Влез

View Full Version : Живот с 1 тестис

BriNGeR
01-17-2010, 20:32
Незнам тука ли да питам или друг раздел.. но просто от любопитство какви са предимствата и недостатъците на момче с 1 тестис? :-о

Т. 7
Moderated by kalpazanka

Bukmop
01-17-2010, 20:37
Незнам тука ли да питам или друг раздел.. но просто от любопитство какви са предимствата и недостатъците на момче с 1 тестис? :-о

Предимства : НЯМА
Недостатъци : Липсва 1 тестис

Извод : На колко години си и защо сам не стигна до тези отговори по горе ....

Може би ще има по малко сперматозоиди демек по малък шанс да има деца ... :?

Bixel
01-17-2010, 21:26
предимства: ше има повече място в гащите
недостатъци: доста, но най-вече занижена полова мощ ;<

kalpazanka
01-18-2010, 05:52
предимства: ше има повече място в гащите
недостатъци: доста, но най-вече занижена полова мощ ;<
Обоснови се, преди да го уплашиш! ;)

draid
01-18-2010, 18:17
Ми към предимствата може да добавите, че ако янкой те изрита има на 50% по малък шанс да те уцели в ташаците. Иначе, недостатъци, не са някакви фрапантни че да ти попречат на половия живот или на това да имаш деца, просто трябва повече да си пазиш оставащия.

playboyche
01-18-2010, 18:22
пич има над 40 такива теми и стига с тез един тестис ба*ти ... ти според теб кфи предимства има а? прайш секс и събличапш се и казваш аам скъпа забравих да ти кажа аз съм с 1 таш*к ... според теб ще се осмелиш ли да правиш секс ?? ако бях аз категорично НЕЕЕ щот това е един ташак сеедно жената да ти каже спх пич ш праим секс ама да знайш аз нямам п**ка ?????

t0d1t0
01-18-2010, 18:33
предимства - едва ли ще има
недостатъци - зависи от половинката

draid
01-18-2010, 22:39
Много ми е интеерсно за какво говорите само глупости. Това не са коментари на зрели хора, може момчето да има споменатия проблем и да се притеснява. Дали някое момиче ще откаже да прави секс с момчето което харесва и обича щото видишли има един тестис ? (Нека момичетата да се изкажат п овъпроса) И какво го сравнявате с гърдите на жената и тем подобни глупости...

Ke6o
01-19-2010, 15:26
Ми към предимствата може да добавите, че ако янкой те изрита има на 50% по малък шанс да те уцели в ташаците.
...
...

:lol: :lol: :lol: :razz:

revolver
01-19-2010, 15:27
Предимства,освен повече място в гащите,както спомена колегата,няма .

Недостатъци: Намаляване на мъжките хормони,което може да доведе до неблагоприятни промени в настроението и тялото,ЩЕ ИМАШ САМО ЕДИН ТЕСТИС !

vaseto0o
01-19-2010, 16:57
Ланс Армстронг има 1 тестис 8) След рака на тестесите стана безплоден и спечели 7 пъти тур дьо Франс давай мой ти можеш и повече :o

bqsna_teenagerka
01-21-2010, 10:37
Предимства... пенисът..ще изпъква повече :lol:
Недостатъци-ще изхвърляш по-малко сперма. :?

krem4et0
01-22-2010, 11:38
playboyche, не е равносилно на това, а е равносилно да кажа - имам 1 яйчник - махнат ми е, не функционира. Огромната част от органите в човешкото тяло са по двойки. Защо? Защото ако единият не функционира, другият да го замести и най-вече да компенсира. Това, че има 1 тестис не значи автоматично по-малко сперма, по-малко тестостерон, по-малко възможности за деца и прочие. Двойният орган може да компенсира, а не само да замества.

http://www.bg-mamma.com/articles/full/463

BriNGeR
02-08-2010, 11:59
Много ми е интеерсно за какво говорите само глупости. Това не са коментари на зрели хора, може момчето да има споменатия проблем и да се притеснява. Дали някое момиче ще откаже да прави секс с момчето което харесва и обича щото видишли има един тестис ? (Нека момичетата да се изкажат п овъпроса) И какво го сравнявате с гърдите на жената и тем подобни глупости...

Мда имам го този проблем от малък.. на 5 години като бях ми правиха операция да "ми я върнат", защото била някъде в мен О.о операциата мина успешно, но след време (не е повече от година) отново "изчезна" и 12 години вече съм с 1 тестис :oops:

Emilen
02-08-2010, 12:38
Не се притеснявай, проблемът е по-скоро козметичен, отколкото функционален. Поне на мен не ми е известно да има каквито и да било разлики във функционирането. Между другото, сигурен ли си, че не е останал горе? Тестисите по рождение са горе, а по-късно се спускат. Чест проблем е това да останат и се решава оперативно. Явно при теб е дошло до повторен проблем. Със специалист консултирали ли сте се, за да каже защо и как?

