View Full Version : Не знам как да му го кажа
samaramorgan
01-18-2010, 18:28
еми седни и му кажи така така не искам да ти прая по тази и тази причина и тфа е !! аз как казах на моя че свирки не прая ? :D
направи му я и после му дай страстна целувка
а пък и може преди или след това да му кажеш за този проблем в очите
Не ми е удобно да му кажа смърди ти...
Konstantin0000
01-18-2010, 18:31
Ей, това лошата хигиена е доста лощо нещо.... Директно няма да можеш да му кажеш, но ако бях на теб, щях да намеря някъква тема в нета подобна на тази, която си пуснала и да го помоля да прочете, като измисля някакъв пердлог и бих се надявал да прочета, че ПИШКАТА СЕ МИЕ РЕДОВНО :-x
Wikzinka
01-18-2010, 18:33
е ти няма да му кажеш СМЪРДИ ТИ ами ще го помолиш да не ходи до тоалетната преди да му правиш свирка и ще му обясниш , че ти е неприятна миризмата.....
Konstantin0000
01-18-2010, 18:35
е ти няма да му кажеш СМЪРДИ ТИ ами ще го помолиш да не ходи до тоалетната преди да му правиш свирка и ще му обясниш , че ти е неприятна миризмата.....
Тя миризмата не идва от това че се е изпикал, а от това че не го е мил поне от вчера :x
Преди да дойде в нас се къпе,но след това като дойде в нас и ходи да пика после не си го мие или си го мие,но не го измива хубаво,а само колкото да мине номера и пак си смърди ужасно е :-&
kalpazanka
01-18-2010, 18:48
Купи интимен душ гел с приятен аромат и му намекни, че ще ти е приятно да си вземате душ заедно.
Konstantin0000
01-18-2010, 18:51
Е това че се къпе в тях.... знаеш ли го какво праи под душа, може изобщо да не сапунисва пишката със съпун... :?
Кажи му, че не ти е приятно след като е ходил до тоалетна да му правиш свирки.. и след като му кажеш, му кажи, че ако иска свирка, не трябва да е пишкал..
кажи му да държи малко повече на личната си хигиена.. не само заради теб но и за него.. също така можеш да му кажеш че и на него няма да му е приятно от подобни миризми от твоя страна :-D
Не мога да събера смелост да му кажа,не искам да му стане гадно или да го обидя :(
Konstantin0000
01-18-2010, 19:00
Не мога да събера смелост да му кажа,не искам да му стане гадно или да го обидя :(
Тогава не му прави свирки, все някога ще се сети :?
амии аз мисля че е по - добре веднъж да му кажеш това от колкото всеки път да си разваляте удоволствието
kalpazanka
01-18-2010, 19:02
Тактично, моме, тактично. Ако не вдява от намек, мини на натвърд!
Направете си мини разпускащо ритуалче- вземайте си душ двамцата.
аз не съм му правила от няколко месеца,а той винаги иска и аз като ми каже му викам еми аз не мога незнам си кво и той ми вика да бе можеш много добре,ама не искаш...
Konstantin0000
01-18-2010, 19:17
аз не съм му правила от няколко месеца,а той винаги иска и аз като ми каже му викам еми аз не мога незнам си кво и той ми вика да бе можеш много добре,ама не искаш...
дай ми скайпа му ако има такъв, няма да се усети че си пускала такава тема тук и ще му дам един бърз съвет. Пък ти ще почерпиш една бира 8)
A_Loving_Girl
01-18-2010, 19:25
Тези хора нямат ли хигиенни навици....
gia_sena_mono
01-18-2010, 19:26
Кажи му и толкова.Когато дойде момента не мисли за нищо просто кажи,че искаш да му доставяш удоволствие,но не ти е приятна тази миризма.
Успех! ;)
дай ми скайпа му ако има такъв, няма да се усети че си пускала такава тема тук и ще му дам един бърз съвет. Пък ти ще почерпиш една бира 8)
е как така ще му дадеш съвет като не се познавате,кво ше му кажеш ''здрасти не се познаваме,ама искам да те посъветвам да си миеш пишката'' Very Happy
Konstantin0000
01-18-2010, 19:29
Ще измисля нещо от сорта на
"Моля всички момчета да си мият пишките.
Изпратете това на всички ваши абонати"
хаха а ? 8)
П.П. Имах едно гадже... всичко точно, къпеше се, поддържаше се, обаче не се пръскаше с парфюм под мишниците а по дрехите и то дори да си излязъл от банята преди 2 часа пак има една такава миризма, та и казах директно, че парфюма се ползва и за други цели, освен пръскане по дрехите, малко се обиди, но и мина в крайна сметка.
Konstantin0000
01-18-2010, 19:35
Изтрии си поста... трябваше на лично съобщение.. :?
