View Full Version : Аз,най-добрата ми приятелка и той ..
Значи положението ми е такова ... Ходех с едно момче да уточна .. той е наркоман .. знам какво си мислят всички като чуят това,но не е така.. много си е свестен и готин но имахме проблеми .. това че такива хора поставят наркотика на 1во място например когато му звъня да излезем се разбираме кога да се видим а той закъснява с час,час и половина .. Но това настрани проблема е в това,че една вечер той случайно се засекъл на улицата с най-добрата ми приятелка и тя го попитала за мен едно др,защото точно тогава отношенията ни не бяха добри .. той е много ревнив и не искаше да ида без него на дискотека и аз не отидох,но той през цялото време си е мислил друго и тази случайна среща между него и моята приятелка става 1 седмица след случилото се и той и казал нали защо ме отбягва и т.н и се изцепил че харесвал нея,че с мен бил избързал и тем подобни .. и от тази вечер тя също започна да има чувства към него .. ние вече не ходим,но се събираме в компания и в едно кафе ми казваше,че ме обича,че съм си неговото момиче при положение,че всичко е свършило :( И мойта фр го режеше заради мен щото уважението между нас е огромно .. и се радвам,че не е като другите да крие за чувствата си а точно обратното тя сама ми каза че не може да ги спре и се увеличават и каквото кажа аз това ще стане .. аз и казах че ако тръгне с него ще ми е супер гадно,но да си решава .. сега започвам отново да мисля за момчето което обичах 2 години и отрязах заради въпросния човек,но все още имам доста силни чувства към него .. днес и казах ако иска да тръгнат да го направи, а аз ще опитам да оправя отношенията си с това момче с което се занимавах 2 години .. Най-вероятно ще бъдат заедно но мисля и за нея .. не искам да страда като мен .. сега той е скаран с родителите си и живее с един негов приятел в близко село и секи ден пътуват до тук са да се събираме,а и дрогата .. после тя ще съжелява ! Признавам че ми е кофти ако стане нещо между тях да стоя отстрани и да ги гледам,ноо .. живота е такъв - един си отива,друг идва .. надявам се :)
FancyGirl
01-21-2010, 19:10
1.Какви са тези абсурдните изказвания, че е свестен наркоман, ти да не си се побъркала ? - като човек може да е готин, но той взима дрога подяволите, и през времето което сте били заедно ти си се примирила с това и не си го накарала да остави дрогата на страна или поне да му помогнеш ?
2.Твоята приятелка е найстина готина защото ти е казала всичко това и ти е казала че каквото ти кажеш това ще стане, щом се харесват защо имаш нещо напротив ? - защо не ги оставиш да се радват един на друг и така нататък?
3. Историята ти е страшно объркана найстина, в крайна сметка дори не разбрах за какво беше всичко това.
nymphadora
01-21-2010, 19:13
:lol: :lol:
нищо не разбрах.
SoStarstruck
01-21-2010, 19:40
Точно за наркоман ли намери да се измъчваш,бе,момиче??
Влюбена си,ОК,гадно ти е,ама не разбираш ли сама,че само вредиш на себе си така??.. Осъзнай се малко и го остави да си върви при приятелката ти,ако те обича истински както казва сам ще се върне при теб. Въпреки,че това хич няма да е в твоя полза,но както искаш,мое мнение.. И както каза FancyGirl - щом държиш на него,поне му кажи 1-2 думи против наркотиците..
Заеби го тоя, намери си някой, който те заслужава... :)
ScarletBite
01-21-2010, 20:09
Плагиатствала си заглавието от една моя тема "Той, тя и аз", но ще се направя, че не съм забелязала. :)
Приятелка ходеше с наркоман лятото.Една вечер обаче познай какво станало - той, напушен, замалко да я изнасили... После ми показваше почти изцяло разкъсаната си блуза, така плачеше, че и аз ревнах с нея.
BlueParadise
01-21-2010, 20:10
Не ме интересува,че е наркоман...та по темята за ВАС ... и на мен ми се е случвало нещо подобно...не точно,но има общо..моя съвет е и 2те да не се занимавате с него щото накрая и 2те ще сте назад...такива истории 90% свършват със скандали...кажете му bye bye.Ще обичаш дург спокойно,света е голям и навсякъде дебне любов...А това,че е наркоман прави нещата още по-лесни ...
PurpleDream
01-21-2010, 20:22
още 2ма, 3ма и си правите оргия!
:lol: :lol: :lol:
Леле така се смях хаха :razz: Светния наркоман,най добрата приятелка дето от една дума се влюбва в гаджето на приятелката си но уважението между тях е все още огромно и заблудената авторка трио достойно за комедиен сериал :razz: :razz: :razz:
Ти да не си на 10,свестен наркоман ... Не мога да повярвам,че и това прочетох, в този форум вече взех да се изумяваммм ...
miss_asi
01-22-2010, 05:04
свестен наркоман ... Не мога да повярвам,че и това прочетох, в този форум вече взех да се изумяваммм ...
А закъсненията на наркоманите са нещо обичайно,една от най-добрите ми приятелки ходеше със един,всеки път закъсняваше със от 2 до 4 часа.Иначе щом се искат,не им пречи.Не можеш да спреш Любовта или в този случай "Любовта".
П.П. : "Любовта" значи харесване,но някой и това дори го въприемат като Любов. :?
FantaMen
01-22-2010, 07:47
Свестен Наркоман :razz: :razz: Момиче осъзнай се тези хора крадат от собствените си родители само за дрога и от теб даже може да открадне... не го интересува нищо освен дрогата...Приятелката ти е още по глупава да не каже безмозъчна че вижда какво е било между теб и него и пак се мята на коня...Осъзнайте се малко...Благодаря на Господ че имам най добрите приятели!!!