BriNGeR
02-08-2010, 13:25
Ми незнам.. честно да кажа.. когато съм бил малак и "изчезна" пак баща ми е говорил с докторите и т.н.

Emilen
02-08-2010, 13:50
Не е зле да се захванеш лично и да отидеш, за да се види какъв е проблемът. Вероятно на твоята възраст това силно те комплексира и най-доброто решение е да получиш точна информация от специалист.

BriNGeR
02-08-2010, 14:17
Не е зле да се захванеш лично и да отидеш, за да се види какъв е проблемът. Вероятно на твоята възраст това силно те комплексира и най-доброто решение е да получиш точна информация от специалист.

Напротив :) не ме депресира да си кажа честно не ми пука и особено много, но питам защото не съм много наясно това е 8)

Emilen
02-08-2010, 14:28
По принцип с нищо няма да се различава при теб и при другите. Но пак не е зле да отидеш, за да се види къде е. Не може просто да изчезне.

valko88
02-08-2010, 16:14
Предимствата на човек с един тестис е че децата, които са от него са от мъжки пол... това е научно доказано!

Emilen
02-08-2010, 16:26
Мисля че пишещият има ДВА, но единият не се е спуснал в торбичката.

Off/ Това акого чуят разни вманиачени на тема мъжки отрочета нации, вероятно ще въведат отстраняване на единия тестис като задължение по закон...

onqtam
02-08-2010, 17:08
предимства...? място за паркиране с надпис ИНВАЛИДИ ???

Emilen
02-08-2010, 17:58
Тц! Понеже има компенсиращ орган, това място не може да се заеме. А и в какво е "инвалидността"? Няма нарушение на функциите. Спестете сарказма.

BriNGeR
02-08-2010, 19:51
предимства...? място за паркиране с надпис ИНВАЛИДИ ???

Много ги обичам такива като тебе.. питам дали има предимства и какви са недостатъците, ЗАЩОТО КАКТО споменах по-горе не съм наясно с нещата и затова питам.

snake223071
02-08-2010, 20:52
аве вие като толко знаете що не си махнете 1 да видите дали е по яко :o

FunkyBoy
02-09-2010, 22:36

Предимства : НЯМА
Недостатъци : Липсва 1 тестис

Извод : На колко години си и защо сам не стигна до тези отговори по горе ....

Може би ще има по малко сперматозоиди демек по малък шанс да има деца ... :?

+1

Force_bladeR
02-09-2010, 22:53
предимства: ще те боли с път по-малко когато те ударят на това място :lol:

kremen4eto
02-10-2010, 08:31
Животът с един тестис ще е същият и като животът с два ... освен ако не попаднеш на някоя лигла дето да каже 'ти имаш един ... аз с тебе секс няа да правя' ... нали, образно казано :)

AnzaRe
02-10-2010, 09:24
Бъди мъж отрежи и другия.Както казват "ташаците са мъжко бреме" :D :D :razz: :lol:

Emilen
02-10-2010, 09:47
Мислите ли, че здравословните проблеми са повод за саркастични подмятания? Момичета, имате ли си представа какво е извънматочна бременност, например? Да ви обясня-една от причините, поради които се отстранява маточна тръба (и яйчник, евентуално). Никой не е застрахован от такова нещо. Дори привидно елементарна инфекция може да предизвиква удебеление, което да не пропусне оплодената яйцеклетка. Особено важи за тези, които ходят с разголени кръстове по цяла година. Както и за лекувалите инфекции. Сега си помислете колко ще ви е смешно, ако (не дай, Боже) вие изпаднете в такава ситуация. Само да ви кажа, че операцията включва разпорване на корема напречно от край до край и после се вижда. Е, смешно ли е?

TykaSePisheNick
06-04-2010, 19:35
Правили са ми операция от такова..Като съм бил малък си е останал в корема и не е слязъл..И след операцията беше доста по-малък от другия..Но пък сега, като гледам даже го минава по размери 8-)

babatigosho
06-04-2010, 19:39
Ланс Армстронг има 1 тестис 8) След рака на тестесите стана безплоден и спечели 7 пъти тур дьо Франс давай мой ти можеш и повече :o

е не ве тва отговора точно в десетката :D

babatigosho
06-04-2010, 21:01
сори за double-post, но сега намерих нещо точно по темата:

"Плува си мъж в морето. Уморил се. Гледа някаква шамандура плува във водата и се хванал за нея да си почине. Изведнъж нещо го хванало за топките и се чул глас:
- Плюс 2 или минус 2?
"Тва пък какво е? Температура ли, какво ли?... Колкото повече, толкова по-добре" - помислил си човекът и отговорил:
- Плюс 2.
Топките му били пуснати веднага, дошли му сили и успял да доплува до брега. Излиза от водата и гледа - топките му станали четири. Помислил малко и решил, че ще влезе пак, този път ще каже минус 2 и всичко ще е наред.
Влезнал бързо във водата и с плуване се връща до шамандурата, хваща се, пак усеща как нещо го хваща за топките, отново се чува гласа:
- Плюс 4 или минус 4?"