View Full Version : Какво значи?
Значи едно момче към което имам симпатии да речем 2 години ми каза не искам никакви сериозни взаимоотношения ,но можем да направим някой неща какво значи според вас ? Нееее аз знам какво има впредвид ,но има ли смисъл да се занимавам с него или само ще ме прецака....оффф...
Еми ако ти се прави секс защо не,но ако искаш нещо по-сериозно,по-добре не се занимавай с него има и други момчета :)
sh3_1s_7h3_0n3
01-19-2010, 18:16
Какво значи да те прецака?
Няма да те прецака, защото ти го е казал направо - иска секс и нищо друго. Това, че няма да те целува и прегръща все едно сте двойка, да ти говори мили неща на ухо и да те обсипва с комплименти, не означава, че те е прецакал. Той не иска да сте 'гаджета', а само да спите заедно.
Ти, ако искаш да си нечия играчка - бъди с него.
Но ако имаш някакво достойнство, ако се уважаваш поне малко, няма да позволиш някой да си играе с теб и да те използва само като 'дупка, с която си задоволява първичните нужди'.
beachy_bunny
01-19-2010, 18:23
Бягаййй ...
Твойте чувства ще се задълбочават ... а той ще идва и ще си отива ... Това ли искаш ....
Бягаййй ...
Твойте чувства ще се задълбочават ... а той ще идва и ще си отива ... Това ли искаш ....
не
Konstantin0000
01-19-2010, 18:57
Стига глупости. Правете секс.
Бягаййй ...
<~~~~~~~~~+
gLoRiToO
01-19-2010, 19:18
Не прави секс с него!!!!
sunshinepp
01-19-2010, 20:00
Не, да , не , да , не , да..
просто си реши сама.. дали ти се прави секс с него..като разбира се не влагай чувства
бившият когато се разделихме ми каза
" а бее айде ще си правиме кефа още докато можем и искаме и после, като дойде следващия ще се изебеш и с него.."
<< желязната логика , като имах и чувства
а бе като цяло не се адълбочавай в чувства! :) :-)
Земи му пусни на момчето, така ще е най-добре :P
MakeMeLaugh
01-19-2010, 20:16
Като гледам реакцията ти - ще се почувстваш прецакана!
Ако ти се иска приятел с привилегии - тоест хем да сте приятели, но нищо пивече да има между вас, нито публичност също, а да прави секс с теб - действай, ако не - не се занимавай.
Имам чувството , че плачеш за внимание ... с други думи разбирам , че оня иска само да те ебе , а вероятно и ти си достатъчно умна да се сетиш за това.
Заключение :
За теб : не му се връзвай на свирката (буквално)
За него : Ами ще ти го опиша по възможност най- кратко ... плосък и повърхностен ... обидите ще са излишни и за двамата
просто си реши сама.. дали ти се прави секс с него..като разбира се не влагай чувства
" а бее айде ще си правиме кефа още докато можем и искаме и после, като дойде следващия ще се изебеш и с него.."
а бе като цяло не се адълбочавай в чувства! :) :-)лоша си..
sunshinepp
01-19-2010, 20:56
а бе като цяло не се адълбочавай в чувства! :) :-)лоша си..
защо? :-o
скайп ;) сори за спама (пиши че ми се е прецакал и не мога да го отворя пиши ми ) сори пак за спама..
djipsito
01-19-2010, 22:42
Моя съвет към теб е, ако наистина много го харесваш и искаш да си с него, да не спиш с него. Не тичай след него, само ще се възгордее..
Прави се малко на интересна, бъди трудна, ако си знаеш цената и ако той има представа що за стока си, ще се замисли и ще почне той да тича след теб. Зависи в кви отношения сте и той какъв човек е де. Аз съм в почти същата ситуация. Само че направих грешката да престъпя към действие и сега ми е гадно. Бях така тъпа да си помисля, че като се опознаем и от време на време правим секс, той СЛЕД ВРЕМЕ ще поиска да е с мен, не само за единия секс. Сега мисля да му покажа, че не е само той и не съм му в кърпа вързана, което ми е трудно и се чувствам кофти, но... шанс, аз съм си виновна. Той си ми каза, не иска връзка и т.н, за това не го упреквам за моите решения.
