View Full Version : 16. рожден ден
great_mari
01-17-2010, 15:29
Здравейте!Искам идеи за празнуване на 16 ми РД в Пловдив като изключим възможностите вкъщи и в Адмирал :?
Мерси предварително :)
HRaBr0TyYKeBaPcHe
01-17-2010, 16:03
На вила примерно. :) А може и на улицата по постно :wink: :wink:
gree_girl
01-17-2010, 19:37
Боулинг ?
Вие в Пловдив само "Адмирал" ли имате :D 8-) :D 8-) :D 8-)
great_mari
01-18-2010, 11:09
Тоя адмирал е пълна дупка,има хубави заведения,НО как смяташ че там ще пуснат някви 16 годишни пикльовци :-o :?
боулинг,картинг,пейнтбол отпадат като варианти - не ме устройват :)
Grassh0pper
01-18-2010, 12:55
Сега на 24ти го имам и аз същият проблем... лично аз съм се замислил да си е в нас.. ще си накупя алкохол , някакви мезета ала бала , и то като си има музика и приятна компания какво повече ти трябва ? :) 8)
great_mari
01-19-2010, 11:53
Сега на 24ти го имам и аз същият проблем... лично аз съм се замислил да си е в нас.. ще си накупя алкохол , някакви мезета ала бала , и то като си има музика и приятна компания какво повече ти трябва ? :) 8)
1.в нас мястото е адски малко и 100% ще се изпотроши нещо и после наще ще ме метнат през терасата 8-)
2.не ми се занимава да приготвям после да чистя след купона.. дълга и широка :?
Боулинг ?
+моя 16ти го правих точно на боулинг ееех отдавна беше :razz:
Аз моя го правих на заведение, резервирах там за 10 човека 11 ли колко бяха, нищо не казаха. Дойдохме, гуляхме, пихме и се веселихме това е най-добре - потърси заведение където ще ви пуснат, ако пиете алкохол го вземи впредвид(кво ли питам и аз... :D ).
Unendlich
01-19-2010, 15:40
Слагайте 2-3 одеала на някоя полянка, ядИнИЕ и ПийНИЕ, няк'ва музката (каквато харесвате), доза добро настроние и купончето ще е лудо ;р :grin:
Тоя адмирал е пълна дупка,има хубави заведения,НО как смяташ че там ще пуснат някви 16 годишни пикльовци :-o :?
боулинг,картинг,пейнтбол отпадат като варианти - не ме устройват :)
така за Пловдив-Мохито ще пуснат,Бали е много яко,Планет,Ескада,Каскада,Б ерьозка..абе супер много са и навсякъде ще пуснат.ако искаш някоя идея,пиши ми на лично :)
CrAzYanDlaZy
01-20-2010, 08:00
аз пък ще ти кажа, че е не е важно мястото, а хората, с които си :)