Наркоман може да е свестен само ако е осъзнал какво прави и се лекува, опитва се да спре. Иначе, не. Всъщност и аз по темата нищо не разбрах.
soul1199
01-22-2010, 12:11
а аз ще опитам да оправя отношенията си с това момче с което се занимавах 2 години .. Най-вероятно ще бъдат заедно но мисля и за нея .. не искам да страда като мен .. сега той е скаран с родителите си и живее с един негов приятел в близко село и секи ден пътуват до тук са да се събираме,а и дрогата .. после тя ще съжелява ! Признавам че ми е кофти ако стане нещо между тях да стоя отстрани и да ги гледам,ноо .. живота е такъв - един си отива,друг идва .. надявам се :)ок и остави ги не им се бъркай в отношенията
ivcheto0o
01-22-2010, 12:47
не мога да разбера защо вси4ки толкова го напдат,аз познавам едно мом4е което е много свястно и с помоща на приятелите си успя да се откаже от този лош навик-приятели те му вярвахме в него :)
И тая твоита приятелка как реши 4е и тя го харесва като тои и са е обяснил :lol: Не се занимаваи с него намери си някои на които наистина му пука :)
iiordanova
01-22-2010, 13:05
Честно казано нищо не разбрах .. кой кум , кой сват , кой на булката брат ?! .. 8-)
Момчето е наркоман , казвам ти остави го да бъде с когото поиска , но не и с теб. Ще страдаш много , казвам ти го от личен опит. :wink:
Ти решаваш какво ще правиш с живота си. Ти обикваш хората до теб , а не ние. :wink:
Ако приятелката ти и той се 'обичат' , остави ги .. може и да излезе нещо от цялата тази история. Не можеш да ги спреш .. любов.. :neutral:
SoStarstruck
01-22-2010, 14:46
Наркоман може да е свестен само ако е осъзнал какво прави и се лекува, опитва се да спре. Иначе, не. Всъщност и аз по темата нищо не разбрах."Бивш наркоман и бивша курва няма."
Това,че е наркоман .. какво му пречи да е свестен ? Много пъти се е случвало когато сме заедно да е бил дрогиран,но то това отдавна си му е навик и просто е се държи така сякаш не е надрусан .. забелязва се само по очите ;]] А що се отнася за това докато съм била с него да му говоря нещо против наркотиците и да го откажа .. няма как да стане пробвала съм .. той е на 23 и от 16 годишен се дрогирва,ходил е с едно друго момиче 2 години дори и тя не можеше да го откаже .. все едно на мен да ми кажат да спра цигарите .. аз просто не искам,защото си ми е навик да седна на маса и да запаля една просто ей така .. а за приятелката ми що годе се примирявам просто не искам да си съсъпва живота и да страда лично на мен ми е много по добре като сме само приятели излизаме веселим се и до там .. Видях имаше един отговор по нагоре много правилен .. и аз се чудя като виждаше какво е между мен и него .. колко съм го чакала всяка вечер в най - големите студове да дойде а той все закъснява .. не знам просто защо си го причинява,но тя си избира аз вече съм се примирила с това
Това,че е наркоман .. какво му пречи да е свестен ? Много пъти се е случвало когато сме заедно да е бил дрогиран,но то това отдавна си му е навик и просто е се държи така сякаш не е надрусан .. забелязва се само по очите ;]] А що се отнася за това докато съм била с него да му говоря нещо против наркотиците и да го откажа .. няма как да стане пробвала съм .. той е на 23 и от 16 годишен се дрогирва,ходил е с едно друго момиче 2 години дори и тя не можеше да го откаже .. все едно на мен да ми кажат да спра цигарите .. аз просто не искам,защото си ми е навик да седна на маса и да запаля една просто ей така .. а за приятелката ми що годе се примирявам просто не искам да си съсъпва живота и да страда лично на мен ми е много по добре като сме само приятели излизаме веселим се и до там .. Видях имаше един отговор по нагоре много правилен .. и аз се чудя като виждаше какво е между мен и него .. колко съм го чакала всяка вечер в най - големите студове да дойде а той все закъснява .. не знам просто защо си го причинява,но тя си избира аз вече съм се примирила с това
Глупости, цигари се отказват, особено ако трябва. Имам предвид ако си бременна и ако пораснеш да разбереш, че е вредно. За наркотиците говориш сякаш е нещо нормално и не е вредно. Ясна работата...
Проклетнице, знам една подобна на теб. Дано шибаните ви слабоумни наркомански гадженца пукнат :-x :-x :-x :?
sisenceto0o
01-22-2010, 16:32
Съгласна съм с другите-не може някой който е започнал да взима наркотици да е свестен.Като вс му е Ок защо изобщо е започнал?Ако беше наистина свестен още в самото начало е щял да спре, а не 6-7 години след тва да го отказвате, просто не става така + това ти знаеш ли изобщо какви може да са последствията от наркотиците?А тази тема за какво е всъщност? Просто да ни споделиш проблема си или за съвет, защото ако е за второто каквото и да ти кажем пак трябва ти да решиш дали да "позволиш" на приятелката си да ходи с него-да не стане така да й кажеш ДА и после като ти е гадно тя да излезе виновна. Но пък ако още се харесват в какво е смисълът да ги спираш?
Сори, но изобщо какъв е смисълът да се мъчиш за някакъв дето няква си вечер казва на най-добрата ти фр, че я харесва като още ходите(нищо че сте били скарани), а плюс това е и наркоман? Дори да е свестен наркоман, след тва с приятелката ти вече не е свестен човек.