PDA

View Full Version : Проблем с Globul



Shia
01-22-2010, 16:17
Две карти на сметка се водят на името на едно лице,а ги ползват двама различни хора.
Има натрупана една огромна сметка пари и двете страни не могат да се съгласят кой има по-голям дълг.
Няма разпечатки вече,защото телефоните са спрени от миналата година лятото.
Биха ли могли Globul да изкарат разпечатка на двата телефона с точните суми,която всяка карта дължи или само обаждането на оператор става.

И двамата се обадиха на оператор и двамата твърдят,че другият има повече пари да дава.
Трябва ми начин да изкарам всичко черно на бяло,защото съм непряко замесена и възможните последствия от тази суматоха на мен не ми допадат.

antiWHAT
01-22-2010, 16:40
еммм както аз и баща ми... 2 карти на негово име.

понеже той не е в държавата и аз си получавам 1 писмо за 2те карти но вътре 2 разпечатки.

в компютрите се водят разпечатки за всяка сим карта отделно

трябва човекът на чието име са картите да поиска разпечатките за дадения месец и за 2те карти.

Не би трябвало да има проблем. Баща ми така ме хвана със сметките по 100+ лв. Нали е на негово име всичко... просто провери 8-)

успех

x3eme
01-22-2010, 18:06
отиваш в някой офис на глобул и там обясняваш целата ситуация,операторите на така обясняват,че и те не се разбират кво искат да кажат