View Full Version : Някой момиче пробвало ли е .. ?
Да забави с няколко дена цикала си ? с какво ? странични ефекти ? Става въпрос за това чее ще се ходи на хижа а приятелката тогава очаква гости ... Май темата не е за тука ама ще рискувам да я пусна :D
Konstantin0000
01-18-2010, 21:23
Ахх тииии :D
Не съм чувал за такова нещо, но това че е в цикъл да не те притеснява много :oops:
Ахх тииии :D
Не съм чувал за такова нещо, но това че е в цикъл да не те притеснява много :oops:
Ае четах някав женски форум и май е възможно ама .... Пиииич не ми са праят жертвопринушения (ако ме разбираш) :-D
баси колко сте неграмотни :-o
Всичко е заради начина по който говорим навън и както пишем по скайп Смея да твърдя че в момента по литература (в 10 клас съм) понякога като пишем ЛИС (литературно интерпретативно съчинение) се замислям за правописа на някой думи .... много е гадно ама НА пак пишем както ни падне
Konstantin0000
01-18-2010, 21:33
Защо да сме неграмотни ? Има научни статии, че сексът по време на цикъл не е вреден, особено ако е към своя край и не тече много. Къде е неграмотността ? на хората им се прави секс, защо да се лишават, при условие че може ?
Konstantin0000
01-18-2010, 21:35
Всичко е заради начина по който говорим навън и както пишем по скайп Смея да твърдя че в момента по литература (в 10 клас съм) понякога като пишем ЛИС (литературно интерпретативно съчинение) се замислям за правописа на някой думи .... много е гадно ама НА пак пишем както ни падне
Едва ли имаше предвид правопис и пънктоация, може би сексуално неграмотни :)
Едва ли имаше предвид правопис и пънктоация, може би сексуално неграмотни :)
Незнам понеже по горе писаш като селянин :D си мислех че става въпрос за правописа
LovelyGirl
01-18-2010, 21:43
На някои им помага витамин Ц. Аз не съм от тези :Д
ami da pie protivoza4ata4ni.. tova zabavq cikala
Кирилица ;) В България сме е хора :)
Assshley
01-18-2010, 21:55
И аз съм чувала за витамин C .. на мене лично ми помага. Друго незнам.;//
sunshine1
01-18-2010, 22:00
Има ама забравих как се казваха.... :(
Цикъла си не пипам,когато на него не му пречи правим секс и в 99.8% от случаите е нямало никакво зацапване на чаршафи,кожи или каквото и да е било.Един път ми дойде по време на секса,но бяха точно две капки,но момчето не се притесни.
Лошото е ,когато заболи по време на секс,това не се преодолява и трябва да спрем.Винаги си имам тампончета,защото ми е неудобно да ме обарва в процеса на любовната игра и да съм с превръзка.Изчаква ме да си махна работите и почваме.
Има ама забравих как се казваха.... :(
И все пак да не се е...ваме с природата а
sunshine1
01-18-2010, 22:13
Абе те се трябва да почнат да се пият 4 дена преди датата на която и идва и когато спре да ги пие след 1- 2 дена би трябвало да и дойде цикъла.... обаче после датите на започването на менструацията и ще са с няколко дни по-късно :)
така че ако тя се съгласи добре ако не ще го правите докто е в цикъл :)
Diddy1936
01-18-2010, 23:45
Кажи и да почне да пие няколко дена преди това витамин C .. по 5 на ден .. на мен ми помага :)
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-19-2010, 09:30
1. За какъв ви е заради единия секс да се гаврите с организма на момичето?
2. Сексът по време на секс Е опасен, тъй като може да се получи инфекция при момичето. Стой после няколко месеца на сухо, докато тя тича по лекари, защото не можеш да изчакаш да си го начешеш след 5 дни.
kremen4eto
01-19-2010, 10:41
Майка ми е предлагала локум да ям за да не ми дойде на морето. Получи ми се и няколкото пъти, които пробвах. И с няколко мои приятелки се получи, само че трябва поне седмица преди да и доиде да яде на ден по 4-5 парченца локум. (Не знам дали е вредно)
bqsna_teenagerka
01-19-2010, 10:44
чувала съм за витамин C... но съм чувала,че и е вредно да се забавя предомишлено цикъла.
2. Сексът по време на секс Е опасен.............
ъъъъъъъъъ...... да...... точно! :lol: :lol: :lol:
infinity05
01-19-2010, 15:24
Че е вредно..вредно е ..
Витамин Ц до колкото знам действа на всеки различно.При някои забавя цъкъла,при други го предизвиква,чувала съм също,че на тия които им е обилен го вземат за да намалят количеството.. до организъм си е според мен.Примулут нор също забавят цикъла,пият се 4 дни преди да ти дойде.. :?