Много внимавай как ще му го кажеш, щото мъжете тая тема и изобщо по повод секса ако кажеш нещо различно от ''страшен си, побъркваш ме, най-добрия ебач от всички си'' много вътрешно го вземат. Ама му го кажи, не прави моята грешка да скъсам с гадже заради това ;)
eveto_xx
01-19-2010, 19:46
Ааа, да го духа. Щом сам не се е сетил до сега, значи не си заслужава да се притесняваш. Аз бих го зарязала на твое място. Нагъл тип.
тцтцтц ти остай ще и фмирише и дудата :lol: :lol: :lol: :lol: стига е как може да има толкова гнусни хора е ... деба и хигиената аз ..
pisenceooo
01-19-2010, 21:38
най добре ще е така,ако държи на теб ще те разбере.
WhiteOneBG
01-19-2010, 22:34
ПИШКАТА СЕ МИЕ РЕДОВНО :-x
+1
След всяко "уриниране" ( :D:D ) си го мия.
Не разбирам какво толкова ще стане ако не му кажеш хем иска свирки хем не си го мие :-o няма как да стане. Кажи му виж сега наистина държа на личната хигиена и понякогато ти правя свирки има неприятна меризма. После му кажи, че го обичаш :D И замажи положението а той ще запомни главната идея и ще се мие редовно и доста добре ! Или помоли някой/я твоя/й приятел/ка да му поднесе по накъкъв начин всичко това, но по - добре ти би му се набило повече в главицата ако го чуе от теб ;п
SmilezZz
01-23-2010, 10:17
Eми обясни му по някакъв начин /ама не директно да му кажеш,че му СМЪРДИ,а по заобиколен начин /..По-добре да кажеш - отколкото да ти стане лошо от миризмата..
аре сега пък му миришел, споко и на тебе ти смърди путката ама той човека сигурно те лиже
любовта иска жертви - не е смао поговорка 8-)
вече ако не си го мие 2 дена може и да намирисва, ама за един ден хуя си е като планинска свежест, нещо което не може д асе каже за путката - след един час вече е като рибарница 8-)
ifilinnchica
01-23-2010, 14:17
След като не ти е приятно просто не го прави
Купи интимен душ гел с приятен аромат и му намекни, че ще ти е приятно да си вземате душ заедно.
това е идея между другото .. добър заобиколен начин е ..
и все пак казваш, че се къпе преди да дойде .. а ти сигурна ли си в това, защото ми е малко странно да се къпе и само от едното пикане да мирише толкова .. все пак пикае от една мааалка дупчица .. :lol: :lol: Знам ли поговори с него .. ще му стане кофти, но явно нямаш друг избор .. :-o
Плясни му 1 шамар и го вкарай в банята с шутове 8-)
gret4ety
01-23-2010, 21:03
"Измий си куро че миришеш бе прасе"
душ за двама ;) само гледай да е с хубав душ-гел защото ако е някакъв гаден сапун после има вероятност да ти горчи 8-)
sexyisfunny
01-24-2010, 13:45
аре сега пък му миришел, споко и на тебе ти смърди п****та ама той човека сигурно те лиже
любовта иска жертви - не е смао поговорка 8-)
вече ако не си го мие 2 дена може и да намирисва, ама за един ден хуя си е като планинска свежест, нещо което не може д асе каже за п****та - след един час вече е като рибарница 8-)
ако натвоята приятелка е така супер но не е така на всички аз се мия сутрин и до другата сутрин сам свежа ест ако усетя нещо ще се измия
"Измий си куро че миришеш бе прасе"
++ :razz: :razz:
ах тва е гадно... аз даже преди чикия си го мия ;X
natity91
01-24-2010, 23:05
Плясни му 1 шамар и го вкарай в банята с шутове 8-)
:lol: :lol: :lol:
prettyboy
01-24-2010, 23:27
хаха къф е тоя ма..ал дет си го намерила, бахти изрода.
какво стана? каза ли му или още си му мирише?
gergan4etooooo
01-25-2010, 15:46
:razz: горката.. :lol:
Dimana99
01-25-2010, 17:10
Намекни му, не си мълчи
AttentionWhore
01-25-2010, 17:38
Благодаря ви от сърце, че ме разсмяхте :razz: :razz: :razz: Не разбирам как търпите такива мъже ? :? Както той всеки път ти казва: "Ще ми направиш ли свирка?" (или както ти вика 8-) всеки различно :P ) Илиии "Аре да ми духаш, мацо" .. 8-) Така и ти му кажи: "Не ми е приятно, когато искаш от мен да ти направя свирка, а преди това си ходил до тоалетната" ддз нещо от тос род 8-) Повярвай ми, ако искате да сте щастливи (поне в сексуалния ви живот) трябва да бъдеш честна, креативна, пряма и понякога да правиш компромиси.Това от негова страна няма да е компромис, а нещо наложително. :x Не си длъжна да му го буташ дори, когато е в състояние да те накара, да повърнеш ! Ако желаеш, може и ултиматум да му наложш - кажи му, че ако иска да му духаш трябва да го мие след като е уринирал, мамка му 8-) Ако си от добрите котенца ще го търпиш още дъъълго време! Ще душкаш, ще буташ, ще лапаш и ще си траеш :wink: