View Full Version : Безсъние
Shadowsogirl
01-20-2010, 19:56
Така... Първо да кажа, май темата не е за тук, обаче нямах идея къде да я постна.
Не мога да спя. Със триста зора заспивам към един и половина-два... Ако заспя преди един го смятам за рекорд. Направо не знам какво да правя, на сутринта съм гроги, едва ходя исъм супер отпаднала. Вечер седя по дватри часа на тъмно, овце пробвах да броя, от хиляда назад броих, колкото и смешно да звучи, ама нищо не помага. Нямам идея от какво е, дайте някакви съвети, просто не може да се живее така.
намали часовете пред компютъра
прави физически упражнения
можеш да пробваш хомеопатия
//от какво мислиш, че не можеш да спиш? не си изморена, нервна си, пр. ?
Shadowsogirl
01-20-2010, 20:10
Всъщност чувствам се изморена и отпаднала, но просто не мога да заспя. Въртя се в леглото, ама просто не става. Освен това съм и бая изнервена напоследък, имам проблеми и вкъщи, и в училище, обаче просто не знам какво да правя.
същото, явно е от нерви, "успокой се" няма да е от помощ, но тъкмо това трябва да направиш. намери си начин да разпускаш, всичко е до самовнушение. успех!)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
01-20-2010, 21:10
Влизаш в банята,взимаш си горещ душ,маеш тялото си с хубав,приятен аромат боди лосион,решиш косата си,пускаш си релаксираща музика,лягаш си и мислиш за себе си и за хубавите неща,аз лично така успявам...
Другия вариант е взимаш студен душ излизаш мокра на балкона,и влизаш в топлата стая и под топлите завивки така се унасяш (не го препоръчвам,защотото можеш да се разболееш)
Можеш да си вземеш етерично масло с аромат на мента или евкалипт и да вдишаш преди сън ...
lilincituuuu
01-20-2010, 21:48
Имам същия проблем.. едно към едно :? много е гадно и аз не знам какво да правя, съжелявам, не мога да ти помогна.. :? :(
Shadowsogirl
01-21-2010, 03:30
Мерси за съветите, ще пробвам и ще пиша какво е станало. :)
Влизаш в банята,взимаш си горещ душ,маеш тялото си с хубав,приятен аромат боди лосион,решиш косата си,пускаш си релаксираща музика,лягаш си и мислиш за себе си и за хубавите неща,аз лично така успявам...
Другия вариант е взимаш студен душ излизаш мокра на балкона,и влизаш в топлата стая и под топлите завивки така се унасяш (не го препоръчвам,защотото можеш да се разболееш)
Можеш да си вземеш етерично масло с аромат на мента или евкалипт и да вдишаш преди сън ...
+1
Wrathchild
01-21-2010, 06:27
Да не е от нерви? Нека позная - когато си легнеш не спираш да мислиш?
Същият проблем имам. Само дето при мен е от години, така че вече свикнах... Тук-там се случва да заспя към 12, а на следващата вечер си кукувам поне до 2...
brokeninside13
01-21-2010, 06:28
лягаш си и мислиш за себе си и за хубавите неща,аз лично така успявам...
Аз като почна да мисля за хубавите работи не мога да заспя :lol: Почвам да си мисля за кво ли не и при мен тва е причината поради която не мога да заспя...
FantaMen
01-21-2010, 09:37
Аз го имам тоя проблем само че е заради проклетата луна.... Но понякога е много кеф видиш как сичко спи а ти не :D
hiphopy0
01-21-2010, 09:59
пък аз кат си легна рано и сутрин ма боли глава и мнооо ми са спи
пък кат си легна след 12 1 2 и сутринта ми е перфекно сичко :D
Shadowsogirl
01-21-2010, 10:48
За какво хубаво да си мисля? Ще кажете, че все има за какво, ама имам чувството, че проблема с това да не мога да заспя, почва някъде по-дълбоко. Постоянно съм изнеревена, което естествено се отразява и вкъщи, и в училище, а не става по-добре. Лягам и почвам да си мисля, за изминалия ден, за всичко и се въртя с часове с мисълта какво да направя, че нещата да са по-добре.. Не става и не става.
Тая вечер ще пробвам това, което каза NoShTnO_iZkUsHeNiE, пък дано стане нещо.