Абе кой ви пита дали е вредно или не ? Момчето просто иска да знае с какво може да го забави... та аз съм чувала (не знам дали е вярно), че някои момичета си го забавят с няколко дни като ядат канела, а другото беше няколко дни преди това да пие противозачатъчни ама канелата е по-безвредна.. :)
Еми витамни C но-шапа цетебе с тея хапчета може да го намали малко да и тече по слабо
SmilezZz
01-19-2010, 17:13
Витамин Ц /на мене ми помага/
cookie_master
01-19-2010, 17:49
не може ли на тая хижа да не правите секс
не вярвам нещо да ви стане :-o
с канела се предизвиква, а с витамин Ц се забавя, но при мен и 2те не работят 8-) противозачатъчните забавят цикъла, но това е строго според всеки вид и трябва да и ги предпише гинеколог. А ако и е 1ви или някой от последните дни не виждам какъв е проблема да правите секс и без да си обърква организма момичето
Fam0usGIRL
01-19-2010, 18:32
една приятелка миналата година на един лагер пиеше някво хапче за забавяне на цикъла .. незнам точно какво .. каза че не е много хубаво да се пият щото след тва идва двойно повече .. но съм сигурна че беше предписано от лекар :( :(
Dimana99
01-19-2010, 18:38
Не си прави експерименти с приятелката си :)
Витамин Ц /на мене ми помага/
и на мен :)
DevlLady666
01-19-2010, 19:03
2. Сексът по време на секс Е опасен,
Именно :razz: :razz:
NaGaStYlE
01-20-2010, 06:42
мойта приятелка,като вземе витамин с и го забавя с 3,4 дена
:)
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-20-2010, 08:27
2. Сексът по време на секс Е опасен.............
ъъъъъъъъъ...... да...... точно! :lol: :lol: :lol:
Лапсус. :-D Добре поне, че някой чете. Имах предвид, че по време на цикъл е опасно :)
ами просто спри да пишеш както ти падне ......
П.С. Витамин Ц в по-големи количества(да не се прекалява) мисля , че може и да помогне....
П.С. Мисля , че за една жена секса в цикъл е най-доброто нещо ....... само дето малко мъже и жени са го осъзнали .....
orhidea95
01-20-2010, 20:20
помага витамин Ц поне аз така знам.. с две думи да приема повече витамини така ще се забави..
bqsna_teenagerka
01-21-2010, 10:10
ami da pie protivoza4ata4ni.. tova zabavq cikala
Кирилица ;) В България сме е хора :)
Не се изхвърляй много брат ;) "някой момиче"
hoooodyhoooooo
01-21-2010, 10:30
A бе изумен съм как никой не написа универсалното средство - няколко лъжици оцет на гладно :) Колкото момичета са пробвали, винаги се е получавало. Разликата е, че може да си в цикъл, да ти тече, но да изпиеш няколко лъжици (примерно 4) и да го спреш, правиш си секса, и след няколко часа пак ти идва и всичко е ок. Иначе има и медикаменти, в аптеката ги продават мисля, без рецепта, но е възможно да си развалиш целия режим и после да се чудиш как да го вкараш в норма :) Успех ;)
ifilinnchica
01-22-2010, 10:40
Еми освен с витамин Ц аз за друго не съм чувала :-o помага обаче после като ти дойде шурти като водопад
Примулут нор .. Мисля,че 4 дни преди да й дойде цикъла се започваха ;)
Princessani
01-22-2010, 14:55
Да забави с няколко дена цикала си ? с какво ? странични ефекти ? Става въпрос за това чее ще се ходи на хижа а приятелката тогава очаква гости ... Май темата не е за тука ама ще рискувам да я пусна :DДо колкото знам с витамин ц се забавяло и било безопасно ,но не съм пробвала.
melchoOomitkO
01-22-2010, 16:43
При мен с витамин Ц се получава, но трябва да пие 4-5 дни или седмица преди да й дойде всеки ден по 4-5 хапчета..
Има и едни хачета за забавяне на цикъла..Примолут Нор..Поразрови се и прочети повече за тях
:)
1892sophia1912
02-13-2010, 19:24
витaмин Ц, кaкто кaзa съфорумничкaтa и то в големи дози :)
Harum_Scarum
02-13-2010, 19:46
Цитирам ти от други форуми и дано съм ти полезна.Упех!
Примулут нор . Пих го август за забавяне на цикъла си .Започва се 4 дни преди да ти дойде .
Естествено, съвременната медицина предлага средства за забавяне на менструацията за определен период от време, смята д-р Ненов от АГ Болница "Шейново".
Най-общо казано, методите са два - в зависимост от това дали жената приема редовно противозачатъчни таблетки или не.