Според мен не трябва да правиш моята грешка. Помисли си какво искаш, ако искаш приятелски отношения и секс чат пат с него, няма лошо. Ама ако се привързваш бързо, секса само ще усложни нещата и след време ще ти е много по-трудно.
Успех. :-)
Kal1gula
01-19-2010, 23:07
+1. И използвайте предпазни средства !!
SuNsHiNe6
01-20-2010, 07:31
Няма да те прецака, защото ти го е казал направо - иска секс и нищо друго. Това, че няма да те целува и прегръща все едно сте двойка, да ти говори мили неща на ухо и да те обсипва с комплименти, не означава, че те е прецакал. Той не иска да сте 'гаджета', а само да спите заедно.
Но ако имаш някакво достойнство, ако се уважаваш поне малко, няма да позволиш някой да си играе с теб и да те използва само като 'дупка, с която си задоволява първичните нужди'.
Точно и ясно казано ;-)
thrashaholic
01-20-2010, 08:07
Ако просто ти се прави секс без чувства - давай, но ако мислиш, че ще се привържеш още повече недей, нямя смисъл. :?
_butterfly_
01-20-2010, 14:57
Бягаййй ...
+
ifilinnchica
01-24-2010, 09:09
значи че иска само да те чука без никви сериозни отношения
Mishkuuu
01-24-2010, 10:17
Незнам изобщо за кво го задаваш тоя въпрос .... решаваш само ти ако си достатъчно умна ще си седиш облечена и без него ако не ще те чукат и оставят ... решаваш(не си мисли че ще го накараш да има чувства към теб със секс)
Хехе айде малко да разграничаваме приятелите с облаги от курварите и използвачите. Ако ти директно си кажеш на човека срещу теб защо искаш да си с него и на него му харесва - това не е липса на достойнство. Връзките са за хора, които имат време за това, обичат ги и са емоционални. Ако искаш нещо необвързващо това не те прави използвач или парцал!
Violenza
01-24-2010, 11:19
Хехе айде малко да разграничаваме приятелите с облаги от курварите и използвачите. Ако ти директно си кажеш на човека срещу теб защо искаш да си с него и на него му харесва - това не е липса на достойнство. Връзките са за хора, които имат време за това, обичат ги и са емоционални. Ако искаш нещо необвързващо това не те прави използвач или парцал!
Абсолютно. Ужасно се дразня когато жените претендират за равенство с мъжете, а в същото време обожават да изкарват курва всяка дръзнала да прави това, което иска. Ако тя иска само да спи с него, защо да няма достойнство?!
playboyche
01-24-2010, 11:21
Секс му е майката :lol: :lol:
sexyisfunny
01-24-2010, 14:46
Бягаййй ...
+
ef4etyYy
01-24-2010, 15:55
ъм, дам така кат' гледам ще се почувстваш прецакана .. ти си реши дали искаш просто да спиш с него или изобщо да няаш нищо общо... 8-) :booooomb:
п.п защо темата се казва КАКВО ЗНАЧИ :-o
ifilinnchica
01-25-2010, 10:53
Секс му е майката :lol: :lol:
Да се е*е народа, война да няма!!
Inn0cenCe
01-25-2010, 13:27
Според мен, само ти ще страдаш след това, защото той само ще те ебе, а ти (до колкото разбрах) искаш сериозна връзка. Щом е така зарежи го тоя (не го приемай лично, но явно няма чувства към теб, затова ти предлага секс).
Има и друго решение: просто го помоли да поговорите, кажи му какво изпитваш към него, може би просто не знае как да ти каже, че и той много те харесва (или още по-добре, че е влюбен в теб) :oops: . Надявам се да съм помогнала :)
AttentionWhore
01-25-2010, 14:42
Потърси си някой свестен, който да бъде до теб, защото те обича, а не защото му се ч*ка ! :?
prettyboy
01-29-2010, 21:48
и аз не мисля,че има смисъл не съм пропаднала чак до толкова за да съм с някой дори само заради секса пфф ...
Е ти ко искаш да са ожени за тебе кат та наебе ли ? :D :D
и аз не мисля,че има смисъл не съм пропаднала чак до толкова за да съм с някой дори само заради секса пфф ...
Е ти ко искаш да са ожени за тебе кат та наебе ли ? :D :D
А ти грамотно знаеш ли да пишеш ??