View Full Version : Имам съмнение за бременност
gabchencety
01-21-2010, 12:11
Pravih sex za purvi put i to bez prezervativ...do sega pravih oshte 3 puti sex bez prezervativ zashtoto priqtelqt mi ne iska da slaga no ne e svurshval v men.Poprincip menstruaciqta mi idva vseki put razlichno i prez razlichno vreme ediniqt mesec ne drugiqt da ..za sega ne mi idva i se pritesnqvam ima li nqkakva opasnost zaradi tova che sme go pravili bez prezervativ .. blagodarq na vs predvaritelno
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
kalpazanka
опасност винаги има..направи си тест за бременност
_butterfly_
01-21-2010, 12:19
Ако се съмняваш има тест за бременност,който се прави най- рано 2 седмици след рисковия акт или след закъснението на менструацията.
Говори с приятелят ти да започнете да се пазите- не е честно да те подлага на това при положение, че разбираш ли той не искал да ползва презервативи.
LambOfGod
01-21-2010, 12:21
Ако се съмняваш има тест за бременност,който се прави най- рано 2 седмици след рисковия акт или след закъснението на менструацията.
Говори с приятелят ти да започнете да се пазите- не е честно да те подлага на това при положение, че разбираш ли той не искал да ползва презервативи.
+ 1
SmilezZz
01-21-2010, 12:27
Направи си тест за бременност..
А и не е много добре - да правиш секс без презерватив.. :-o
kalpazanka
01-21-2010, 12:28
На колко години си? Консултирала ли си се с гинеколог по повод нередовната менструация? От колко години менструираш?
Замислете се за алтернативни методи на контрацепция- локални, например гелове, глобули, диафрагма. По-горе вярно са ти обяснили кога се прави тест.
Като не иска да слага ням,а да му даваш и толкоз.
Направи си тест за бременност..
А и не е много добре - да правиш секс без презерватив.. :-o
nymphadora
01-21-2010, 15:49
на първа страница има още две такива теми..аман! :?
правите секс без презерватив,пък после ревете..
Pravih sex za purvi put i to bez prezervativ...do sega pravih oshte 3 puti sex bez prezervativ zashtoto priqtelqt mi ne iska da slaga no ne e svurshval v men.Poprincip menstruaciqta mi idva vseki put razlichno i prez razlichno vreme ediniqt mesec ne drugiqt da ..za sega ne mi idva i se pritesnqvam ima li nqkakva opasnost zaradi tova che sme go pravili bez prezervativ .. blagodarq na vs predvaritelno
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
kalpazanka
Търсите ли си кръстник?
XTREMEFREERIDE
01-21-2010, 17:27
Направи си тест за бременност.
И престани да угаждаш на прищявките на приятеля си.
Секса без презерватив е най-безразсъдното нещо на света.
Ми има опасност, как да няма :( .. другия път гледай да си земеш Escapel до 72 часа 8-)
infinity05
01-21-2010, 18:33
еми не сме лекари да ти кажем дали си бременна или не :? риск винаги има .. ии без презерватив :o .. освен от забременяване презервативите предпазват и от болести.За напред поговори с приятеляти да не се повтарят тия грешки,защото ти си тази която е подложена на някъв стрес-да се чуди дали е бременна или не![/quote]
wasnttime
01-21-2010, 18:49
на първа страница има още две такива теми..аман! :?
правите секс без презерватив,пък после ревете..
marin4itu
01-22-2010, 16:47
Като не ще да слага презерватив няма да му даваш да те чука и толкоз! Аман вече..
ifilinnchica
01-23-2010, 15:27
ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ МАЛКО БЕ ДЕЦА МОИ!!
спри секса
много неграмотни деца си родила.