В първия случай можете да отложите своя месечен цикъл, като продължите да пиете контрацептиви още 14 дни след привършване на опаковката.
По принцип хапчетата "антибебе" се приемат 21 дни в месеца, а седмица се почива.
Напоследък на пазара се предлагат и противозачатъчни пластири "Evra", които се прилагат по един на седмица и се залепват на тялото - на рамото или гърба.
Ако ползвате именно тях, необходимо е да продължите дозата с още два пластира, което се равнява отново на двуседмичен период от време.
Ако по принцип не употребявате противозачатъчни таблетки, но ви се налага да отложите своята менструация заради лятната си почивка, можете да ползвате прогестеронови хапчета.
Прогестеронът е женски хормон, който се отделя през вторите две седмици на нормален 28-дневен менструален цикъл.
Неговата функция е да удебелява лигавицата на матката и така се създават благоприятни условия за оплодената яйцеклетка при бременност.
Ако не се оплоди яйцеклетка, нивото на хормона спада. А менструацията всъщност представлява освобождаване на организма от ненужната удебелена лигавица.
Приемът на прогестеронови таблетки трябва да започне 4-5 дни преди очакваната дата и така да се задържи лигавицата.
Таблетките се приемат най-много 14 дни. Менструацията започва по естествен начин няколко дни след спирането на лекарствата.
Но трябва да сте подготвени, че вашият месечен календар ще се промени - следващата менструация ще бъде 28 дни след отложената.
Най-често предписваните прогестеронови препарати у нас са "Dupheston", "Utrogestan", "Orgametril".
Честото изкуствено завишаване на нивото на прогестерона в организма чрез прием на таблетки може да повлияе негативно върху дейността на хипофизната жлеза, която произвежда стимулиращи яйчниците хормони, а крайният резултат да бъде блокиране функцията на яйчниците.
За разлика от противозачатъчните, които са противопоказни при високо кръвно налягане, разширени вени, злокачествени образувания на млечната жлеза и др., прогестероновите таблетки са подходящи за всички жени.
Но те не предпазват от бременност и комбинацията им с противозачатъчни не е препоръчителна, защото се увеличава значително нивото на прогестерон в организма.
Важно е да се знае, предупреждава д-р Ненов, че отлагането на месечния цикъл е позволено не повече от два пъти годишно, и само при крайна необходимост.
Такава е неговата препоръка и по отношение на спешната контрацепция.
Между две забавяния трябва да има поне две нормални менструации. Не можете да забавите цикъла си с витамин C или течен аналгин, затова не вярвайте на всякакви съвети.
Най-добре е преди да предприемете каквото и да е да се консултирате със специалист гинеколог.
Всяка намеса в делата на майката Природа крие риск от нарушаване на хармоничната дейност на организма.
Сп. "Beauty
Относно прогестероновите таблетки наистина могат да отложат цикъла но да ти кажа че Дуфастона при мен не ми се отразяваше много добре ставаше ми лошо виеше ми се свят изобщо се чувствах скапана.Чела съм по форумите също че и други жени не го понасят много добре а пък други се чувстват добре.Даже четох някъде беше го вземала една мацка пак да отложи цикъла но не е станало.Започнало едно леко кървене и впоследствие и дошло както си е нормално.При всеки е различно и според мен след като нямаш проблеми с цикъла си и ти е редовен най-добре е да се консултираш с гинеколог.Обясни му всичко и мисля че ще получих поне професионална помощ.И аз лятото заради морето мислех какви ли не варианти но накрая си отидох с тампоните.Желая ти приятно прекарване
ORGAMETRIL.Sutrin i vecher po edno.Kato se spre do 5 dni maksimum ti idva,pone na men aka mi deistvashe.PAK MI IZCHEZNA KIRILICATA,SORIIIIIIIIII
Витамин К е най-естесвеното решение. Аз съм го ползвала и наистина действа. Взима се деня в който трябва да ти дойде или усещаш че ще ти дойде ... Вярно че не трябва да се прекалява колкото и да си е само витаминче, но за веднъж на 2-3 години си заслужава. На времето ги продаваха по аптеките на хапчета, незнам сега как са.
Цикъла си не пипам,когато на него не му пречи правим секс и в 99.8% от случаите е нямало никакво зацапване на чаршафи,кожи или каквото и да е било.Един път ми дойде по време на секса,но бяха точно две капки,но момчето не се притесни.
Лошото е ,когато заболи по време на секс,това не се преодолява и трябва да спрем.Винаги си имам тампончета,защото ми е неудобно да ме обарва в процеса на любовната игра и да съм с превръзка.Изчаква ме да си махна работите и почваме.
+1
snake223071
02-13-2010, 22:59
бухай я и се небой