. Може да е за най-тъпата тема. А дори и по-добре, но направи първата крачка. Нека той да разбере, че не се притесвянаш.

И как мога да разбра дали той изпитва чуства към мен?
Малко по-малко можете да си станете по-близки. Така като го усетиш по-близо и можеш да опипаш почвата как е. Кажи нещо на шега, за да видиш реакцията му. Намекни му някои неща. Стъпка по стъпка, бавно и сигурно към успеха. Накрая сама ще го почувстваш, ще си проличи. Само не трябва да се стесняваш.

Вярно ли е това,че ако момче разбере,че си падаш по него започва да те отбягва или нещо такова?
Вероятно, ако той няма някакви симпатии към теб, ще направи точно това. Както и аз. Ако един човек не ми е приятен, да си заминава. Ако ми е приятен, евентуално [много трудно], но може да му позволя да ме опознае истински.